Ljubušanka prva žena ravnateljica državne policije u Australiji

ljubuski.info

Katarina Carroll (rođena Bošnjak), čiji su roditelji iz Ljubuškog, postala je prva žena na čelu policije u Australiji.

Naime, Katarina je izabrana za ravnateljicu policije jedne od šest australskih država, Queensland, te je riječ o najvišem policijskom položaju u državi. Ona je prva žena u 155-godišnjoj povijesti koja će biti na čelu državne policije.
Privilegija i čast je biti izabran za ravnateljicu. Vrijedno ću raditi sljedećih pet godina kako bih ovu predivnu državu očuvala sigurnom, izjavila je Katarina Carroll.

U policiji je još od 1983. godine, a trenutačno je ravnateljica Vatrogasne i hitne službe Queenslanda (Queensland Fire and Emergency Services) dok će novu dužnost službeno preuzeti u srpnju 2019. godine.

Brojni Hrvati iseljeni u Australiju, ili njihovi potomci, ostvarili su zapažene rezultate u sportskoj, političkoj i gospodarskoj karijeri, no ovo je do sada najviši položaj na kojem je jedan Hrvat bio u Australiji.

Glas naroda

naši ljudi svugdje uspiju osim doma di su ševinovci redom sjeli po foteljan i udbaši i njihovi sinovi

Tu nami triba stega,rad i disciplina,a koja nam korist od ove gospođe,tu nam samo jal srđzbu,zavist,ljubomoru izaziva,mi smo takav (nikakav) narod.Bolje bi bilo da nas nazoven plemenom a ne narod,jer nismo dorasli stupnju civilizacije i vrimenu u kojem živimo.

ona nije ljubušanka , ta gospođa je državljanin Australije rođena tamo i odgojena a roditelji joj vuku korijene iz Ljubuškog , a ona s njim nema nikakve veze

Zato što u Australiji nema HDZ-a

hvala ti bože da nema adezea u australiji sve bi propalo i sve bi veliki udbaši i nadrlj vernici pokrali

Ovaj naš nakaradni mentalitet je nastalo u komunizmu...najveći šljam upravljao 50.g. i izrodio ove danas što vladaju 30.g, pamet otišla šljam i kriminalci čereče svoj narod, i narod ih i dalje bira, narod nije bolje ni zaslužio i sigurno je na putu samuništenja!

Za sve tzv "intelektualce" i običnu raju https://www.youtube.com/watch?v=m28oAsY5FMI

Valjala bi nam jedna ovaka ali da se vrati hadezeovci bi je smaknuli ko Kraljevića,Paradžika,Pavlovića i sve ostali koji su htjeli dobro ovom narodu i koji su bili protiv pljačke

Ovo malo nas što smo ostali boriti se s [ * neprimjereno * ]m su Ljubušaci

no tuđman je tio bogate udbaše i raju i evo vam narode sad!

Nemaš pojma šta pričaš.Tuđmana će povijest slaviti sve više.

Hov jes no...

Ljubušanka prva žena ravnateljica državne policije u Australiji
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari