Martina Mlinarević predložena za novu veleposlanicu BiH u Češkoj

ljubuski.info

Književnica Martina Mlinarević predložena je za veleposlanicu BiH u Republici Češkoj, a njeno službeno imenovanje se očekuje na sljedećoj sjednici Predsjedništva BiH.

Prijedlog za imenovanje Mlinarević za veleposlanicu u Pragu, a koja dolazi iz reda Ostalih, uputio je član Predsjedništva BiH Željko Komšić.

Ova književnica i nekadašnja novinarka je navodno pristala na preuzimanje veleposlaničke pozicije, a u međuvremenu je predala potrebnu dokumentaciju.

Podsjetimo, nakon uspostave novog saziva Predsjedništva smijenjen je određeni broj veleposlanika naše zemlje u svijetu, među kojima i onaj u Republici Češkoj, kojeg će uskoro zamijeniti ova književnica.

Glas naroda

to vam i jeste u cilju od 1945

UIO Ministarstva financija Granična policija Razvojna banka Tužiteljstvo GP Bijača Gabela polje Donji Vinjani Elektroprivreda Pošta Eronet razne Agencije Ministarstva sve to drže Čović i HDZ ekipa ali malo

Isplatilo se prd.it protiv Čovica

Nebi ovliko komentara bilo daje titu ustat

svako ljudsko biće
ima prijatelje i neprijatelje
a zajeb je ako te svi vole
marina glavu gore
i neosvrći se na komentare
od srca ti želim sve najbolje
jel tak il ne tak kraj im se bliži

pomalo se djele fotelje i drugim i drugačijim od kradezea pa su se popeli na noge nema više fotelja za njihove ševinovce i u svjetu će se čut druga istina osim kradezea a to će nekog koštat ne može se istina dlanom začepit i nisu svi u ljubuškom kradeze !

još nek profesor doktor SLAVEN KUKIĆ ode za savjetnika KOMŠIĆU za HERCEGOVINU i kradeze je u velikom problemu

Pišem apelaciju sudu u Strazburu, ne more vako, samo sam ja pravijo dicu da idu u diplomaciju. Prigovoooooooooooooor....-:(((((

Ode ona stazama Neđe Galića jeli on bio u Češkoj? Svi galantari u bratsku Česku?

Sretno Marta
Volim sto ih prcas nego sve pare

Neka ova ljepotica ide u Češku a neka Čehinje dođu ovamo...

Suuuuuper ideja!

Gdje dolaze na Kravicu ili more

Pa odgovara joj češka najateistička zemlju u eu pa svi nevjernici tamo hrle ali su desni na vlasti u češkoj a ova je liva...najbolje je da iđe u novi zeland ili saudijsku arabiju

Knjizevnica Martina Mlinarevic veleposlanica u Ceskoj, onda moze i Ruzica Zeljko u Austriji.

Pa zar ova Zeljko nije već, odotud negdi se već javlja.

Dado Milas neka bude u Austriji ako može...
On i Martina su i školovani ljudi,mogu takve dužnosti obnašati.
Ružica je obična "žena iz kužine" kako reče jedan uvaženi član našeg društva, profesor i novinar,ne može na takvo mjesto.
Ni ne bi...nema tih para. Dosta Ruži posao i plaća za "privrćanje baba" i sličnog. Više pod naslovom:Sama sebi konzul! :-)

DŽUDŽANI I KOKOŠI

Sretno Martina , ovi gosti - džudžani - uhljebi ne vide autobuse pune hrvatsko - srpske - bošnjačke mladosti što odlaze i stižu na kraj svijeta tražeći normalan život . Hvala što si pokazala čepušanje - čerečenje i duša i tjelesa .
Pjesnici su čuđenje u svijetu , ...hvala na žrtvi za nas da naše oči vide , uši čuju da kriknemo i mi ?!
Jučer je izvršena ekshumacija ubijenog mladiće Davida Dragičevića u Banja Luci i grob će biti u Austriji , ... što to znači valjalo bi pitati Željka Komšića , Martinu Mlinarević , možda onu kolumnisticu , pjesnikinju Ružicu Zeljko .
Što kažu roditelji ubijenog Dženana Memića , ... Zaboravljeni branitelji ...???!!!
Tko će kokoši sačuvati od džudžana , ... tko je dolazio na Bijaču pod šator , pokazati poštovanje za žrtvu , ... tu smo , ... gosti - džudžani - uhljebi .
Stativa izmlatila onog mladića Soldu na Širokom Brijegu , ... možda Željko Komšić kriv , možda onaj Kačevenda , zlostavljač maloljetnika , ... MRAK , ... DŽUDŽANI ...???!!!
Sretno Martina , ... hvala Željko Komšiću .

Ako nas iko spasi onda ce Komsic i Martina.Hahaha.

Možda nas neće spasiti,ali neće nas zar ni nastaviti utapati.

Ovi sto.prijete su Covicevi k.e.r.o.v.i

pa ljudi i opozicija treba hljeba jest ne može živjet od zraka nije samo adeze bog da da žive ima i drugih tako svaki drugi koji bi bio uposlen od komšića bio bi proglašen neprijateljom naroda a nije on neprijatelj naroda nego KRADEZE mafije koja sidi na kriminalu i radi KRIMINAL a narod gladuje i ISELJAVA jer druge nema di vlada KADIJA te TUŽI kadija TE SUDI

Kakva država takva i ambasadorica. Smiješno je koliko pjenite. Nek ide za svojim poslom. Naplatila je sve plačijadikovke. Niti ima smisla niti zna ni tko je ni što je. Neće li se sabrati tamo. Što to ima brigati Hercegovinu koga Bosanci biraju za svoje. Previše medijskog prostora za osobu koja je prosječna. I pismenošću i intelektom. Našla tikva čepinu!

Martina Mlinarević predložena za novu veleposlanicu BiH u Češkoj
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari