Ravnatelju Doma zdravlja Široki Brijeg 10 mjeseci zatvora

ljubuski.info

Županijski sud u Širokom Brijegu nepravomoćnom presudom proglasio je krivim Ravnatelj Doma zdravlja Široki Brijeg Mirka Kordića (39) i izrekao mu zatvorsku kaznu u trajanju od 10 mjeseci, te zabranu vršenja dužnosti ravnatelja 3 godine od pravomoćnosti presude.

Optuženi je proglašen krivim zbog kaznenog djela Zloporabe položaja ili ovlasti za koje kazneno djelo je propisana kazna zatvora od 6 mjeseci do 5 godina.

Mirko Kordić je, kao ravnatelj Doma zdravlja Široki Brijeg, iskoristio svoj službeni položaj i sebi pribavio protupravnu imovinsku korist u iznosu od 856 KM.

U vremenu od 22.9. do 12.12.2014. godine, za vrijeme dok se nalazio na stručnom usavršavanju u Beogradu, primao je naknade za obavljena dežurstva, iako ih on nije stvarno obavljao.

Dežurstva su obavljali liječnici DZ Široki Brijeg, te liječnik SKB Mostar, kojeg je optuženi osobno angažirao, iako taj liječnik nije imao reguliran radnopravni status sa DZ Široki Brijeg.

Isto presudom optuženi je oslobođen po dvije točke optužnice, zbog odluke o dodjeli šefovskog dodatka za 11 djelatnika DZ Široki Brijeg, te zbog uvećanje osnovne plaće za 50% glavnoj medicinskoj sestri, po osnovu menadžerskog dodatka.

Županijsko tužiteljstvo u Širokom Brijegu uložit će žalbu na predmetnu presudu kako u odnosu na oslobađajući dio presude, tako i na visinu izrečene kazne.

Glas naroda

Okanite se sirotinje to je posten covik pustite ga na miru jadni HDZ zekani

kad će naš DOBROČINITELJ u arest, kad će BARBA također koji su pronevjerili milijarde

Odakle maticu lova pa pravi bazen ispred kuce ,a rodilište ukinuto,zalosno Audi bazen ljekarna nova !!

zalizanko što je bio zapovjednik ratne bolnice ljubuški?

neka, neka sve što kr-adu treba i kazniti, tako, tako zamislite koliko li će tek ovaj dobiti kada je ovaj ovoliko dobio za 856 KM.

"​Ministar ZHŽ policije optužen za prevaru, oštetio proračun Hrvatske za 95 tisuća kuna".
prenosi Slobodna Dalmacija.

Ovi kradu po milion nikom nista a covik rad par stoja najebe

Sramota za sud

E daje ovako dibi nam bijo kraj,Ministar optužen za pronevjeru a i dalje Ministar toliko o nama,

kome se jadan zamirio iz vrha vlasti

Pustio ga kradeze niz vodu

Fale 3 nule greška .Izbori su pa HDZ ko fol smjenjuje svoje.Oni ga mlada postaviše i smjeniše.Hdz ozbiljna stranka,haaashaaaha.Mali mislio da ga župan štiti do iznemoglosti prikipilo županu.

Da je protresti Dom zdravlja Ljubuški, kradeze Matić bi bio nagrađen dugogodišnjim uživanjem u besplatnom smještaju, jelu i piću. Doći će jednom na vidjelo što je kradeze klika radila i zataškavala. Oni se ne boje izgubiti izbore nego se boje kostura iz ormara. Boje se svoje sjene.

Dođe na red goran mlinarevic drago vukojević nada dodig ETC....polako

Znate di mu je ured dođite hahah

Nije ured nego nered i kriminal kradeze partije bivše komunističke kao i komunjara matić a sada veliki vjernik i demokrata.

Čeka vas ravnatelj pusa

Dođi ti i te tvoje institucije rado vam vas čekam radujemo se se susretu s Vama

On je hdezenjara ovo je vrlo čudno tu se nešto drugo krije

Zdenko cosic mu rodo on ga doveo

Znači radi 856 KM ide se 10 mjeseci u zatvor? OMG

Slika korisnika strangelove

WTF

Kroz Dz ljubuski ravnatelj neda kriminal koji gura uv i ivan landeka neka ih još malo o sebi će se zabaviti a nek im goran mlinarevic daje pare i s njima manipulira!!!!

Jel to onaj landeka m....kojem su pacijenti umrli kuci pa mu ravnatelj pegla da neko kalašnjikov donese a oda oko vrata ive BUBALO??

Drzave bagati oni pojeo 35.000 maraka ovi uzeo 900 i on u zatvor a s onima nista

ovg gonjaju za ovoliko pa koliko su jamiljali ovi po drugim ustanovam koliko koštaju otvori po državnim zgradam to ne gledaju samo sirotinju da žrtvuju da ovi mogu prolaziti nema poštena čovika revizija prodaje državne imovine natječaja poslova kome se davalo nebesa bi se okrenula ima tu svašta za viditi

Jeli ovo stvarno istina?koja tuzna realnost te jadne drzave...pujj je.bem te zemljo di sam roden

Je to je istina lažni ratni invalidi goran mlinarevic ŽELJKO BUBALO JOZE halilović drago vukojević srećko barić vrlo brzo će bit objavljeno 15 godina kradu sirotinju prijavljuju se na mjesto boravka u Mostaru i kradu od sirotinje

O cem ti pricas dr Vukojević je prosao sve terene nema di nije bio cijenjen sposoban nije u politici ,bio samnom na terenima vazda , ne baljezgaj gluposti bit Ce da si ti lazni invalid nemoj gluposti i lazi pricat!!

Pa kakve veze ima što je bio na terenu,radi se da je lažni invalid a niko mu ne osporava ratni put.

Dečko iz kraljeve sutjeske Franjo Ravlija je županijski sudac, sve radi po nalogu HDZ-a.

800 maraka tu triba najmanje smrtna kazna i doživotna robija živio HDZ

Upravno vijeće u širokom prodane duše .Dva puta mijenjano da bi izabrali god.Lopovski počelo,a dotični željan vlasti.Dugo ga drugovi stajali a sad ga baciše ko krpu.Prljava politika moj sinko,a gos.nije na vrjeme svatijo sa kojim mečkam igra.

Kordić zar je moguće da nisi imao pametna prijatelja da te upozori npPetrova kojem si jako puno pomogao,zašto su šutil ili nisi htio poslušati da to nije tvoj dom zdravlja.

Koliko bi onda stoljeća zatvora triba dobit onaj suvonja bešlić iz zzo, što je braći po lapanju da 7 milijuna maraka novca za liječenje ljudi u županiji?

Jeste li vi komentatori čitali spis i presudu?

sramota za sud-da rade svoj posao kako Bog zapovida di bi nam bijo kraj. koja bi se lova vratila. bitno je da se "radi"

za 800 Km u zatvor??? Zemljo otvori se!

Slika korisnika strangelove

Ma pripremaju ga za ministra

Ravnatelju Doma zdravlja Široki Brijeg 10 mjeseci zatvora
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari