Dužnosnici HDZ BiH razgovarali o trećem

ljubuski.info

Sastanak gradonačelnika, načelnika, predsjednika Vlada Hercegbosanske, Zapadnohercegovačke, Hercegovačko-neretvanske i Posavske županije te dužnosnika HDZ-a BiH s razine Federacije BiH i BiH održan je danas u Livnu.

Brojno izaslanstvo dužnosnika HDZ-a BiH predvodio je predsjednik dr. Dragan Čović i zamjenica predsjednika Borjana Krišto, priopćeno je iz ove stranke.

Luka Čelan gradonačelnik Livna, domaćin održanog sastanka, pozdravio je nazočne dužnosnike, te je ukratko prezentirao aktivnosti i projekte koje se provode u Livnu.

Temom danas održanog sastanka bili su infrastrukturni projekti, projekti u energetskom i cestovnom sektoru, ali i mnoge druge aktivnosti vezane za lokalne zajednice. Razgovaralo se i o unaprjeđenju poslovnog okruženja, graničnim prijelazima, o nizu tema oko spomeničke baštine, projekata u kulturi, stanju u oblasti prostornog uređenja te o projektu Hrvatskog javnog televizijskog servisa.

Predsjednik Čović pozdravio je sve okupljene i zahvalio domaćinu na organizaciji sastanka uz napomenu kako razvoj lokalnih sredina i unapređenja kvalitete života kroz sve ekonomske, gospodarske, infrastrukturne ali i druge planirane projekte mora biti prioritet svim dužnosnicima u budućem razdoblju.

Izravna komunikacija predstavnika lokalne vlasti sa predstavnicima izvršne i zakonodavne vlasti s viših razina, pokazala se kao učinkovito sredstvo bržeg i boljeg rješavanja određene problematike vezane za gradove i općine, te će se ovakvi sastanci na razne teme nastaviti organizirati.

Glas naroda

i šta ništa sastali se da se najedu i napiju i dogovore kako će dalje lagat iseljavat narod i dobro živit na račun naroda ko i danas

ne treba nama televizija,, otvarajte radna mjesta al proizvodna

evo jedna za nasljednike KPJ oli ti ga HD-Zekane i njihove programe:

Pr-de baba kiseleći mliko
to ti stari dok se pura svari.

bla bla bla šta je bilo za ručak? Tko će vam plaćat vaš program,mislite da će narod ko što plaća propagandni radio herceg bosne kojeg srićom nitko ne sluša ali isto pojede stotine tisuća maraka

Pokrenite ga više koće vam ga gledat ova OMLADINAšto iseli oni i njihova dica gledaju NJEMAČKE KANALE. Tko ovdje još ima stari svit što je ogluvijo KOJI NIŠTA NEČUJE I NEVIDI što nigdi nemore i vi HDZovi UHL[ * neprimjereno * ]VCI TO JE VAŠ KANAL i Kim dragana.

Borjana pozdravlja te Frane Krišto

Zivia drug Dragan.

dosta nam je što nas laže hrvacka televizija u kojoj rade sinovi udbaša nego nam triba još jedna
sve što trebamo čut čut će mo sa srpske televizije iz banjaluke kako se mogu preplatit na nju
ona javlja sve lipo o dragančetu i ustašama nema greške-RTRS je zakon preko tanjira

O trecem entitetu..pricate i lazete narod skoro pa 25.god...kakve koristi od tog...isto bi radili...potkradali mozda i vise..

Imate li vise stida 25 god pljackati i lagati svoj narod Boze sacuvaj Hrvatski narod od kuge zvane Hrpi Drpi Zajebi stranke

Ljudi moji koji HDZ i Covic Barbaric Barisa Colak itd.samo pljackaju to malo Hrvata sto je ostalo a tko god ima pameti bijezi i spasava sebe i svoju obitelj bjezite jos dok se trazi radna snaga vani

bla bla bla ni babe više ne vjeruju u vaše bajke

linkom iz Beograda ime se obratio Stanko Čolak i poželio uspješan rad

Dužnosnici HDZ BiH razgovarali o trećem
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Piralen - Mostarska skraćenica za otkaz! Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Sama svoja veleposlanica Ružica Zeljko
ljubuski.info
Tiha revolucija Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari