Mještani poručili strankama: Niste dobrodošli, lažete nas godinama!

ljubuski.info

Predizborna kampanja u BiH uzima sve većeg maha iz dana u dan, a politički kandidati užurbano rade na pripremanju i organiziranju predizbornih tribina.

I dok obraćanja traju, obećanja se izgovaraju, publika aplaudira, mještani Podgore kod Breze su odlučili kako ove godine ne žele slušati "laži koje slušaju godinama".

Naime, prije par noći je u ovom mjestu osvanuo transparent s porukom za sve političke kandidate koji se bore za dio vlasti na izborima u listopadu.

Na transparentu koji je postavljen u samom središtu piše Nijedna stranka nije dobrodošla u Podgoru, lažete nas godinama!.

Jedan od mještanina ovog mjesta, Amir Solak, kazao je kako su se stanovnici ovog mjesta odlučili za ovakav transparent jer ne mogu više trpiti laži.
Transparent su postavili mještani natjerani nezadovoljstvom koje traje godinama jer nijedna vlast, tj. stranka koja je bila na vlasti nije učinila apsolutno ništa i nije održala niti jedno jedino obećanje, kazao je Solak.

Dodao je da, iako je bilo mnogih obećanja, u Podgoru od rata nije uloženo ništa.
U Podgoru nije uloženo ništa poslije rata, počevši od puta pa nadalje. Naša djeca igraju nogomet na cesti, naš glavni put koji vodi od centra Podgore do Stare džamije je i dalje nakon rata neasfaltiran, dodao je i poručio: Selo nam u 2018. godini izgleda kao i odmah nakon rata.

Podsjetimo, opći izbori bit će održani početkom listopada.

N1

Glas naroda

bravo za trasparent. ovako bi svi trebali napisati

Bizon bi nas odmah u prdekanu

Šta će tek biti

Svaka vam čast pozdrav iz Hercegovine,mi se još nismo dozvali PAMETI.

Aferim brate!

Svaka čast za transparent.

Niti ćemo

Svaka vam cas ako treba neka umremo bez icega ali [ * neprimjereno * ] nek ne dolaze niti u jedno selo u Ljubuskom Niste dobro dosli. Ljubuski opcine su momci u Njemackoj.

Ako mi hopovi ne dolaze u selo manja je šansa da me operušaju logika

U bliskoj budućnosti Hercegovina Zemlja penzionera,lažni vojni invalida,nesposobni i U H LJ E B A.

Svaka cast skidam vam kapu do poda

A svaka vam čast brate. Al isto ćete izaći na izbore. Ne možda vi osobno, "netko iz mase" će u vaše ime glasati - nažalost. Al za ovaj pothvat vam skidam kapu.

Izgleda ima nade - progledalo prvo kuče

sve udbaše adezea ponovo na goli otok a sad nek povedu svoje uveriguzane i dezertere

Mještani poručili strankama: Niste dobrodošli, lažete nas godinama!
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentari ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari