Što rade policija i tužiteljstvo u Grudama, prijestolnici kriminala?

ljubuski.info

Grude su prijestolnica Herceg-Bosne, ali uživanje u sigurnosti života, poput drugih velikih gradova, mogao bi biti nedosanjani san.

U Grudama živi 99,999% Hrvata katolika, ali i pored svega u Grudama se dešavao kriminal dostojan najvećih metropola. Tu se prijetilo, otimalo, ubijalo, krali automobili, sadila droga, nezakonito proizvodile cigarete, ljudi su mučeni i premlaćivani. Kriminala kao u priči. Ni Bronx nije ništa gori.

Pita li se itko što radi policija? Do odgovora nije teško doći.

Prije dvije i pol godine utvrđeno je kako su načelnik Miro Pejić i ostali odgovorni u grudskoj policiji, osuđenim osobama, kao i onima iz kaznene evidencije davali dozvole za nošenje oružja. Čak su kriminalcima, putem telefona odavali informacije o pretresima (Dalibor Marjanović i mister 2% Boro Leko).

Veliki je broj neriješenih slučajeva kriminala. Pored ovakve policije nemamo se nadati boljem. Načelnik policije Miro Pejić uživa potporu politike i član je NO gradskog vrtića. Protiv njega i ostalih Tužiteljstvo ZHŽ vodi istragu već 30 mjeseci. Iz policije su, o ovom slučaju kazali:
Istražni postupak je završen, kazneno djelo je očigledno i na potezu su Mladen Hrstić i Vesna Ćavar.

Ovo dvoje tužitelja veliki broj predmeta vezanih za fakine iz politike i policije "kisele" u svojim ladicama. Isti je slučaj s predmetom načelnika Mire Pejića i ostalih. Može se primjetiti kako se galvna županijska tužiteljica Vesna Ćavar trudi biti dobra domaćica političarima, ali joj se "zimnica" usmrdila, ali joj zato trgovina bolje ide od ruke.

Zašto tužiteljica štiti kriminal i ne podiže optužnicu u ovom i brojnim drugim predmetima? Njena plaća je viša od 4.000 KM. Zašto uopće obnaša ovu dužnost, ako svoj posao ne radi? Taj rebus je lagan za riješiti.

Iz PU Grude se doznaje kako policijski načelnik Pejić ima malo do mirovine, pa ga tužiteljica Ćavar želi osumnjičiti tek kada "prođe vlak". Ali, kako sada stvari stoje, dogodila se paralelna istraga u predmetu dozvola za nošenje oružja u PU Grude, ali i u nekoliko drugih. Radi se o istragama SIPA-e i FUP-a.

Usporedba ZHŽ s "Divljim zapadom" priječi slobodan život, napredak i budućnost. Tko je u Grudama za to kriv?

ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija

Glas naroda

Sve ce to BIZON rjesiti

Sadila droga.... he,he, šta reci?

mutan si ti moj miro
SRAM te bilo

Za sve su krivi naletilic,cavar jer nista nisu poduzimali cak su davale odrjesene ruke bori leki a ovaj posticao kriminal preko svojih pijuna mate dolkica,ropca i ostalih da je za njih zakon bio ko za sve nebi bilo kriminala al eto ima boga ova dvojica su u zatvoru a sta je s borom lekom i naletilicem ljiljankom zasto se oni ne zatvore

miro pejic velika krminalcina i ulizica on i goran zulj zlo gruda

Pejiću ima te i u premlaćivanju i podmetanju ukradenih vozila... Pozdrav s granice

Ne čeka samo Vesna da Pejić ode u mirovinu. Ima nas još...

To je slika i prilika hercegbosne, krkani, nepismeni, kriminalci i muljatori u vlasti.

Je li to onaj Pejić što vozi Audija Imotskih registracija? Ako je taj, dobar je to Čovik.

A di je Pandzic

po cemu su to grude prijestolnica kriminala po tome sto ima vele spijuna i izdajica u bosnije sto puta gore udarija me covik u sarajevu na parkingu ja zapisa table prijavija umup sarajevo dosa za par dana oni izgubili papire

A jeste našli koga ćete grdit. Ajde duše ti šta ste se dovezali jadnog covika. Sad Ljubusaci da skrenu sa sebe pozornost pa ajmo na Grude. Niti je Miro davao ikakve dozvole za oružje niti je kriminalac. Doli Vam je Madun i ekipa pa pitajte njih kako su dozvole date.

Dobar je Miro, kako je lipo odobrio puštanje ubojice Vjeke Iličića na vikende, ma poštenjačina.

Pustite obiteljskog čovika na miru, on u policiji, žena u vrtiću, čovik se bori pomalo. Triba priživit.

e moj Peiću, nepismeni. zavšit ćeš tamo gde si pripadao. sadi duvan i puši

Koja sramota na Grude,e moj narode?

U ŽZH šefovi institucija kad se osile i vide da im narod neće ništa, još začine život sa ljubavnicom. BLJAK

Peiću jel imalo strah BOGA?

prijestolnica kriminalne zajednice herceg bosne

nemogu vjerovat da je ženu zaposlio u vrtić

Pejic je isti ko i svi drugi koji bez skole dodju na visoke funkcije.No funkcije brzo prodju a triba dalje zivit.To oni ne razume i to je problem.

Culi sadila se droga aaaa nemogu vjerovat ja mislio da pada s neba hahaha, degenereci.

Pa sto je nebi zaposlio, kao ona nema pravo raditi i hraniti svoju djecu. Ja ne znam kako je prije nije zaposlio a na toj funkciji i kažete da je došao s vezom. Da je imao veze nebi mu žena bila 3 godine bez posla.

Dije mali [ * neprimjereno * ] iz Ružića śto je pokrao penzije I socijalne pomoći pa još radi u pośti koja je državna firma eto kako nam je sve a I tu dotični ima prste jer iđe sa njima u lov

kakvo čudo, uvjek su se [ * neprimjereno * ] družili.

Rodbinski su vezani...i Pejic i poštar, znači lopovluk im je u krvi.

Što rade policija i tužiteljstvo u Grudama, prijestolnici kriminala?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari