Martina Mlinarević predložena za novu veleposlanicu BiH u Češkoj

ljubuski.info

Književnica Martina Mlinarević predložena je za veleposlanicu BiH u Republici Češkoj, a njeno službeno imenovanje se očekuje na sljedećoj sjednici Predsjedništva BiH.

Prijedlog za imenovanje Mlinarević za veleposlanicu u Pragu, a koja dolazi iz reda Ostalih, uputio je član Predsjedništva BiH Željko Komšić.

Ova književnica i nekadašnja novinarka je navodno pristala na preuzimanje veleposlaničke pozicije, a u međuvremenu je predala potrebnu dokumentaciju.

Podsjetimo, nakon uspostave novog saziva Predsjedništva smijenjen je određeni broj veleposlanika naše zemlje u svijetu, među kojima i onaj u Republici Češkoj, kojeg će uskoro zamijeniti ova književnica.

Glas naroda

to vam i jeste u cilju od 1945

UIO Ministarstva financija Granična policija Razvojna banka Tužiteljstvo GP Bijača Gabela polje Donji Vinjani Elektroprivreda Pošta Eronet razne Agencije Ministarstva sve to drže Čović i HDZ ekipa ali malo

Isplatilo se prd.it protiv Čovica

Nebi ovliko komentara bilo daje titu ustat

svako ljudsko biće
ima prijatelje i neprijatelje
a zajeb je ako te svi vole
marina glavu gore
i neosvrći se na komentare
od srca ti želim sve najbolje
jel tak il ne tak kraj im se bliži

pomalo se djele fotelje i drugim i drugačijim od kradezea pa su se popeli na noge nema više fotelja za njihove ševinovce i u svjetu će se čut druga istina osim kradezea a to će nekog koštat ne može se istina dlanom začepit i nisu svi u ljubuškom kradeze !

još nek profesor doktor SLAVEN KUKIĆ ode za savjetnika KOMŠIĆU za HERCEGOVINU i kradeze je u velikom problemu

Pišem apelaciju sudu u Strazburu, ne more vako, samo sam ja pravijo dicu da idu u diplomaciju. Prigovoooooooooooooor....-:(((((

Ode ona stazama Neđe Galića jeli on bio u Češkoj? Svi galantari u bratsku Česku?

Sretno Marta
Volim sto ih prcas nego sve pare

Neka ova ljepotica ide u Češku a neka Čehinje dođu ovamo...

Suuuuuper ideja!

Gdje dolaze na Kravicu ili more

Pa odgovara joj češka najateistička zemlju u eu pa svi nevjernici tamo hrle ali su desni na vlasti u češkoj a ova je liva...najbolje je da iđe u novi zeland ili saudijsku arabiju

Knjizevnica Martina Mlinarevic veleposlanica u Ceskoj, onda moze i Ruzica Zeljko u Austriji.

Pa zar ova Zeljko nije već, odotud negdi se već javlja.

Dado Milas neka bude u Austriji ako može...
On i Martina su i školovani ljudi,mogu takve dužnosti obnašati.
Ružica je obična "žena iz kužine" kako reče jedan uvaženi član našeg društva, profesor i novinar,ne može na takvo mjesto.
Ni ne bi...nema tih para. Dosta Ruži posao i plaća za "privrćanje baba" i sličnog. Više pod naslovom:Sama sebi konzul! :-)

DŽUDŽANI I KOKOŠI

Sretno Martina , ovi gosti - džudžani - uhljebi ne vide autobuse pune hrvatsko - srpske - bošnjačke mladosti što odlaze i stižu na kraj svijeta tražeći normalan život . Hvala što si pokazala čepušanje - čerečenje i duša i tjelesa .
Pjesnici su čuđenje u svijetu , ...hvala na žrtvi za nas da naše oči vide , uši čuju da kriknemo i mi ?!
Jučer je izvršena ekshumacija ubijenog mladiće Davida Dragičevića u Banja Luci i grob će biti u Austriji , ... što to znači valjalo bi pitati Željka Komšića , Martinu Mlinarević , možda onu kolumnisticu , pjesnikinju Ružicu Zeljko .
Što kažu roditelji ubijenog Dženana Memića , ... Zaboravljeni branitelji ...???!!!
Tko će kokoši sačuvati od džudžana , ... tko je dolazio na Bijaču pod šator , pokazati poštovanje za žrtvu , ... tu smo , ... gosti - džudžani - uhljebi .
Stativa izmlatila onog mladića Soldu na Širokom Brijegu , ... možda Željko Komšić kriv , možda onaj Kačevenda , zlostavljač maloljetnika , ... MRAK , ... DŽUDŽANI ...???!!!
Sretno Martina , ... hvala Željko Komšiću .

Ako nas iko spasi onda ce Komsic i Martina.Hahaha.

Možda nas neće spasiti,ali neće nas zar ni nastaviti utapati.

Ovi sto.prijete su Covicevi k.e.r.o.v.i

pa ljudi i opozicija treba hljeba jest ne može živjet od zraka nije samo HDZ bog da da žive ima i drugih tako svaki drugi koji bi bio uposlen od komšića bio bi proglašen neprijateljom naroda a nije on neprijatelj naroda nego KRADEZE mafije koja sidi na kriminalu i radi KRIMINAL a narod gladuje i ISELJAVA jer druge nema di vlada KADIJA te TUŽI kadija TE SUDI

Martina Mlinarević predložena za novu veleposlanicu BiH u Češkoj
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari