Vrijeme je za otrježnjenje

ljubuski.info

Pripadam onima koji ni u snu ne bi mogli glasovati za Željka Komšića, čovjeka koji zlorabi bošnjačko glasačko tijelo kako bi se domogao unosne funkcije. Pa ipak ne mislim da je za Hrvate u Bosni i Hercegovini to najveće zlo. Hrvati imaju još uvijek mehanizme odbrane vlastitih nacionalnih preko interesa preko drugih institucija. Član predsjedništva je i onako počasna funkcija koja Hrvatima ne može puno naštetiti, niti donijeti koristi. Pogotovo to  ne može kavanski političar Željko Komšić.

Na koncu i međunarodni čimbenici znaju dobro da u njemu ne kuca niti hrvatsko niti bošnjačko srce, nego Brozovo, koje još uvijek sanja puste snove o tome kako bi Bosna i Hercegovina mogla postati mini Jugoslavijom, zemljom lažnog bratstva i jedinstva.

Željko Komšić ne može naškoditi Hrvatima u BiH onoliko koliko im je naštetila dosadašnja hrvatska politika u kojoj nije bilo niti onog minimuma patriotizma pod kojim se podrazumijeva dobro vlastitog naroda, naravno uvažavajući i interese svih drugih naroda i građana.

Dobro uvježbana hadezeovska mašinerija, služeći se svim nedopustivim sredstvima, uspjela je skupiti određeni broj glasova za svojega nebeskoga šefa i sebe, ali ne i dovoljno da bi se porazilo Komšiča koji se debelo uvukao pod kožu svima onima Bošnjacima koji preziru Hrvate.

Istina, pobjeda Komšića s bošnjačkim glasovima je velika prevara i nepravda, ali i prilika za otrežnjenje. Iz te prljave pobjede hrvatski narod bi trebao izvući veliku pouku, ukoliko definitivno ne želi postati beznačajnom nacionalnom manjinom u BiH.

A to je moguće samo kroz ozbiljnu reformu HDZ-a BiH. Krajnje vrijeme da Hrvati shvate ozbiljnost situacije. Istina, dobar dio Hrvata je dao podršku Draganu Čoviću, ali daleko više ih je ostalo po strani, ne prihvaćajući daljnje prljave igrice hadezeovskih političara kojima su puna usta hrvatstva, a ne čine ništa za dobrobit svog naroda.

Što više vladajuća hrvatska stranka se svojom strahovladom, korupcijom, kupovinom glasova, ponižavanjem hrvatske opozicije, bahatim ponašanjem, ogadila većini Hrvata i zato su ostali daleko od birališta. Da je stanje među Hrvatima onakvo kakvo bi trebalo biti, da nije bilo desetljetnog šikaniranja ne-hadezeovaca, Hrvati bi u ovako sudbonosnim danima izašli na izbore s brojkom od 90%.  Ali to se nije dogodilo, jer su oni koji se zaklinju u hrvatsko jedinstvo, učinili sve da ga ne bude.
Zar nam ne govori nešto o teme birački odaziv u Livnu, Tomislavgradu, Odžaku, Domaljevcu…?

A ta lijepa brojka hrvatskih glasova koju je HDZ dobio je beznačajna s obzirom na prljave metode prikupljanja glasova i na potencijal hrvatskog biračkog tijela. Pogubno je upravo to da je na izbore izašlo daleko manje od polovice Hrvata koji imaju pravo glasa, kad se biračima pribroje i oni koji žive u inozemstvu. Hrvati su znali uvijek izaći na izbore kako bi zaštitili svoje nacionalne interese. To se najbolje pokazalo na prvim demokratskim izborima u Hrvatskoj kao i na referendumu kad je trebalo sačuvati BiH da ne postane dio mini Jugoslavije.  Zašto nisu izašli u nedjelju na izbore?

Nisu izašli, jer im je dosta priče i obećavanja onih koji žele samo dobro uhljebljene funkcije, koji vlastiti narod ponižavaju, služeći se svim i svačim  kako bi se dočepali vlasti. Nažalost, hrvatska politika u Hrvatskoj se toliko koncentrirala na Dragana Čovića da nije željela vidjeti, ili zbog svoje vlastite nesposobnosti, nije mogla primijetiti kako Hrvati žele promjene. Ova režirana brojka podrške Draganu Čoviću među Hrvatima ne odgovara realnom odnosu Hrvata prema njemu.

Hrvatski političari i mediji su se već tjednima bavili pitanje njegovog izbora u Predsjedništvo, a da s u opće nisu zanimali kako žive Hrvati pod njegovom palicom. U mnogim emisijama na tu temu pozivani su uglavnom pristalice Dragana Čovića koji i nemaju baš previše soli u glavi, inače bi poodavno primijetili da je gazda omražen kod većine Hrvata, kao i to da je dobar dio glasova skupljen na čudan način. To da je Komšić omraženiji nije nikakva razlog da se Čović ponovno kandidira.

Da je bilo dovoljno poštenja i domoljublja, da nije bilo diktature HDZ-a u lokalnim sredinama, Hrvati bi pronašli novu osobu koju bi mogli prihvatiti svi. Da se to dogodilo, Hrvati bi imali jednog pravog hrvatskog kandidata, kojega bi masovno podržali Hrvati u BiH i dijaspori. Željko Komšić ne bi danas predstavljao Hrvate nego bi sjedio u jednoj od njemu omiljenih kavana u Sarajevu i pričao o svom porazu. Uvjeren sam da bi dobar dio Bošnjaka koji je birao Komšića odustao od njega da Hrvatska nije stavila sve na Dragana Čovića, da se pobrinula za više demokracije među Hrvatima i pomogla pročišćavanje unutar HDZ-a.

Ali to se nije dogodilo, jer se i u samoj Hrvatskoj ne zna tko pije, a tko plaća. Predugo su i tamo utjecajni pojedini igrači iz sjene koji ne žele dobro svom narodu. Jer da je drugačije ne bi bilo tolikih afera oko Agrokora, brodogradilišta i Milijana Brkića. Nažalost niti hrvatska vlast u Hrvatskoj nije imala sluha za vlastiti narod. Da je tako bilo imali bismo danas stabilnu vladu koja ne ovisi o Pupovcu i manjinama, nego o želji većine hrvatskog naroda, ne bi bilo niti izglasavanje Istanblske konvencije, koja i onako neće ništa promijeniti. Ali tako je kako jest. I kako bi hrvatski političari mogli vidjeti što se događa s Hrvatima u BiH kad nisu sposobni uočiti na vrijeme vlastite probleme. Pa ipak osobno me ne zabrinjava pobjeda Željka Komšića koliko hrvatska depresija i prepuštanje da i dalje lokalnu politiku vode oni koji su krivi za masovno iseljavanje Hrvata. Među Hrvatima se uvriježila uzrečica "svi su isti".

Čemu izlaziti na izbore? Ako je tako onda kao narod nismo niti zaslužili opstati. Ali osobno ne mislim da je tako. Uvjeren sam da među bosansko-hercegovačkim Hrvatima ima dovoljno sposobnih i poštenih mladih ljudi, svakako jako puno  i u samom HDZ-u, ali oni zbog dobro uhodane i uvježbane mašinerije uhljebljenih Čovićevih poslušnika ne mogu doći do izražaja. Žalosno je da se i hrvatska politika u Hrvatskoj, od predsjednice do premijera nije malo više bavila tim pitanjem. Jer sudbina Hrvata u BiH ne ovisi zasigurno o Draganu Čoviću i ovakvom HDZ-u nego o patriotizmu hrvatskog čovjeka i njegovoj želji da bude svoj na svome.

Nažalost neke su se stvari promijenile. Hrvati u BiH, po prvi put u svojoj povijesti, počinju rezignirati i napuštati zavičaj, odlazeći tamo gdje će ih se više poštivati. Osobno sam u nekoliko eseja upozoravao na opasnost koja se nadvila nad Hrvatim u BiH. I ako se nastavi ovaj proces, duboko sam uvjeren, Hrvati će biti od Orašja do Neuma, za kojih desetak godina,  svedeni na zanemarivu manjinu. To će se pogotovo dogoditi, ako ne dođe do promjene izbornog zakona, koji bi Hrvatima u BiH omogućio unutarnju demokratsku konkurenciju. U tom procesu bi zasigurno došlo do selekcije, pa bi dobar dio onih Čovićevih poslušnika morao otići s vlasti.

Još uvijek nije kasno. Istina, puno toga ovisi o HDZ-u. Bude li hrabrosti među mladim ljudima unutar te stranke, dođe li do izražaja njihov patriotizam, postoji nada za Hrvate. Kad bi se dogodila ta već dugo očekivana hrabrost, na površinu bi isplivali neki novi igrači koji bi gradili partnerski odnos s hrvatskom opozicijom u županijama i općinama, kao i u Domu naroda. Tu je nužna sloga i pamet Hrvata. Tada ne bi opće bilo važno da li je član predsjedništva Dragan Čović ili Željko Komšić. Dođe li do te pametne sloge, Hrvati će se izboriti za svoja prava, svoju izbornu jedinicu i svoj entitet diskontinuiteta. Bit će spremni za političku utakmicu koja tek slijedi. Jer ovakva Bosna i Hercegovina u kojoj Bošnjaci biraju Hrvatima predstavnike nema budućnosti.

Ali da bi tako bilo za to se moraju izboriti i sami Hrvati, pa ako treba i gandijevskom neposlušnošću. Dosta nam je priča o planovima A,B,C, koji su služili samo kao taktička igrica kako bi se dobili hrvatski glasovi. Očito je da ta priča nije urodila plodom. Vrijeme je za neke nove ljude na hrvatskom političkom horizontu, koji će na izbore pokrenuti većinu Hrvata, kako u BiH tako i u dijaspori. Kad bi Hrvati doista bili složni i vjerovali svojim političarima, ne bi ih mogao pobijediti Komšić sve da dobije još stotinjak tisuća bošnjačkih glasova. Ali Hrvati, nažalost, postali pomalo depresivnih zbog silnih obećanja koja se nikada ne ostvaruju.

A Hrvati u biH su jako važni za Hrvatsku. Stabilnost i vrijednost Hrvatske zasigurno ne ovise, kako to u svom sljepilu misle neki hrvatski političari, o Čoviću i njegovim poslušnicima nego o hrvatsko čovjeku iz BiH. Zar to nisu pokazali Hrvati iz BiH, svakako i oni u dijaspore, za vrijeme srpske agresije na Hrvatsku?

Zar to ne pokazuju športaši iz BiH koji brane boje Hrvatske? Zar to ne pokazuju uspješni mladi ljudi iz BiH poput Rimca? Čović je u svemu tome nebitan. Tko se još spominje Jelavića i bivših hrvatskih članova Predsjedništva BiH?  Rijetko tko.

Ako, onda samo po aferama zbog kojih ne smiju pred pravosuđe u BiH. Patriotizam se ne gradi riječima nego djelima. Zar se to lijepo ne pokazuje i u bijegu u BiH onih koji su se kleli u Hrvatsku. Zanimljivo, najedanput im Bosna i Hercegovina postade omiljena domovina. Sapienti sat.

Dr. fra Luka Marković

Glas naroda

Slika korisnika strangelove

Znači, to se danas uči u školi. Šta je s onima koji nisu čuli za Ravno, nego bili tamo? Imaš za njih neki savjet, smjernicu, natuknicu?

Di si pajdo bija '91 ...to je pravo pitanje za probleme u 2018 ...

Slika korisnika strangelove

Ma..., ja stvarno više ne mogu pohvatat ništa, kojih se sve nebuloze naslušam, izgubim se i u svojoj priči više ovdje. Čime sve pune glave omladini, jel ovo nastavni plan LOGOSA možda... Koja konfuzija i nije se čudit omladini, okreću se u grobovima i Tuđman i Boban, Alija, Milošević, Tito, Staljin, Čerčil, Roosevelt, Ataturk...

HDZ je sklonio Hrvate iz Prijedora Gradiške Kotor Varoši Banja Luke... 92. zašto se to ne prizna ostali su samo oni koji su za BiH do Drine ebali te Srbi to jest četnici koji su na korak do Hrvatske zbog politike HDZ-a

Moj Jure, danas ih je više nego devedesete iako odlazi narod, zato sto je devedesete puno njih još bilo yugoslaveni!

Fratre malo više moli boga a malo manje se meći u politiku i bit ce svi sretni!

S vama HDZ-ovcima nitko nije sretan pa niste ni vi sami.

što to tebe pogodi što je fratar napisao, istina, što li, je istina je bolna i bahati je ne vole čuti ali jbg. morati ćete je sve više i više slušati pa bilo vam krivo oli ne.
a što nije točno tu što svećenik kaza o vama parijaši i izdanci partijskih očeva.
nego vi ste naučili da vam se zahvaljuje sa oltara na darovnicama koje ste opljačkali od naroda, ta nedajete iz svojih džepova.
oltar bi trebao služiti samo za slavljenje Boga, no vi ste naučili na svećenike kao što su fra. Škropan, da vas tetoše i okreću glavu od zla što ga činite vlastitom narodu a kao on i ovakvi vam daju Božji blagoslov.

A kako si se ti našao mjerodavan ocjenjivati fratre pa po tebi fra Luka dobar a fra Škropan nevaIja. Da nisi biskup ili papa po zvanju ili si samo malo više narcisoidan.

Za dragana ćovića i hdz sve redom su glasali jugo nostalgičari koji su u svom vodji prepoznali sebe. Nostalgija za prošlim režimom došla na vidjelo. Ovog puta Hrvati su ostali kući i bojkotirali izbore u većem broju kao Makedonci sa referendumom.

Bravo za proroka iznad koji "zna što misli 150.000 Hrvata" koji nisu izišli na izbore.
I kolega ti Kim Jong Un zna što je dobro za Sjevernokorejce bez da ih pita za mišljenje. Uglavnom ljudima kao ti je teško prihvatiti da većina ljudi ne misli kao ti.

Bojkot znači neslaganje

Ne izlazak na izbore može biti iz više razloga. Jednog boli đon za izbore i politiku.

Drugi je taj dan odlučio prespavati.

Treće nekoliko desetaka hiljada ljudi radi u realnom sektoru od ponedjeljka do subote za mizernu plaću od 500-700km i slobodnu nedjelju su odlučili posvetiti djeci i provesti je sa njima a ne izići na izbore.

Četvrto dobrih nekoliko hiljada ljudi u BiH su taj dan radili cjeli dan i nakon posla su otišli svojoj obitelji.

Zato neizlazak na izbore nije automatski BOJKOT .
Prije je stvar u tome da te izborne apstinente Boli.Kar.Za.Vaš[email protected]ņa jer i državu i političare jednako brine život tog pojedinca

Sve fra Luka sto ste napisali moze se odnositi na svaki segment zivota ili krscansko socijalnog nauka.Postenje, rad ,čast, socijalna osjetljivost i puno toga sto smo ucili od Isusa.
Ali je cinjenica da su Hrvati dovedeni do ucjene od strane muslimana da glasamo za bilo kojeg
hrvatskog clana pa i najgoreg koji je bolji od Komsica.
Ali mi je drago zbog ovih jugovica na dobrom izbornom rezultatu HDZ a.
Ovako pomalo zapisavaju na portalu i prezivljavaju na apaurinima.
Izbjeglice misu mali odakle tebe iz rupice.

kazu da je pajdo iz otoka glasa za komsica

domogoje crni sine vi i vaša dijela
komšića su izabrala
mi sigurno nebi bili sretniji da čova osta na vlasti
niti se nadamo da će nam sa komšićem bolje biti
ali komšić je sada tampon podloga
na koju se asvalt postavlja
jel tak il ne tak pitajte mene mene izbijeglice

Povjest će pisat da je Drvar spasijo tita i hdz tita spasili partizani HDZ srbi.

kraj dolazi pripremite se

za koga je glasa marin pucak

marin pucak je klosar

I tako moj pratre pobijedi gori kandidat umjesto loseg. Gdje je hercegovacki djastin trudo? Toni Krajevic?

Jeli istina da će čovoć dati punomoć Dodiku za postrojavanje Hrvatskog puka u oružanim snagama Bih. Prvo postrojavanje u DRVARU.

Slika korisnika strangelove

Znaju hadezenjare vrlo dobro koliko ih narod stoji i da su izbori farsa. Realno, stvarna podrška im je max. 40 - 50%, od ove kako je oni prezentiraju, i to uhljeba i njihovog obiteljskog okružja + iskamčivanje. Dovoljno je otići na izbori.ba i provjeriti brojeve za Ljubuški, na biračkim mjestima na kojim se pouzdano zna da je bilo glasova za Komšića - stanje 0 (nula!!!). Tako da je svejedno, izišao netko na izbore ili ne. A sad će kalkulirati, preslagivati, i pod svaku cijenu ughuzit se u vlast, HDZ i sve njihove reciklaže. Znaju isto tako da im je ovo zadnji ples, ovo su zadnji izbori na ovakav način, na nivou Bourbonske restauracije. A normalnom narodu ostaje glumiti rezignaciju i " kupit u se' ".

koliko ima hrvata sa pravom glasa i koliko dobije glasova pa saberimo koliki im je postotak vrlo mali a tu su i srbi drvara mrkonjića kostajnice itd imamo presjednika izabrana mogli smo glasovati za svakoga ko je mislimo zavrijedio a mladeži socijal kom partije hercegovine može biti na žao ali njihov talenat nije prepoznat čak što više postali su odvratni

protestvuju protiv komšića ok išli bi u sarajevo na funkciju pa gdje su bosanske zastave na prosvijedu ne volim je ali ako bi išli u neku instituciju trebali bi je poštivati znači valjaju im stolice i pare ali zastave su vezali skupa pa što je se desilo pa ne može netko doživotno sjediti demokratija i izbori su netko mora izgubiti pomirite se sa tim ali da je pošteno po meni nije ali nisu ni ovi zavrijedili da sjede više greška je što nije bio neki normalan kandidat sa naše strane koji treba poštivati sve narode ako će mo živiti skupa ako nećemo razidjimo se od ovoga prepucavanjka nema ništa nama političari samo služe da nam udaraju namete i skidaju plate od njih nikakve druge koristi to su obični lezil[ * neprimjereno * ]vići

Mi govorimo o nepravdi u BiH a imamo RS stvoreni na strašnim zločinima nad Hrvatima i Bošnjacima nijedan Hrvatski političar iz BiH od 95 o tome ne govori već se to gura pod tepih a otvara se fronta s Bošnjacima i Hrvatima koji ne misle kao HDZ BiH evo je Komšić izabran glasovima Bošnjaka i to nije u redu ali po Ustavu BiH je a je li DORH podigao optužnice protiv ratnih profitera iz Gruda koji su preko HVO-a opljačakali Hrvatsku za milijarde kuna i za to ima živih svjedoka

Hoćeš reći u RS su se desili "strašni zločini" a FBiH su pucale kokice?
S područja Federacije BiH tijekom rata je protjerano 230.000 Hrvata dok je iz Republike Srpske protjerano 152.856 Hrvata, toliko o obimu zločina.
Najviše je Hrvata katolika iz BiH u odnosu na popis 1991. godine nestalo s područja današnje Vrhbosanske nadbiskupije, a napose Sarajeva, Zenice, Kaknja Vareša, srednje Bosne.

Gost bio sam ja u Mostaru Vakufu Konjicu tada smo znali da je taj rat greska a tko je kriv za njega zna se

Slika korisnika strangelove

Jesu, pucale su kokice, najviše u "Banskim Dvorima" Herceg-Bosne, s puno masla.

Klasični hrvatski jal

Naravno teško je shvatiti da u dvorima uvjek netko sjedi i nikad nisu prazni, problematika je takva da je strangelove jalan jer on i njegovi nisu i neće sjediti u tim dvorima, mržnja, zavist i jal znaju uništiti čovjeka.

Strango.
Shvati vise i lakse ces variti.
HDZ e ce uvijek pobijediti.
Izjesti ces se od ljutnje ili ti srdzbe.
Bolje ti je za zdravlje da pocmes navijati za nas.
Biti ce srcu lakse.
IZBJEGLICE to isto i tebi preporucujem.
Lakse ce te zivjeti kada se prislonite pobjednicima.

Slika korisnika strangelove

Kad se riješite "soko eskadrile" (od koje pomisli se led krv u žilama svim hadezenjarama i osvrću se oko sebe dok ovo čitaju) možda dobijete moj glas. I za početak, riješite se kioska za kupovinu škola i diploma. Možda onda.

Eee moj goste teolog kao i Dado
Ma shvata nastranilove sve i zna on sve al' hebai ga, mora i on raditi svoj posao za koji je plaćen razumi i ti čovika. Treba zaradit nastranilove po svaku cjenu moj makijavelilove

baš tako je i rogonja iskušava sina božijega
ali nije ga isus posluša
i njegova je odluka smrt je pobjedila
zato izbjeglica slijedi našeg učitelja
našeg isusa krista uskrsloga
jel tak il ne tak poslušni? siromašni? i čisti?

odma se povećala izlaznost na izbore čim je narod shvatio da će bit pravde da su zaboravljeni na kutijam što znači da se može izgubit i čova je izgubio izbore a ako nastave lopovluk za dvi godine adeze ide u oporbu u oporbu a uhljebi kući ili u njemačku

čović nas je preglasavo sa srpskim glasovim šta oće on -hrvacka oporba

Strango.
Sa tobom nikako na zelenu granu.
Mi smo pobijedili .Odakle toliki zahtjevi.
Vidi.Eskadrila ce ako Big da prestati letiti.
Za kiosk nisam siguran jer vidis da je to jaka skola kada je Milan Ševo drugi u preferencijama
Iza Tonija.
To je to otreznjenje o kojem govori fra Luka.
Jos bi bilo bolje reci otresenje prasine sa nogu kako je ISUS savjetovao.
Vec ja sa svojim naputkom zelim da se tvoje srce u HDZ u smiri.
Brate pun te portal pa mi nekako zao da se toliko idiš.Tako sam ja u nogometu uvijek navijao za
slabije a sada u isto vrijeme za Juve ; Real , Barcu i bolje mi.Uvijek radostan.
IZBJEGLICE ovo i tebi oisem.Nije da te nevolum vise.Svi ste vi Bizja djeca a ja kao teolog skoro ko Dado vilim sve ljude.

Savjetujem drugu strangi da pogleda kubrickov film
Dr. Strangelove ili: Kako sam naučio ne brinuti i zavolio "beep" HDZ

Slika korisnika strangelove

A bolesti velike

Strango.
Izbrisa ti komentar.
Ma nema veze.Vjerojatno je i u tebe Titina slika
kao i u Sejde tvoga predsjednika.
To je vase demokratsko nasljedje.
KPJ u do groba.
Pogledaj neki crtani .Razveseli se.Mozda ti padne na pamet neki drugi nick.
Malo svjeziji i simpaticniji.

Slika korisnika strangelove

Nick je bezvremenski, kao i svaki Kubrickov film. A što se tiče HB, osujetila vam ju je davno baba Merkelinuša, počela je mahati metlom, jaka ste mi državotvorna skupina. Nikad više Franje i Mate.

Strango .
Kada se ti vadis na tu babu onda se zna koliko je sati.Ja sam mislio da su tvoji aduti na Sejdi.
Baba nezna sta ce od svoga jada i koliko joj je ostalo.
HB će zivjeti vječno.To je mladost jucer rekla u Mostaru kada su priredili slet za Sejdu.
Samo ne vidim opcinu gdje ce tvoj Sejdo sletiti.

Slika korisnika strangelove

Baba - personifikaciju EU politike i NATO-a. Mladost - ludost. Sejdo -
nebitan.

Strango.
Tvoja personifikacija je bila i protiv stvaranja Hrvatske.Kol, Genser, Miteran , Englezi i Ameri.
Maksimalna personifikacija.
Hrvatsko proljece je bilo pocetak stvaranja.Studentu kao i sada.
I personifikacija ispuši.

Slika korisnika strangelove

Undan dobro. Puno sreće u vaše preduzeće. I pazite na vosak. Da ne bi opet bilo 1300 RVI u Ljubuškom, od opekotina.

Strango.
Opeklina je.
Malo vas je uzela onomatopeja.
Osim glasa ima tu i malo stasa.

Slika korisnika strangelove

Ne, ne, u vaše preduzeće su opekotine.

nisu samo opekotine druže strango, sejdini ljiljani gradžani su protjerali 230.000 Hrvata, srušili i zapalili sve Hrvatsko od Zenice do Mostara i od Bihaća do Bugojna

Slika korisnika strangelove

Jes vam retorika, HB je stvorena zbog obrane od srpske agresije a sad bi s njima skupa balvan revoluciju, ugroženi od muslimana, samo da bi jedna povlaštena kasta imala svoju republikicu. Čime ćete se borit, svijećama? I kojom vojskom, danas ni 40ogodišnjaci ne znaju šta je vojska a kamoli rat. Nitko vam je neće poklonit, kao ni prvu, i još će vas srbi na kraju naghuzit. Onda opet s muslimanima protiv srba itd. itd. itd.

Vrijeme je za otrježnjenje
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari