Policija sumnjiči oca za čedomorstvo

ljubuski.info

Obdukcijom beživotnog tijela novorođenog muškog djeteta utvrđen ja nasilni uzrok smrti, potvrđeno je iz MUP-a HNŽ u svezi slučaja pronalaska beživotnog tijla na lokalitetu Kobilovača pored regionalne ceste R424 Mostar-Čitluk.

Operativnim radom dviju uprava policije, MUP-a HNŽ i MUP-a ZHŽ, došlo se do saznanja temeljem kojih je u neposrednu vezu s nasilnom smrću novorođenog muškog djeteta doveden njegov otac M.Š. (1962.) iz mjesta Dragićina, općina Grude.

Nad njim je izvršena kriminalistička obrada, lišen je slobode i predan Tužiteljstvu HNŽ. Protiv njega je podnesena kaznena prijava za kazneno djelo 'Ubojstvo' iz članka 166. Kaznenog zakona FBiH.

Podsjećamo, beživotno tijelo bebe u starosti od nekoliko dana pronađeno je, u srijedu 12. rujna, na lokalitetu Kobilovača pokraj Mostara.

Supruga uhićenog muškarca, porodila se 1. rujna u Sveučilišnoj bolnici Mostar te je ovu ustanovu napustila u pratnji svog supruga. Ovaj par ima troje djece a slučaj je policiji u Grudama prijavio otac porodilje.

Glas naroda

Zenica dozivotno bez prava pomilovanja .

lud lajpan luda dica lud zet od ludi roditelja mogu biti samo luda dica nemere macka okotit zeca

Jeli to lajpan zvani goranovac-cepo?

stala sam dvi minute u trgovinu priko puta autobusne stanice i onaj mi je [ * neprimjereno * ] makso mapisa kaznu postojili zakona uvoj drzavi kad ce take skloniti iz policije i one koji ih salju

Zna li se ime i prezime ubojice??

Zna Šimić neki Dolkićev rođak

zna

SMRTNA KAZNA !

Čije je djete

Mladenka šimic

"samo"Zenica bi mu bila raj sta je kod Boga zasluzio-da je ga bilo kom dao nego tako andjela lisit zivota???Boze velik si ali ovakvima ne gledat kroz prste

Jadna ta ostala dica ko zna kakve traume su dozivljavala s monstrumima. Nemojte se na dici lijecit. Svaka situacija ima izlaza i pitajte za pomoc borite se. Ja bi to dijete prva uzela ako je bilo nezeljeno, a vjerujem da ima jos ljudi koji bi rado usvojili i odgojili dicu.

U pravu si i ja bi ga uzela zdravstveno nemogu ali rado bi ga prihvatila

Ma sto ga sestri nije dala uVitini 20 godina nema djece ma bozija kazna kad tad stigne čepo čepo nek tatica razmisli sta je napravio

Policija sumnjiči oca za čedomorstvo
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari