Održana tribina "Perspektiva ljubuške poljoprivrede"

ljubuski.info

JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški, odjel Knjižnica Ljubuški, u svojoj misiji oplemenjivanja kulturno-društvenog života na prostoru općine Ljubuški brojnim raznovrsnim manifestacijama, organizirala je tribinu pod nazivom "Perspektiva ljubuške poljoprivrede".

Poučno predavanje o perspektivi ljubuške poljoprivrede održao je agronom Branko Rogić, koji se u svojemu izlaganju dotaknuo brojnih poljoprivrednih tema, uz interakciju s nazočnima. Među ostalim, podrobnije se dotaknuo slijedećih tema: "Rezidba maslina gustog sklopa", "Gnojidba maslina s NPK mineralnim gnojivima", "Uzgoj pistacija" i "Plavac mali".

Branko Rogić dugi niz godina piše raznovrsne poljoprivredne članke i iste redovito objelodanjuje posredstvom brojnih medija. Nakana mu je u predstojećoj godini ukoričiti poučne članke.

Ugodno druženje, pod pokroviteljstvom NMS Commerca, dodatno je uljepšao glazbom na diplama I svojim slikama ljubuški slikar, Brankov brat, Zdravko Rogić.

Knjižnica Ljubuški

Glas naroda

Poljoprivreda u Ljubuškom je odavno na izdisaju.

poljodjelci imaju tri neprijatelja boga susu i krupu pa zato ode side vratri da malo pomole da nebi bog dao ove nedace

U ovakvoj nakaradnoj državi poljoprivreda nema perspektivu.

ja ovdje ne vidim nijednog poljodjelca.

Što je posadija ovaj fratar na slici? Fratrima sa Humca sirotinja za
sitne pare ore i kopa, sadi i njima donosi. Dok oni obilaze trgove i
stranačke skupove.Ali Bog sve vidi.

Pa i fratri su potrebni kad triba poškropit novu uljaru ili destileriju cmilja ili kad traže za blagoslov hotela 10.000KM, blagoslov polja i kuća itd.

Cudno da nitko iz MUP a nije nazocio...ta pun je eminentnih strucnjaka na polju poljoprivrede.

Galija je biser Boto i biser Mara

Hajde vi sadite i radite jedino profitiraju poljoprivredne apoteke a gdje je plasman ulja i maslina kad eu uvozi iz španije italije i grčke

Voljeni Drug J. B. Tito je preko Duhanske i Vinarije u Ljubusku Opstinu Upumpao preko Hiljadu Traktora to je bio razvoj poljoprivrede i O cemu vi sad pričate možete se samo Stidjeti ako imate Obraza

Ma Tito je ništa šta će sad perspektivni Marko Radić da učini ima Veljački krumpir da se prodaje po marku i to po komadu.

Pratri udaraju u sve ja sam mislila u molenje i politiku ali nemere ništa bez pratara

Održana tribina "Perspektiva ljubuške poljoprivrede"
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari