Pronađeno zapaljeno vozilo iz pljačke na Bijači, razbojnicima ni traga

ljubuski.info

Četiri maskirane i naoružane osobe opljačkale su tijekom noći benzinsku crpku na Bijači.

Oružana pljačka INA benzinske crpke na autocesti na Bijači dogodla se noćas oko ponoći. Četiri maskirane osobe s vatrenim oružjem, koristili su automobil A6 BH. reg oznaka kojeg su zapalili u mjestu Kozica (Mostar), potvrdio je Dražan Bošnjak, glasnogovornik MUP-a ZHŽ.

Za sada nisu poznati drugi detalji pljačke.

Pripadnici MUP-a i specijalne policije su jutros izvršili blokadu prometnica na nekoliko lokacija na području ZHŽ, te vršili kontrolu prometa s dugim cijevima, no očito su, s ovom akcijom, zakasnili, ili je ista bila samo predstava za javnost.

bljesak.info

Glas naroda

Forenzičari ajmo maske i rukavice epruvete četke pokažite šta ste naučili.

Bila je pljacka i u Medjugorju.Policijo puske na ramena....Vaznovje postaviti radar iza kakvog busa.To je domet ministra i nase policije nazalost.Kakvi kriminalisti pa vecina kupila diplomu a forentika je Spanjolsko selo A sta ces tako je da nas je svaki dan manje.Probudi se Hrvatski narode kaze pjesma a mi jos spavamo zimskim snom nazalost svih postenih dicnih Hrvata BiH...

Nije benzinska na bijači nego u zvirićima isto kao vodopad kravice koje studenčani svojataju

Vodopad je studenacki i bice

Vodopad je Ićin,ima li netko šta protiv?

A cija je voda?

Treba bižat je Nevenkov

Kakvi forenzičari,kakva pljačka Lakše je i isplativije bez razloga zaustavljat vozače ili kažnjavat za neupaljena svjetla

Naša policija će ovo otkriti jer su počinitelji mali igrači

Ona benzinska na "bijači"ko bankomat,kome se digne opljačka ja,koliki je pljen kad su zapalili A6.

Policija bi trebala da radi u interesu Gradjana kao što je to normalno u cijelom civilizovanom Svijetu. Samo kod nas policija radi u prvom interesu za sebe i svoju osobnu sigurnost. To je vidljivo zato je tolika ogorčenost Naroda još uvjek je maksimalni profesijonalizam izletit iza Busa u što kraćem roku. Policija je u dobroj mjeri veliki čimbenik iseljavanja Naroda sa ovih prostora sa svojim sirovim zaostalim postupcima oni su jedini ti sa kime Narod ima kakav takav kontakt. Za razliku od nedodirljivi Političara.

Kravica je Studenacka provjerite malo po katastru cija je zamlja tu

U tekstu je sve receno : pljacka se dogodila oko ponoci a policija ujutro blokirala izlaze , znaci da su s magaretom bizali mogli su lagano .

Kravica je Zviricka. Duda radi na Zviricima . Da je netko od zviricana otvorio takvo nesto na studenjackoj strani nebi se lipo proveo. Toliko o Dudinom postenju.

Studenčani Zvirićani što se prepirete Kravica nije ni jedni niti drugih Kravica je HDZova jeli vam to jasno.

Ljudi radim na benzinskoj čim imamo promet oko 700km odmah se puni kuverta,i stavljamo je u sef od kojeg ključ ima samo zaštitar koji dolazi po novce.
Tako da na svakoj pljački ine je maximalno ukradeno 700 - 1000km cca ....

Opljackali Ininu benzinsku na Bijaci. Brzo ce i Kravica biti na Bijaci.

Nemojte zrtava prilikom pljacke a pljackanje podrzavam pogotovo od pervertita kao sto je INA i slicni a za banke da ne spominjem ko opljacka banku za mene je HEROJ.

Pronađeno zapaljeno vozilo iz pljačke na Bijači, razbojnicima ni traga
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari