Od devetero uhićenih oduzet duhan i oprema!

ljubuski.info

Policijski službenici Federalne uprave policije (FUP) su, nakon višemjesečne istrage, danas, pod nadzorom Tužiteljstva Bosne i Hercegovine i potpotu Obavještajno sigurnosne agencije BiH, započeli s realizacijom operativne akcije kodnog naziva "Akciza" na području Hercegovačko-neretvanske i Zapadnohercegovačke županije, a vezano za kazneno djelo "Organizirani kriminal", s u vezi s kaznenim djelima "Krijumčarenje" i "Nedopušteni promet trošarinskih proizvoda".

U sklopu navedenih aktivnosti, a postupajući po Nalozima Suda Bosne i Hercegovine, vršeni su pretresi na 10 lokacija na području općina Mostar, Grude i Široki Brijeg, te je uhićeno devet osoba, koja se dovode u vezu s navedenim kaznenim djelima, na način da su od sredine prosinca 2018. do svibnja 2019. godine, organizirano, sa ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi, nezakonito proizvodili, nabavljali i stavljali u promet duhan i duhanske proizvode koji nisu obilježeni kontrolnim i poreznim markicama, a kako je to propisano zakonodnavstvom Bosne i Hercegovine.

Prilikom pretresa pronađeno je i oduzeto oko 1.300 kg duhana, strojevi za rezanje i pakiranje duhanskih proizvoda, veća količina cigareta bez trošarinskih markica, vage, telefonski aparati i SIM kartice, te drugi predmeti koji potječu ili se dovode u vezu s predmetnim kaznenim djelima.

Uhićene osobe bit će kriminalistički obrađena u službenim prostorijama Federalne uprave policije, te će u zakonskom roku biti predata Tužiteljstvu Bosne i Hercegovine uz Izvješče o počinjenom kaznenom djelu.

Značajnu poršku prilikom današnjih aktivnosti pružali su pripadnici ministarstva unutarnjih poslova Zapadnohercegovačke i Hercegovačko-neretvanske županije.

Nastavljaju se aktivnosti na realizaciji te operativne akcije, priopćeno je iz FUP-a.

Glas naroda

Ovo što uvezu duvan operu milone i nista a sirotinju rad 20 kila zatvarit koji su to jazavci

Ovo nije domaci u ovakvim kutijama

Da nije Planinicev Zlatni Dukat il Primorke marliboro

Potjerajte malo čeljadi što je ostalo.

Poruka za sarajevo je " Nećete nas poturčiti "

Sarajevo je izgleda dobro samo kada ga muzeš a ne plaćate porez.

E Sipo što niste u općine u ovoj županiji tu ima za vas posla

Da je njegov nebi se voza u CLS od 100 000 e a vi pušite

Ovi su krivi za uništavanje duvanske industrije u BiH je li Bakire

Veliko se zlo nadvilo nad Hercegovinu pa šta sadit kako priživit nemoj ovo nemoj ono. Šta god posadiš iza ćoše tri policajca vire ko Miši Mekinjaši i snimaju pustite Narod da se snalazi viditeli daje đava odnija sve.

Policija se ne treba truditi za bilo sto da otkrije dovoljno je napisati clanak na bilo kojem portalu o bilo kojoj temi a sve ostalo ce rijesiti ovi dusebriznici koji bi izdali i rodjenog oca samo da mu napakoste,njima nije problem sto oni nemaju nego pojede ga sto drugi ili ne daj boze susjed ima.

Nemaju federalci posla pa se svezali duhana i hercegovine a sarajevo puno kriminala i ubistava ,ali trn je z.herxegovina [ * neprimjereno * ]ama

Dragi Dragane kaži svom Hrvatskom narodu,kako i šta raditi da preživi u svoj Domovini,Sadili Smilje orali brda i planine potrošili i popušili i šta dalje moj Dragane,moramo li baš svi napustiti svoj dom.Javi se svom izdanom narodu.

Nije vam Dragan rekao da sadite cmilje a nije ni garantirao otkup nasjeli ste na price o brzim novcima

Disi ljubuski dileri.ajmo punim imenom i prezimenom sve i na prtal

Neće te izdatati policajac nego komsija.

Cuvaj se ljubumornog komsije. Sta god radija.

Gojka je Kralj
Šteta što nije Političar

Od devetero uhićenih oduzet duhan i oprema!
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari