Ministar Tomislav Pejić: Radio sam svoj posao

ljubuski.info

Iako nisu česti, godišnje bude u BiH pokoji slučaj da se dijete rodi u putu. Međutim, da čin poroda obavi ministar osobno, e to nismo imali priliku zabilježiti.

On je Tomislav Pejić, ministar zdravstva, rada i socijalne skrbi u Zapadnohercegovačkoj županiji.

Nisam nimalo dvojio

Za Pejića je poznato da vrijedno radi, ali nije mu drago što je upravo on u središtu zbivanja i kad smo ga kontaktirali, znali smo da neće biti oduševljen što je njegov čin, koji je za svaku pohvalu, završio u medijima, no što je, tu je.
Radio sam svoj posao. Ja sam na prvom mjestu liječnik i postupio sam onako kako uvijek postupam u ovakvim slučajevima - kaže prvi čovjek zdravstva u ZHŽ-u koji je pomogao da na svijet dođe zdrava djevojčica, svjestan ipak da dosad aktualni ministri nisu činili ovakva djela.

Uspjeli smo pronaći primjer francuskog ministra Philippa Douste-Blazyja, koji je isto to učinio, ali kad je već prestao biti ministar.
Suprug žene koja je rađala došao je s njom u ginekološku ambulantu i odmah sam bio svjestan stanja u kojem se ona nalazi, odnosno da je pred porođajem, tako da nismo gubili ni trenutka nego smo krenuli za Mostar, svjesni da u svakom trenutku beba može doći na svijet. To se i dogodilo. Vozilo Hitne pomoći stalo je pored jedne kuće u Dužicama, a ja sam porodio ženu. Beba je odmah zaplakala, imala je oko tri kilograma, bila je sasvim zdrava. Tu smo odradili ostalo što je trebalo kako bi majka i beba uspješno došle do SKB-a Mostar i ovom prilikom zahvaljujem svome timu Hitne pomoći u Grudama, kao i SKB-u Mostar i timu koji nas je tamo dočekao. Bogu hvala, i majka i beba su dobro, a ja opet kažem, radio sam ono što je moj osnovni posao i uvijek kad se nađem u takvoj situaciji, to ću i učiniti - kazao je ministar Pejić.

Vijest o ovom nesvakidašnjem događaju u Širokom Brijegu, na putu između Gruda i Mostara, prenijeli su i regionalni mediji.

Željko Andrijanić | Večernji list

Glas naroda

Dezurni kritičari, ajde sad kudite hdz. On je njihov ministar

SVE POHVALE MINISTRU ADEZEA KOJI NIJE TOKAR NEGO JE GINEKOLOG
ajde da imaju jednog školovanog

a di su ovi Fabusovci,Ševinoci i agronomi

Eno ti ih u ivana landeka i bake alilovica

Ovo bi i stjepan bogut odradija aje bogati ne pr....

Zdravstvo u ZHŽ i izgleda kao da ga vodi doktor koji je ministar u slobodno vrijeme.

Daj nemoj zabavljat da je ginekolog porodio zenu. Svasta li ces...

Ministar Tomislav Pejić: Radio sam svoj posao
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari