Čović za žurnu uspostavu Vijeća ministara BiH

ljubuski.info

Na konstituirajućoj sjednici Predsjedništva HDZ-a BiH u ponedjeljak u Mostaru otvoreno je nekoliko aktualnih tema koje se odnose na daljnji tijek unutarstranačkih izbora, a koji se, po riječima predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića, moraju završiti do 15. srpnja.

Vezano za uspostavu vlasi na državnoj razini, Čović je kazao da je donesen zaključak da se u razgovoru s liderom SNSD-a Miloradom Dodikom i liderom SDA Bakirom Izetbegovićem zatraži što žurnija uspostava Vijeća ministara u BiH.
Zaključili smo da sutra, u razgovoru s Izetbegovićem i Dodikom, zatražim, a to je definitivno stav HDZ-a BiH, da se odmah pristupi uspostavi Vijeća ministara u BiH sukladno razgovorima koje smo vodili i da tu prolongiranja više nema - izjavio je Čović nakon konstituirajući sjednice stranačkog predsjedništva.

Po njegovim riječima, ako uskoro ne dobije legitimne predstavnike Bosni i Hercegovina vlasti može ući u "nesagledivu krizu" te će stoga HDZ BiH insistirati na što bržoj uspostavi vlast, primarno na razini Vijeća ministara BiH.

Kada je u pitanju podjela resora, Čović je dodao da je taj dio, što se njega tiče, definiran i da se o tome nema što više razgovarati.

Osvrnuo se i na predstojeće izbore u Republici Hrvatskoj za Europski parlament, najavivši da će sljedeće nedjelje predstavnici HDZ-a BiH biti u Zagrebu, gdje će se sastati s predstavnicima HDZ-a Hrvatske.
Izbori su za Europski parlament, ali smo dobili šansu da kao politički subjekt imamo čak uvjetno svog predstavnika jer je Željana Zovko i prijedlog HDZ-a BiH. Onda se moramo na drugačiji način i angažirati - istaknuo je Čović.

Glas naroda

bla bla bla

Njem je izgleda samo bitno ministarstvo di se pare broje.

Sad kad Vaso završi karijeru pomalo skupljaj kuvere.

kad ćeš rešit izborni zakon ili ti to ne treba više ti si zaveo diktaturu u hrvackom vilajetu mraka
hrvacki HDZ ju u belajim samo im vi još trebate iz hercegovine na koje se hrvacki narod hrvacke zgraža

Ne laje kuja radi sela već radi sebe žuri mu se jerbo triba kradeze uhljebe da uhljebi u sarajevo da mogu kupovati aute na kredit i podizati kredite savjetnike i ministre itd

HDZ uhljebi idu na privilegije u sarajevo a nama pričaju kako je sarajevo đamahirija a njima gore dobro medi oni peglaju kartice u ljiljan bankomati u sarajevu a za seljake i zaboravljene branitelje nema para
jedini lik je za nas žuti prsluci i generalni štrajk pet dana da sve stoji čak i pokopi na groblju

Čović za žurnu uspostavu Vijeća ministara BiH
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari