Svečano promovirano 39 doktora medicine

ljubuski.info

Svečana promocija šesnaeste generacije studenata Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru održana je u Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru. Promovirano je 39 doktora medicine.

Rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Zoran Tomić je naglasio kako je Medicinski fakultet stožerni stup Sveučilišta u Mostaru, fakultet koji u suradnji sa Sveučilišnom kliničkom bolnicom Mostar provodi dualno obrazovanje.
Uvjeren sam da dijelimo stav i svijest da ste opet na novom početku, nastavit ćete učiti, educirati, specijalizirati se, sazrijevati i rasti. Nije najveći uspjeh postati doktor ili liječnik, dostignuće je biti doktor ili liječnik. Tu čast nosite na dobrobit Vas, Vaše profesije i svakog čovjeka, poručio je rektor dr. Tomić doktorandima.

Najbolja studentica generacije je Matea Karlović kojoj je uručena "Dekanova nagrada" i prigodan poklon. Dekanovu nagradu je dobio i Ivo Krešić, student prve godine studija medicine za prosjek 5.0 u prethodnoj godini.
Ovo je dokaz kako svi zajedno ulažući u svoju budućnost i budućnost naše djece obogaćujemo našu zajednicu dajući joj nove skrbnike za njezino zdravlje. Ovo je također dokaz kako idemo pravim putem i činimo pravu stvar obrazujući nove generacije humanih djelatnika koji će nastaviti tamo gdje mi stanemo, rekao je prof.dr. Milenko Bevanda, dekan Medicinskog fakulteta.

Dobitnici priznanja studenata su prof. dr. Ivica Brizić, dr. Josip Lesko, prof.dr. Joško Petričević, prof.dr. Darinka Šumanović Glavuzina, dr. Kristijan Vekić te prof.dr. Edita Černi Obrdalj.

Na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru je do sada promovirano 554 doktora medicine. Od 2009. godine, kada je uveden doktorski studij, zvanje doktora znanosti stekao je 101 polaznik, a 146 ih je u tijeku stjecanja doktorata.

treci.ba

Glas naroda

Ako budu doktori ko Bevanda svi ćemo mi ići kod travara malo dijete ili starica kad dođu kod Bevande sto maraka i kontrolok kolospa apaurin espumisan

A tek oni što su završili radi tate i umišljene mame!A ispite polagali preko stranke i prijateljstva ,već se dobro vidi kod njih nema redova.

Takvih je najviše..sve strucnjaci hehehe

A sta si ti zavrsio sta znas raditi vjerojatno i ponde u kladionici ti zadaju probleme

Mene je spasio Dr. Bevanda, valjda ce ovi novi DR spavat nas kao on.

Jes to oni koji daju voltaren inekcije i paracetamol 500mg za sve

Svečano promovirano 39 doktora medicine
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari