Prekidi u isporuci električne energije za srijedu

ljubuski.info

Iz Elektroprivrede HZHB, poslovnica "Elektro Ljubuški" obavještavaju potrošače kako će, zbog planiranih radova, doći do prekida u isporuci električne energije, dana 19.9.2018 (srijeda) u vremenu od 8 do 14.30 sati i to u navedenim mjestima:

Klobuk i to zaseoci Dabrnja, Rudikovica, Čuljkove Njive i Zastražnica.

U slučaju nevremena radovi se odgađaju. U slučaju objektivnih, bilo tehničkih ili vremenskih prilika da se ne može izvršiti planirana obustava, radovi će se odgoditi za neki drugi termin, a o kojem će naknadno i pravovremeno obavijestiti.

U slučaju ranijeg završetka radova, očekuje se ponovno uključenje napajanja, prije nadedenog termina.

EP HZHB

Glas naroda

Vrag vas odnija sa stubovima i centralom kao i zicom..naoblaci se u Italiji vojnići šipovaca dole i greda nema struje..2012 ravnatelj ih ljeti natravao i zimi da rade te zabranio radit privatno,zato po onakom snigu sve funkcioniralo..a sad jedni u kafic drugi privatno pucaju lovu..sejten vas blagoslovio skupa sa vasom strujom..

Nemoj tako Nevenku dosadilo vise grijati fotelju on oce na lip nacin dat ljudima do znanja da triba u mirovinu ali b.u.d.a.l.e zapele i nedaju

od sada će se struja iskapčat svaki treći dan da se žice ohlade od opterećenja

Prekidi u isporuci električne energije za srijedu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari