Čović je olakšao posao Komšiću i on snosi dio odgovornosti!

ljubuski.info

Boriša Falatar, kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH na Općim izborima koji su 7. listopada održani u Bosni i Hercegovini, gostovao je na HRT-u u emisiji "1 na 1" urednika Romana Bolkovića.

Falatar je, između ostalog, odgovarao i na pitanja o tome kako vidi budućnost Bosne i Hercegovine s nacionalnim strankama na vlasti te je govorio o rezultatima Naše stranke na prethodnim izborima.

Falatar je priznao da je, s obzirom na neznatne rezultate na prijašnjim funkcijama i na agresivnu kampanju koju je vodio, iskreno iznenađen brojem glasova koje je dobio novoizabrani hrvatski član Predsjedništva BiH Željko Komšić.

Falatar je to objasnio dvama argumentima.

Kao prvo, ne vjerujem da su ljudi glasovali za njega, nego je većina glasovala protiv Čovića i duboko sam uvjeren da Čović snosi dio odgovornosti zato što je godinama vodio politiku koju su mnogi građani BiH vidjeli kao antidržavnu. On je olakšao posao Komšiću. Drugi razlog je to što imamo sustav koji očito ne funkcionira i koji bi se trebao promijeniti, ustanovio je Falatar.

Više pogledajte u priloženom videu, a o izboru Željka Komšića od 21. minute.

Glas naroda

Da je Falatar dobijo to bi bio prvi neki Hrvatski presjednik da nije bio Komunista i udbaš ali takvi mladi i obrazovani nemogu doć na Hrvatsku scenu. Samo je on pokraden na ovim izborima od HDZ znam provjereno glasovi poništavani. Zato mi nije žao Čovića što je radijo vratilo se.

Čović je bošnjački Pedro, a Falatar je jedan fini obrazovani mladi gospodin koji je zalutao u močvaru zvanu BH politika i šteta mu je da onakvu biografiju provlači kroz političko blato u BiH. Uz sve to Falatar nije realpolitčar njegove ideje više spadaju u domenu utopije.

Kulturan racionalan školovan na najprestiznijim svjetskim univerzitetima i neopterećen ratom i nacionalnim torovima.
Ali ima jedan problem. I to veliki.
Nije iz Hercegovine iz Sarajeva je i poštuje državu BiH. Kada govori o hrvatima govori o svakom hrvstu podjednako.
I o onome u Dolima i o onome u Prijedorskome selu . Mada su za njega sve to građani svih vjera i nacija. Kako bi i trebalo da bude .
Ove mu karekteristike ne idu u prilog.
Pa prema tome mislim da nije pravi hrvat.
Inače sam glasao upravo za njega.

Za propagandni komentar iznad !
Naprotiv gospodina Falatara poštuju i u Hercegovini , samo u Hercegovini, središnjoj Bosni i Posavini, Hrvati ne poštuju one koji inzistiraju da glas 24 Hrvata iz Goražda bira isti broj članova Doma naroda kao glas npr 40.000 Hrvata iz Posavine.
Naprotiv Hrvati iz Hercegovine zastupaju da svaki hrvatski glas vrijedi isto i onaj iz Goražda i onaj iz Širokog i onaj iz Žepča i iz Travnika. Što znači da 100.000 Hrvata iz Hercegovine bira isti broj članova Doma naroda kao i 100.000 Hrvata iz Goražda naravno ako ih toliko ima.

Falatar prvi ispravan čovik od 1992 a čović snosi svu odgovornost a ne dio

Još jedan lijanović

hrvati su uništeni i prodani a tko je to učinio zna se šta su napravili za narod osim dizanja cijena i akciza jesu zaboravih progon

Čović je olakšao posao Komšiću i on snosi dio odgovornosti!
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari