Odabir zanimanja nakon srednje škole: Izazov ili stres?

ljubuski.info

Vijeće mladih Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) u suradnji sa Širokobriješkom udrugom mladih (ŠUM) organizira dvodnevnu edukativnu radionicu za srednjoškolce koja će se 28. i 29. ožujka održati u Grudama.

Predavanja pod nazivom "Odabir zanimanja nakon srednje škole: Izazov ili stres"? srednjoškolcima će održati dr. sc. Ivona Čarapina Zovko dok će politolog Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru Goran Kutle govoriti na temu "Mladi - Od marginalne skupine do pokretača društvenog napretka".

Drugog dana radionice planirano je predavanje pod nazivom "Mladi i politički aktivizam" politologa Vedrana Kožula, a srednjoškolcima će se obratiti i Frano Sosa, predsjednik Skupštine Vijeća mladih FBiH.

Cilj je radionice usmjeravanje mladih srednjoškolaca jer se većina djece srednjoškolskog uzrasta ne može odlučiti koje zanimanje da odaberu. Stoga im želimo olakšati izbor tako što ćemo ih uputiti u neke stvari koje se tiču društvenog aktivizma, javnog djelovanja i tome slično, kazao je Sosa i dodao kako će Vijeće mladih slične aktivnosti planirati i u drugim općinama ZHŽ-a.

Organizatori pozivaju grudske srednjoškolce odazovati se radionici koja će biti upriličena u Osnovnoj školi Antuna Branka Šimića Grude.

FENA

Glas naroda

Nakon završene srednje škole u HERCEGOVINI neostaje baš puno nekih ponuda za biranje samo dvije su u opticaju Avijonska i Autobusna Karta u jednom smijeru.

Ima treća, adezeovska opcija,,,,

izabir između ševa i hdz-a ili njemačke i irske

Ili se učlaniti u kradeze među lopove i postati uhljeb ili put njemačke i irske ili ostati u ljubuškom u privatnika raditi na crno

ne trba vam ni srednja,samo u osnovnoj učite njemački

Odabir zanimanja nakon srednje škole: Izazov ili stres?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija
ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Piralen - Mostarska skraćenica za otkaz! Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Sama svoja veleposlanica Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari