U Izviđaču očekuju punu dvoranu

ljubuski.info

Dolazak Zagreba u Ljubuški, kao kluba s velikom europskom reputacijom, redovitog sudionika rukometne Lige prvaka, za Izviđač i lokalnu publiku predstavlja praznik rukometa kojem će imati priliku svjedočiti u subotu od 20 sati.

Skauti su posljednja ekipa regionalnog SEHA natjecanja, dok je Zagreb drugoplasirani i svakako planira sačuvati mjesto među najbolja četiri tima koja će kasnije igrati Final Four turnir. U Ljubuški dolaze na čelu s novim trenerom, Davorom Rokavecom, koji je zamijenio Linu Červara.
Zagreb je mamac za publiku, budi veliki interes svih zaljubljenika rukometa. Nadam se da će to biti praznik rukometa u subotu i da će se napuniti dvorana. Znamo da su oni jaka ekipa, imaju na svim pozicijama po dva - tri kvalitetna igrača. Dolaze s novim trenerom, a vjerujem da će mu se u najjačem sastavu htjeti dokazati. Prva utakmica u Zagrebu s naše strane nije bila dobra u otvaranju, imali smo puno tehničkih grešaka. Nadam se da ćemo ovoga puta bolje otvorit meč, najavio je trener Skauta Mario Bjeliš.

Za Zagreb neće igrati Zlatko Horvat, dok Izviđač ne može računati na iskusne Marka Vukića, Dragana Šoljića i Marija Pavlaka.

Već u utorak u Ljubuški stiže Metalurg, a za ovu utakmicu Ljubušaci gaje puno veće ambicije. Potom sljedeće subote igraju prvu utakmicu osmine finala Kupa BiH protiv Leotara.
Pokušat ćemo se što bolje pripremiti za tri utakmice u sedam dana, prednost je da sve tri igramo kući. Nadam se da ćemo ipak sa smješkom završiti ovu polusezonu, poručio je Bjeliš.

Lijep je osjećaj igrati doma, atmosfera u timu je jako dobra. Naši bivši igrači također praktički igraju pred svojom publikom, a nadam se da je to motiv i publici da napuni dvoranu. Mi ćemo dati sve od sebe, ne želimo im se lako predati, nego ih namučiti, dodao je pivot Gabrijel Mišetić.

Ersan Bijedć | Dnevni list

Glas naroda

A cene ulaznica sto ne napisa nitko

Vjerovatno 5 KM, bar je tako bilo do sada

Tako je,a za djecu je ulaz besplatan

I za vojnike isto.

Izviđač iznad svega

Sta je sa pavlakom?

e moj rođe što lažeš da je atmosfera u klubu dobra

nadamo se da ce pruzit bar nekakav otpor i da nece zavrsit preko 10 razlike za zagreb

Cime ste to zasluzili punu dvoranu??

Bravo Izviđač,stvarno ste čudo...svi vas čerupaju a vi ko feniks

Bravo momci,dali ste sve od sebe,zaslužili bar bod...vi ste ponos ovog grada

Čestitke skromnom i radišnom treneru

U Izviđaču očekuju punu dvoranu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari