Popis "Organizatora otpora" ide na doradu!

ljubuski.info

Objava popisa dobitnika Medalje otpora bošnjačkih i hrvatskih dužnosnika izazvala je velike prijepore, kako unutar redova braniteljskih udruga tako unutar dvaju naroda zbog narušavanja ranije utvrđenih kriterija, do optužbi tko s druge strane može biti "podoban" dobiti ovo najviše federalno odličje.

Udruga organizatora otpora Hrvatskog vijeća obrane (HVO) u BiH zatražila je povlačenje ovoga popisa i njegovo revidiranje nakon što je prošao proceduru unutar posebno formiranog federalnog povjerenstva koje je naknadno uspostavio ministar branitelja Salko Bukvarević.

Jadran Topić, čelnik Udruge organizatora otpora, od koje je potekla inicijativa za dodjelu ovoga odličja, ističe kako je neprihvatljiv sadašnji popis te traži da se vrati ovoj udruzi na doradu.

Večernji list

Glas naroda

Nema u njemu Dragana Čovića .

Otpora! Tko nas je to napadao molim da napišu ovi što ZDUŠNO brane Čovića i njegove postupke. Mi nismo svijesni koju moć ima HDZe trenutno.Ali mislim da će im ubrzo nestati HRANE I STRELJIVA vojnički rečeno. Stanovništvo odlazi i smanjuje se potrošnja a i prihodi od kojih ovi na vlasti ŽIVE KAO BUBREG U LOJU. Kraj će biti strašan za NJIH.Amen.

vraćen na doradu u Beograd

Na popisu ima Dragana Čovića. A Topić se pravi lud, tek kada se objave sva imena biti će jasno o čemu i kakvoj [ * neprimjereno * ]i se radi.

čuli udruga organizatora otpora hvo-a što je onda hos radio prije vas, kad je osnovan hvo a kad hos, pokušaj promjene povijesti

Kao daragovoljac Domovinskog rata stidim se kad vidim spisak .
zastrasujuca cinjenica da su tu oni koji su se krili za vrijeme rata

Stavite sve iz minhen bojne na taj spisak.oni su najzasluzniji jer smo imali nekog da nam cuva ledja da nam ga ne zabibere s g u. Za

po Mostaru se priča da je Čović teško bolestan jeste li mu vidijeli boju lica totalno je žut

To mu krenuli geleri koje zadobio u ratu

osim zdravstvenih tu su i psihički poremećaji od koji se liječi više od pet godina. genetika je čudo a strah još veće.

Svaka cast na govoru

Poletio sivi "SOKO"

Poletio sivi soko
iz oka mu suza lije
iz Mostara k' Banja Luci
pa da novo gnijezdo svije

Poletio sivi soko
preko rijeka i planina
ka voljenom svome gradu
nostalgija da ga mine
leti k' svome Beogradu.

Čuli organizator otpora,
uvik se nešto novo izmisli i to drže u tajnosti da zbrinu svoje, a poneko se još ubaci ko je ima priliku to kupit.

Komu se prosipate a kao dokazujete Hag je rekao svoje UZP promasena politika nestanak cijelog naroda zbog sto udbasa

U Ljubuškom organizatori otpora bili su prvi predsjednici mjesni zajednica izabrani u višestarnačju. To im je pripalo po statutu općine Ljubuški zvalo se /predsjednik kriznog štaba/ i to kao TO Ljubuški ali isto tako po svim općinama i to je jedino istina.

Popis "Organizatora otpora" ide na doradu!
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari