Politika svečano dočekala 25 novih policijskih službenika MUP-a ZHŽ-a

ljubuski.info

Novih 25 policijskih službenika MUP-a ZHŽ-a, među kojima i 5 budućih policajki danas je položilo svečanu prisegu vjernosti u Gradskoj vijećnici u Ljubuškom.

Svečanost polaganja prisege počela je postrojavanjem kadeta.

Nakon intoniranja državne himne i minute šutnje za sve poginule i preminule pripadnike MUP-a ZHŽ-a, kadeti su pod vodstvom policijskog komesara Milana Galića položili svečanu prisegu, a sve ih je potom blagoslovio humački gvardijan fra Dario Dodig.

Svečano polaganje prisege svojim su dolaskom uveličali predsjednik Vlade ZHŽ-a Zdenko Ćosić, koji je održao pozdravni govor, kao i potpredsjednik Vlade i ministar financija Toni Kraljević, te načelnik Općine Ljubuški Nevenko Barbarić.

Ministar MUP-a ZHŽ-a Zdravko Boras je istaknuo kako mu je drago što ima priliku nazočiti potpisivanju ugovora s drugom generacijom kadeta koji će svoje karijere graditi u MUP-u ZHŽ-a.
Od danas će vas 25 činiti veliku obitelj MUP-a ZHŽ-a. Prije nešto više od godinu i pol dana ugovori su potpisani s 30 kadeta u činu policajca i šest kadeta u činu mlađeg inspektora, prije dva mjeseca potpisali smo ugovore s pet kadeta u činu mlađeg inspektora, oni su već danas raspoređeni na svoja radna mjesta, savjesni u obavljanju svoje dužnosti i na usluzi su stanovništvu Zapadno-hercegovačke županije. Upravo obnavljanje kadra u MUP-u u ovim teškim vremenima je uspjeh na koji sam kao ministar posebno ponosan, rekao je Boras i dodao kako je ponosan jer je Vlada ZHŽ-a, čiji je on član kroz protekle tri godine uspjela osigurati znatno bolje uvjete rada svim djelatnicima MUP-a.

Gotovo smo u potpunosti obnovili vozni park, nabavljena je nova oprema za policijske službenike, a potpisivanjem kolektivnog ugovora osigurane su veće plaće te bolji status svim našim djelatnicima, istaknuo je Boras.

Svečanu prisegu danas su položili;
Stojan Gugić, Ivana Šimić, Ivan Jurić, Branka Marjanović, Antonio Boras, Branimir Dugandžić, Franjo Alilović, Matej Herceg, Matej Nižić, Stanko Vukšić, Franjo Bebek, Ante Primorac, Andrej Jurković, Luka Mušan, Katarina Pavković, Josipa Jukić, Veselko Bebek, Ivan Budimir, Matej Bešlić, Nino Zlopaša, Ivana Skoko, Marko Sesar, Ljubo Lasić, Marinko Markić i Jakov Sopta.

Oni će već sutra biti raspoređeni na svoja radna mjesta.

Radio Ljubuški

Glas naroda

U ova teska vremena.zbog ceg su teska.zalosno je samo sto ova jadna dica nose hipoteku podobnosti i odanosti vama zbog kojih su ova vremena teska.dico nek vam je bog na pomoci.

pa njih bi trebali i gonjati

Žalosno! Ništa se ne mjenja!Opet komitet ! Ko u Husino i Manojlovo vrime!Ipak, sretno!

Kojega je Idža zaposlio?

Sta ce Idza zaposlit,on je vaktile Bradi prijetio da ce izvest harkiri ako ga ne zaposle!
Sad bali na udate zene i siparice

katastrofa narod se iseli a zapošljavaju stalno policiju samo užas

Bolje im je da su se uhvatili za dalekovod nego otisli u policiju to je pre nezgodan posao sviti treba stetu nanosit tudu djecu bez kruva ostavljat

Barem ne uzimaju vise konobare iz kafica...ima jedan pulicajac u ljubuskom koji kad te zaustavi i danas instinktivno pita "dobar dan,izvolite"

Sve sinovi HDZ sta nece mog uzet caca mu nije podoban jer nije uhljem i bija cjeli rat na bunkeru. Al doce moje vrjeme sto kum Hakalo kaze OBUVAM KAUBOJKE I PONOVO JASEM

Slažem se sa tobom,znamo kako je Haso završio

sve sama dica kmeta i lop i na KRADEZEA

Oklen fra Darja medu milicijom

Culi oklen Darija pa da oltara mase Iskaznicom HDZ Sevo mu da.

Ti sto spominjes kuma Hakala triba dovrsit posa u vas Radiscana ima te puno pukovnika

Šta okle pra Darja pa doša blagosloviti miliciju,on miliciju i partiju voli on samo nevoli branitelje,narod i sirotinju

Tko vraća zlo za dobro,kuću njegovu neće ostaviti nesreća.Zbog grješnosti u zemlji mijenjaju se često njezini knezovi,ali po razboritim,razumnim ljudima dobiva pravda dugo trajanje.

Jesuli položili zakletvu da neće bit koruptni ima li to ako nema triba uvest molim lijepo

Na ljubuski.portal pise da im je Milan Galic pozelio dugu politicku karijeru...nije zez...procitajte....stvarno

I na radio ljubuski takoder...Stvarno

Istina,pa priko politike su i došli do kadeta a ne po sposobnosti. Vidim i onoga debelog na slici,pa ja kad god kupim svinje i koliko god teške nikad mi ne nabiju onu kilažu a u pi ma,pa kako to.

Luka Musan cacino dijete .najprije se uvlacio Cani pa kad je Cane isprdio onda se uvlaci Toniju Kraljevicu...ta sve se u Grabu zna...

Luki pola ljubuske opcine nije ni do kolina. Sta se ljubomorni na momka koji ima sredjen zivot.

ovo su oni što po cesti čovićevcima kupe lemuzinu za janjetinu

Evo sve ali što političare slikaju s leđa u zadnje vrijeme?

Vidi gvardijana našega....obađi malo bolesne i siromašne po župi sram te bilo.Jedino bi obraz oprao kad bi dobrovoljno otišao u Afriku u misiju na jedno 40 godina.

Darijo ce Bizona odrisit od grija kra grozde kra ribu na ribnjaku sta nije radijo neznam sve

Pozdrav Drazanu Peharu

bizone eto. Cica. Mace. Pozdravi lepoglavu..........

Dario Dodig je fratarska sramota. Zalosno je to reci. On se pravda da je i Isus prihvacao krimose. Isus je krimose izvodio na pravi put, a fra Dariju su oni pojam i to samo zbog novca.
Balavac jedan.

Mladi od ovih u bijelim košuljama ugledajte se samo u Brkića i Pavkovića, oni su završili regularne fakultete i rade svoj posao. A Pejića i bezkičmenjaka ili Čuljka diplomiranog svinjogojca pustite kraju. Isto tako pustite kraju i rekordera u studiranju od 20 godina i nemoralnu vertikalu. Malog čiču komesarčića produženu ruku Vite Corleone također pustite kraju.

Luka prsi se po tudin zuljin

Politika svečano dočekala 25 novih policijskih službenika MUP-a ZHŽ-a
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari