Mila i Tonko Ivanković zanijekali krivnju za gospodarski kriminal

ljubuski.info

Mila i Tonko Ivanković, koji se terete za kaznena djela sprječavanje dokazivanja i krivotvorenje ili uništenje poslovnih ili trgovačkih knjiga ili isprava, pred Općinskim sudom u Širokom Brijegu zanijekali su krivnju, tako da će im u sljedećem razdoblju početi suđenje, potvrđeno je iz Županijskog tužiteljstva u Širokom Brijegu.

Podsjetimo, Županijsko je tužiteljstvu u Širokom Brijegu podiglo optužnicu protiv Tonke Ivankovića (1957.) i Mile Ivanković (1962.) zbog kaznenih djela sprječavanje dokazivanja i krivotvorenje ili uništenje poslovnih ili trgovačkih knjiga ili isprava, koja je dana 9.11.2018. godine potvrđena od strane Općinskog suda u Širokom Brijegu.

Optužene Tužiteljstvo tereti da su, u vremenu od 2012. do 2016., Tonko Ivanković, kao osnivač društva "Dubint" d.d. i Mila Ivanković, kao direktorica istog društva, sa ciljem sprječavanja dokazivanja, uništili financijsku dokumentaciju društva "Dubint" d.d.

Iako su po Zakonu o računovodstvu i reviziji F BiH bili dužni čuvati financijsku dokumentaciju u rokovima propisanim ovim zakonom, to nisu učinili, niti su postupili po naredbi Suda BiH kojom im je naloženo da predmetnu dokumentaciju predaju djelatnicima UINO BiH.

Glas naroda

Sklonite ove *** nisu zanimljivi.

Kantese postena coeka celi vek se muci da nesto sebi priskrbi

Mila i Tonko Ivanković zanijekali krivnju za gospodarski kriminal
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija
ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Piralen - Mostarska skraćenica za otkaz! Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Sama svoja veleposlanica Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari