Potvrđena optužnica zbog malverzacija u Ministarstvu branitelja

ljubuski.info

Kantonalni sud u Sarajevu potvrdio je optužnicu protiv Dragana Majstorovića, zaposlenika Federalnog ministarstva za pitanje branitelja i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata zbog kaznenih djela zloporabe položaja ili ovlasti i krivotvorenje službene isprave.

Optužen je da je zloporabom položaja u ranijem razdoblju nezakonito izdao više od 30 lažnih uvjerenja o zapovijednoj dužnosti i ratnim odlikovanjima bivšim pripadnicima HVO-a, a na osnovu kojih su oni neutemeljeno ostvarili povoljnije mirovine u iznosu većem od 200 tisuća maraka.

Većina od ovih 30 bivših pripadnika HVO-a ranije su procesuirani u Mostaru.

Majstorović je optužen i da je pribavio krivotvorenu diplomu više ekonomske škole koju je upotrijebio prilikom zaposlenja u navedeno Federalno ministarstvo.

Nakon potvrđivanja optužnice na prijedlog Tužiteljstva KS optuženom su izrečene mjere zabrane napuštanja boravišta i putovanja.

Glas naroda

Ovo je sve osmislia i napravia HDZ.Ovi laznjaci moraju cuvati i odraditi da HDZ .Dobija izbore i ostaje na vlasti.Kod muslimana SDA isto napravija.Zivio drug Covic.

Ovca se umislio da je Ovan,
Ne, ne jos si samo Ovca.

zar u čin ide i nadimak vidim Baja, Bujić, Pikotić.....ko pravi partizani Slaviša Vajner -Čiča, Josip Broz-Tito, Ivo Lola Ribar.....

Vi koji ovo pisete bar za sebe to kazem sad ce se znati koji me proziva a bez razloga pa cemo se naci u sudu oci u oci i mislim da vise neces pisati po porrtalima nesto sto neznas a mene si u neznanju stavija na dtub srama valjda ce se znati ko si pa jarane dtzi se do suda hvala ali te dosta vidimo se i pljuj jos

Može se sud i ukinuti pa šta onda?

Hebate nas sud malo podmazes i gotovo a stase idis akosi bija pukovnik bijasi.akosi lazni .netribase idit nes.vise bit

Ante Mušan (Branko) Zapovjednik nastavnog središta za obuku izvidnika HVO

Potvrđena optužnica zbog malverzacija u Ministarstvu branitelja
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentari ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Svi smo mi krvavi ispod kože Vera Soldo | Republika info
ljubuski.info
Postaje li Gabela obiteljska Troja? Homerolog, Krešo Vujević
ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari