Što su nam poželjeli za Uskrs

ljubuski.info

Danas kršćani proslavljaju najveći blagdan Uskrs, a ove kao i svih dosadašnjih godina, neizbježne su čestitke brojnih političara koji su nam poželjeli sreću i blagostanje.

Drage Ljubušanke i Ljubušaci, svima koji slavite Uskrs, od srca želim da ovaj najveći kršćanski blagdan provedite u miru i blagostanju u krugu svoje obitelji i da Isusovo uskrsnuće u svakom od nas probudi ljubav jednih prema drugima, donese radost življenja uz mir, zdravlje, međusobno razumijevanje i nadu u bolje sutra. Sretan i blagoslovljen Uskrs!, poželjeli su Nevenko Barbarić i Tihomir Kvesić.

Poštovani žitelji Zapadnohercegovačke županije, u ime Vlade Zapadnohercegovačke županije i u svoje osobno ime, želim Vam sretan i blagoslovljen Uskrs i uskrsne blagdane., poželio je predsjednik Vlade ZHŽ, Zdenko Ćosić.

Od ministara u Vladi ZHŽ, putem službenih mrežnih stranica, javnosti je upućena samo jedna čestitka:

Ja sam Uskrsnuće i Život, tko vjeruje u Mene, neće umrijeti nikada (Iv. 11,25). Sretan i blagoslovljen Uskrs!, potpisao je Ministar pravosuđa i Uprave ZHŽ, Kristijan Zovko.

Čović

Poruka najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa poziva nas na ljubav prema drugome kao i međusobnu toleranciju i razumijevanje. S obnovljenom vjerom i snagom, zalagat ćemo se za zajedništvo i solidarnost u društvu te donošenje odluka na dobrobit svih ljudi. Sretan i blagoslovljen Uskrs., stoji u čestitci dr. Dragana Čovića.

Krišto

Predsjedateljica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Borjana Krišto uputila je čestitku povodom katoličkog blagdana Uskrsa.
Pred nama je najveći kršćanski blagdan, blagdan Kristova uskrsnuća, simbol života, svjetla i obnove. Blagdan Uskrsa i pobjeda nad silama zla nadahnjuje nas novom snagom i vjerom u bolje sutra, a radost uskrsnog jutra naša srca ispunjava veseljem, mirom i toplinom obiteljskoga doma. Svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti želim sretan i blagoslovljen Uskrs, stoji u čestitci.

Izetbegović

Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Bakir Izetbegović, povodom Uskrsa, uputio je čestitku nadbiskupu vrhbosanskom kardinalu Vinku Puljiću i katolicima u Bosni i Hercegovini.
Povodom nastupajućeg blagdana Uskrsa, Vama i svim građanima Bosne i Hercegovine katoličke vjeroispovijesti, u ime Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i u svoje osobno ime, upućujem srdačne čestitke. Želim Vam da ove blagdanske dane provedete u zdravlju, sreći i blagostanju zajedno sa svojim prijateljima, rodbinom i sisjedima, uz međusobno razumijevanje, solidarnost i toleranciju - stoji u čestitci Izetbegovića.

Džaferović

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović čestitao Uskrs kardinalu Vinku Puljiću i katolicima u Bosni i Hercegovini.
Vama osobno i katolicima u Bosni i Hercegovini, upućujem čestitke povodom velikog blagdana Uskrsa, uz najtoplije želje da ga proslavite u dobrom zdravlju, miru i blagostanju, skupa sa svojim obiteljima, te da uskršnju radost podijelite sa svojim prijateljima i susjedima. Uskrs je blagdan koji slavi pobjedu života nad smrću, božanskog dobra nad zlom i nadu u bolje sutra, a tradicija katolika u Bosni i Hercegovini predstavlja neizostavan dio multikulturalnog identiteta Bosne i Hercegovine.

Vrijeme blagdana je vrijeme kada jača duhovna snaga i opredijeljenost da gradimo zajedničku budućnost, na temelju najboljih vrijednosti naše tradicije - međusobnog poštovanja i uvažavanja, stoji u čestitci.

Dodik

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je čestitku, povodom predstojećeg Uskrsa, nadbiskupu vrhbosanskom kardinalu Vinku Pulјiću, biskupima, svećenstvu i katolicima u BiH.
Povodom najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa, upućujem Vama i svim velikodostojnicima Rimokatoličke crkve i vjernicima najiskrenije čestitke, sa željom da Uskrs proslavite u miru, blagostanju i radosti, zajedno sa svojim najbližim. Ovaj veliki blagdan ujedno je prilika za podsjećanje na fundamentalne kršćanske vrijednosti posvećene miru, ljubavi, razumijevanju i poštovanju među narodima i svim ljudima dobre volјe, u uzgradnji društva u kome živimo. Upućujući Vam izraze dubokog poštovanja, želim Vam sretan i blagoslovljen Uskrs, stoji u čestitci.

Komšić

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić uputio je povodom Uskrsa čestitku kardinalu Vinku Puljiću, nadbiskupu Vrhbosanske biskupije, i svim katolicima u BiH i dijaspori.

Vama i svim katolicima u BiH i dijaspori, čestitam Uskrs. Ovaj najvažniji i najveći katolički blagdan uči nas praštanju, toleranciji i poštovanju. Uči nas da volimo drugog i drugačijeg, da se međusobno pomažemo uz duboko uvažavanje. U duhu iskrene brige za bližnjeg, uvijek pomozimo onima koji su nemoćni i kojima je pomoć neophodna. Neka ovaj blagdan u vaše domove donese blagostanje, ljubav i dobro zdravlje, stoji u čestitci.

Herceg

Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, u povodu blagdana Uskrsa, uputio je čestitku u kojoj stoji:
Vjernicima katoličke vjeroispovijedi od srca čestitam Uskrs, najveći katolički blagdan! Neka nam Uskrs i Kristovo uskrsnuće bude poticaj da neumorno promičemo općeljudske vrijednosti zajedništva, mira i razumijevanja!

Inzko

Visoki predstavnik Valentin Inzko danas je povodom Uskrsa uputio čestitku svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti u Bosni i Hercegovini:
Želim Vam da praznik Kristovog uskrsnuća provedete uz obilje Božjeg blagoslova u radosti s vama najbližima. Poruka Uskrsa je poruka nade, pobjede novog života i boljeg sutra s Kristom. Želim da to bude putokaz svima, a posebno onima koji brinu za dobrobit građana. Neka vam je sretan i blagoslovljen Uskrs, stoji u čestitci.

Zvizdić

Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić uputio je čestitku vrhbosanskom nadbiskupu, kardinalu Vinku Puljiću i katolicima u BiH i dijaspori, povodom katoličkog praznika Uskrsa.
Uime Vijeća ministara BiH i u svoje ime, Vama i svim katoličkim vjernicima u Bosni i Hercegovini i dijaspori upućujem iskrene čestitke povodom Uskrsa. Želim vam da ovaj blagdan provedete u zdravlju i sreći sa svojim obiteljima, prijateljima i komšijama. Različitost naših praznika i običaja je neprocjenjivo bogatstvo naše domovine i pozivam sve Bosance i Hercegovce da njegujemo povijesnu tradiciju suživota i solidarnosti u Bosni i Hercegovini i zajednički gradimo bolje i pravednije društvo. Sretan vam Uskrs!, stoji u čestitki.

Glas naroda

Svaki komentar je suvišan!!!!!!!!!!!!!

Paraziti političari ne bi trebali narodu čestitat Uskrs jer nam daju prazna obećanja a sebi prisvajaju naš novac. Znači, vama prazna obećanja a nama ljubav prema vašem novcu.

Zna li Veliki HRVAT Čović što je to Uskrs pošto se nije kstio do prije nekolko godina.Njegova čestitka Hrvatima je poniženje.

Popravljaju se televizije a porez se neplaca, e vidicemo dali se to more !!!

Koje licemjerstvo! Svim ljudima dobre volje, od srca zelim Sretan USKRS

Tako je..mozete li jedan da prestati sijati mrznju prema drugome..

titini gologuzani udbaši [ * neprimjereno * ]ci čak i ubojice vladaju iz sjene kradu i rasprodaju državu i poštenu narodu licemjeri čestitaju USKRS
titu su prevarili da su komunisti a sad udbaši narao varaju da su veliki hrvati i vjernici
zato i gore katedrala od udbaške muke i prevare
i naša duvanska je izgorila od muke naša notr dam u ljubuškom

HDZ ne voli svoj narod pa prema tome uopće me ne zanimaju. Neka odu u Šuškovo i Bobanovo naselje pa će vidit kako su narod raselili. HDZ treba zabraniti i tu stranku izbrisati a njihove članove na Goli otok.

LJubusak mora da si SDA a kadar pa ti smeta Bobanovo I Suskovo i ko zna sta sve jos.

Humano preseljenje je zlocin

humana i ekonomska iseljavanja izazvana ekonomskom i ratnom diktaturom je FAŠIZAM

Što su nam poželjeli za Uskrs
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentari ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Postaje li Gabela obiteljska Troja? Homerolog, Krešo Vujević
ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija
ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari