Diana Zelenika: Oduzmite Čoviću titulu akademika, on je pljeskao zločincima

ljubuski.info

Diana Zelenika, zastupnica HDZ-a 1990. u Parlamentarnoj skupštini BiH u proteklom mandatu, na je svom Facebooku komentirala sudjelovanje predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića na proslavi Dana RS-a.

Njen stav prenosimo u cijelosti:

Prije par dana sam bila zatrpana porukama i mailovima da prokomentiram sudjelovanje gospodina Čovića na proslavi 9. siječnja. Iznenađena sam interesom hrvatskih medija, koji su do sada potpuno ignorirali postojanje hrvatskih političara koji drugačije promišljaju, makar bili i kandidati za člana Predsjedništva.

Jednom od njih sam poslala sljedeći kratki odgovor no nisam vidjela kako je i objavljen:

Provela sam četiri godine kao zastupnica u Zastupničkom domu BiH uz potpuno ignoriranje hrvatskih medija, osobito za vrijeme kandidature za članicu Predsjedništva BiH. Stoga me iznenadio ovaj dopis. Svo vrijeme mandata sam se zalagala za ravnopravnost hrvatskog naroda, ali na prostoru cijele BiH, uključujući i Posavinu, i iz tog razloga predlagala gospodinu Čoviću da podnese apelaciju Ustavnom sudu za izmjene točaka izbornog Zakona koje se odnose za izbore u RS-u.

Ukazivala sam i na to da se nacionalni interesi ne brane osiromašavanjem i raseljavanjem vlastitog naroda. Borba protiv korupcije, kriminala i nepotizma rezultirala je oduzimanjem mojih ljudskih prava. Unatoč svemu, pa i otvorenom pismu predsjednici Grabar-Kitarović u kojem sam navela da sam i ja Hrvatica, jedini koga je službeni Zagreb priznavao je gospodin koji je neustavnog 9. siječnja pljeskao osuđenim zločincima protiv vlastitog naroda i koji nikada nije htio čuti vapaje biskupa banjalučkog Komarice. Pljeskao je onome koji je 220 tisuća Hrvata u RS-u sveo na oko 8 tisuća a neke od nas koji to osuđujemo a koji smo dragovoljci i veterani Domovinskog rata naziva izdajnicima.

Stoga je, po meni, ovaj čin za svaku osudu i najmanje što je zaslužio je da mu se oduzme titula akademika koju mu velikodušno dade onaj kome je on prethodno dodijelio Večernjakov pečat.

Glas naroda

A moja doturice. Ti si se izvagala na izborima. Teza si u kilazi na vagi nego sto si dobila glasova. Sta ti imas drzat predavanje.

Nevjerojatno je kojim žarom čovjek komentator uhljeb može ići niisko da obrani svoj mali sitni položaj koji mu je Čović dao.Isti taj pali svijeće kad su sjećanja na Vukovar,brani vožda Ćovića ikao zna da nijedan normalan hrvat to nemože podržati.Jednostavno to se kosi sa svim standardima jednog hrvata i katolika koji zna da mu njegov Vožd za kog je glasovalo 33% hrvata sjedi i gleda velikosrpsku paradu.T se ne može braniti samo mi je žao naivaca koji su glasali za Dragana Čovića vide li barem sada o čemu se zapravo radi.

Vjerujem da bi Čović u jednoj normalnoj državi završio kao Gadafi,ali kod nas je to nemoguće jer svatko tko je na položaju (u politici) taj krade i ne radi za svoj narod.Kod nas je politika već odavno zanimanje.

Razlika izmedu Dijane i Jugoslovena Covica je velika Dijana je domoljub a Covic je kriminalac i Cet nicko potrckalo

Potpisujem

treba mu sve titule uzet što mu je da rektor kradezea boras

Njemu je titule dao Zoran Tomić,a on je Tomića namistija na to misto,uhljebljavanja (umrežavanje) podobni.

kakav akademik on je zločinac

Gospođo zelenika vi nemate šta pričat o moralu vi ste osoba koja je zavukla ruku u džepove običnog naroda da im uzmete zadnje pfenige vi ste bili ta vaga vaš glas je omogućijo akcize koje su vas učinile socijalno osjetljivom osobom i moralnom vertikalom.

Ma daj ne kaki vise ...kakve akcize, nemaš ti pojma o tom ništa

Prijateljski savijet:Napustite HRS što prije.Zašto? HRS će biti grobnica svih stranaka sa Hrvatskim predznakom. Poslušajte!

Ne HRS nego HNS...

HRS je jedina oporba koja uvijek ima svoj stav i ne mijenja ga ko Draganče i njegovi pioniri

Ovaj domoljub liči onom jurkovića koji sadi cmilje i prodaje zgrade sliza se sa dragančetom

Culi akcize,nemoj bubat jarane kad veze nemas o cemu pricas...

bolje pametno šutit nego gluposti govorit....bar si to trebala ulicice sarajevska nauciti...nadod ne prašta

Bolje biti sarajevska ulizica nego jugočetnik koji plješće na četničku gardu koja maršira

Bolje golub u ruci nego vrabac na grani, aha, šta ćemo sad?!

Ovaj potez Čovića je potez koji znači početak njegovog kraja.Očigledno je Čović razočaran što nije predsjednik baš kad je sve poklopio unutar hrvata(opozicija je skršena)dogodi mu se Komšić.Nije džabe ona Biblijska možeš kako hoćeš nećeš dokle hoćeš.To se upravo događa Draganu Čoviću.Sv koji su glasovali za Čovića su bili u velikoj zabludi.Sada gledaju šta im taj isti Dragan radi i plješće četničkoj gardi koja juriša kao i 1992 godine rušeći i pustošeći Bosansku posavinu gdje su kuće sravljene sa zemljom i gdje se 200 000 hrvata iselilo i ne vraća se.E moj Dragane ničija nije do zore gorjela.

Doći će mu kraj to je sigurno. Mislim da će završiti kao Sanader.

Eto tebi će dati titulu,tugo jedna

Moj domagoju i ti si isti Čović

Dr Diana Zelenika može biti ljudska i moralna vertikala cjelokupnom vodstvu HDZ-a BiH. Osobno sam upoznao dr Zeleniku. Žalosno je što Hrvati nikada ne uče na svojim greškama, nego ih ponavljaju iz godine u godinu.
U potpunosti podržavam njenu objavu, a jedino se ne slažem kada veli da čin Dragana Čovića treba "osuditi". Poštovana gospođo Zelenika, čin "uvaženog gosta" u Banja Luci ne treba osuditi, nego SUDITI zbog svih naših žrtava, koje su svoj život darovali na oltar Domovine, kao i onih koje ste vi liječili i spašavali u Domovinskom ratu, dok su drugi, zna se koji, surađivali s neprijateljskom vojskom

sta ti je perkovic udbas

Što mi je Perković UDBAŠ?
Poštovani gospodine, prije nego ste postavili ovo pitanje trebali ste se potruditi i pročitati kako je nastalo prezime Perković. Nakon toga sigurno ne biste postavili takvo pitanje. Perkovića u BiH i RH ima mali milijun. Ja sam rođen u Livnu. Imam sina koji se zove Josip, gle, nosi isto ime kao i UDBAŠ Josip Perković, ali nije UDBAŠ, nego student 4. godine studija u Mostaru, a ujedno je član Predsjedništva HNS-a.
Poštovani gospodine, dakle, ja se ne stidim svojeg imena i prezimena, a posebno sam ponosan na svoga sina koji nosi ime moga pik. oca. Na kraju, ja bih Vama postavio pitanje: "Zašto se ne smijete potpisati kao ja, kada komentirate događanja u vašem gradu i šire"

Moj Jakove predsjednik vlade ŽZH neki dan kaže: "Njemačka nije idilična zemlja" Onda kaže: "Tko je god bio tamo mogao je vidijeti da to i nije baš tako": I što onda očekivati od ovi Čovićevih malih ušiju i GNJIDA nego da se rugaju i ismijavaju i vrjeđaju pa oni i ne znaju ništa drugo. Nama može pomoći samo dragi Bog ali on je odavde otišao i prepustio onom sa rogovima da odradi svoje. Pozdrav braniteljima ma gdje bili!

To joj je posao što je radila u ratu a i miru,nije joj ga nitko nametnuo.
A vidimo kako se skrbi o braniteljima i u ratu i miru.
Istina je presudila nam akcize i Zakon pio mio kojim svi ćemo imati 300 KM mirovinu,svi osim ovakvih koji rade na pet plaćenih dobro državnih poslova ,u Parlamentu,Bolnici itd.

Doktorice Bog ti dao sve naj bolje i tisi se borila u ratu za Hrvacki narod ja licno znam a Jugosloven Covik je izdavap svaki kamp nas u sumi da Jugoslovenski Avioni nas Raketiraju ratovo je protiv Hrvata i sada je dokazo daje civjek Velike Srbije sto ceka Crkva sto se ne oglasi vec ga treba uhapsiti i procesuirati njega i njegove jatake i koi je god nas General mu se suprostavio odmah mu je preko Dodika narikto ratni Zlocin E moj Narode sto cekate trebase zapadna Hercegovina dignuti i Covica i njegove jatake protjerati u Srbiju il republiku Srpsku i pojedine udruge koje je kupio i

Baci te floskule i revoluciju u vodu.Koga ti drukas bez veze.Koji avioni.Nema Kakifata.Dragan neda.A ni Dodik.A ni mi.

Covic je 92 izdavo mase polazeje Srbima i Njihova Avijacija djelovala mislio je 92 dace spasiti Jugoslaviu i svoj Srpski narod nije uspio i sada pokusava opet da Hrvate protjera iz Hercegovine Vec Generale Glasinovicu Dodji i Digni vojsku da Krenemo na udbu na Bare i ostale njegove jatake

ocit primjer kavi smo svi,mi volimo komentirati druge i drugacije a sebe ne vidimo. Dokle god budemo ovakvi nema nam na bolje.Još ni jedan komentar politicara i naroda nisam procitao a da neblate jedni drugi i samo su oni ispravni i narod treba da misli kao i oni. Samo tracat jedni druge. zelenika cijelo vrijeme top tema Covic pa okani se covjeka ženo bozija pricaj malo o medicini sto ti je struka ako je znas.

... a Zuga je dodao jos i to da se strankinje praskaju pravo i da je u Zaostrogu u kampu svaku noc drugu j. ebavo.... Pisonja i Zuga, dva vjerna druga....

Šta ti napisa!

Ma ne mozes ti to ukapirat, okani se ti toga, nije to za tebe.

republika srpska je jedan od dva entiteta u bih, protjerano 200 000 hrvata , pa otprilike isto je hrvata protjerano s teritorija koje je kontrolirala vojska rasimova, seferova i drugih džihadista...biskup komarica je prije par godina bio na prijemu i primao odlikovanja...iz ruku dodikovih itd itd

Izbrisala si post na Fejsu. Prejadno.

danas naš dragi vođa draganče koji ima čak i srpsko ime slavi srpsku novu godinu u laktašim
pa neka mu je srećno zanima me ko im gore bre peva danas

Prva im topson perkovic.

dabogda vam vječno vlada dragan čović-hercegovačka kletva

hrabra doktorice tvoja vremena dolaze kad voda odnese adeze mačiće prevare i lopovluka
narod ne zaboravlja svoje borce doktorice

Diana Zelenika: Oduzmite Čoviću titulu akademika, on je pljeskao zločincima
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari