Održana druga ribarska večer u Ljubuškom

ljubuski.info

U organizaciji UŠR "Kravica" - Ljubuški u svadbenom salonu "Ohio" na Humcu održana je ribarska večer, druga u ovom obliku.

Bila je to "točka na i" ovogodišnje, vrlo uspješne, ribarske sezone koju su obilježili značajni rezultati kao posljedica velikog truda i rada, kako čelnika, tako i ostalih članova ribarske udruge.

Ribarskoj večeri prethodila je organizacija Međunarodnog Spin Kupa - lov pastrve s obale varalicom Spin Kup "Trebižat 2018." koji je u nedjelju održan na Spin stazi - izdvojeni dio rijeke Trebižat u Grabovom Vrilu kod ribnjaka.

Na večeri su bili uz domaće ribolovce i natjecatelji iz BiH, Hrvatske, Srbije i Crne Gore, te predstavnici sponzora i donatora.

Ribolovci i sponzori, osobito oni koji su pristigli iz regije, nisu krili zadovoljstvo ljepotom staze i ugođajem na rijeci Trebižat, te atmosferom i ozračjem koje je vladalo na večeri uz glazbu uživo, a zapjevale u i popularne dream team Babe.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Svaka čast, spektakl za vidjeti, hvala Vam ribolovci i kapa do poda!

Vidjen kit u trebizatu

Nije ono kit nego veliki beli kuko!

nije ono prijatelju kit nego DUBINSKI FRIZIDER

U pravu si ali ti je u frižideru zaleđen kit, malo bolje pogledaj.

koliko je bilo ljudi?
Jeli se jeo fišpsprikaš?

Bilo ih dvista smista... ko još jede fiš paprikaš u ovom stoljeću.

Ovi iz Srbije i Crne Gore su sigurnk razmjenili ratna iskustva na ovim prostorima a jel se još baca dinamit kao najefikasniji način ribolova...

Ne baca se vise dalamit ni nikakva laguma.

Jel moglo bez tih baba i kako :-) :-) :-)

Održana druga ribarska večer u Ljubuškom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari