Rasvjetljena teška krađa u Širokom Brijegu

ljubuski.info

Poduzimajući više operativnih mjera i radnji policijski službenici OKP-a PU Široki Brijeg rasvjetlili su kazneno djelo "Teške krađe" iz čl.287 KZ F BiH počinjena dana 10.11.2018. godine na štetu poduzeća "Chemo Comerc" u mjestu Kočerin, Široki Brijeg.

Policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Široki Brijeg došli su do saznanja o počiniteljima naprijed navedenog KD, a to su I.G. (34) iz mjesta Privalj, Široki Brijeg i J.K (37) iz mjesta G.Mamići, Široki Brijeg nad kojima je zvršena kriminalistička obrada.

Po kompletiranju predmeta protiv naprijed navedenih bit će upućena dopuna izvješća o počinjenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu u Širokom Brijegu. priopćeno je iz Uprave policije MUP-a ZHŽ.

Glas naroda

Josip Kolobarič čokič- a koji je drugi??

Kakve ovo ina veze sa krađama u Ljubuškon? Ili se oće reći da ljubuška policija ništa neradi u vezi krađa i da radi skupa sa l.opovima (pola—pola)

Odkud muslimanska firma u sirokom cuj kemo

Ko kaže da je muslimanska firma, otkud vam to?

Rasvjetljena teška krađa u Širokom Brijegu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari