Upis u školu nogometa

ljubuski.info

Dolaskom talijanskog nogometnog kampa "Football No Limits" na gradski stadion Babovac u ponedjeljak od 17 sati, škola nogometa NK Sloga Ljubuški kreće u novu sezonu sa svim selekcijama.

Svi oni koji su željni zdravog načina života i dobre zabave mogu se upisati bilo kojim danom pozivom na broj: 063909779; 063700692; 063492474.
Sve polaznike škole uz redovne treninge očekuje i veliki broj utakmica, raznih turnira, kampova te naravno druženja i stjecanja novih prijateljstava.

Iz kluba NK Sloga Vas pozivaju da se pridružite i trenirate u odličnim uvjetima sa stručno educiranim i licenciranim trenerima.

NK Sloga Ljubuški

Glas naroda

Šta kaže zadnja rečenica.
Sloga vas poziva da trenirate u odličnim uvjetima. Ne kontam.
Gdje su zatvoreni trening centri, gdje su učionice za jezike, strategiju, psihologiju i normalan psihofizički razvoj jednog budućeg nogometaša i povrh svega čovjeka. Gdje je kuhinja, , fitnes sala i teretana i ostali pripadajući sadržaji.
Izgleda da neko danas vise misli o članarini već o razvoju jednog igrača.
Moramo još mnogo učiti.
I ne gledajmo na sopstvenu djecu kao na roblje koje možemo sutra dobro unovčiti.
Ja na Babovcu vidim samo dva otvorena terena na kojem djeca kisnu.

gost 03 ti stvarno nisi normalan. tražiš da imaju sve te uvjete ko da su profesionalci a ne dica od kojih treba tek da se odabere ko zna tko ne zna igrat. Oni pozivaju sve a te tvoje želje nema ni jedan klub u bih. Šta dici teriba osima igrališta, lopte svlacionica i tuša, nek šutaju loptu . Takavi ko ti su i stvorili ovaku dicu gdje ni loptu neznaju šutnit, ne daj boze da pokisu, ajd ne trkeljaj više, vidiš da pišeš gluposti. Dico igrajte se , manite filozofe od caca.

ma da LJubuski ima imalo normalnije uvjete dosta djece bi uspilo u nogometu a ne moraju trenirat u ovakvim uvjetima i kad djeca dodju u neke godine kad se lomi karijera i trebalo bi otic od svoje kuce da bi se uspilo dosta njih odustane,al jbg takva smo sredina puna talenata al uvijeti nula

jesu parkovi ulaz naplacivali djeci ipak su oni sad preuzeli Babovac

Puno utakmica po seoskim ligama hahahaha i na mjesnim zajednicama možda zaigraju

Je li Modrić imao ikakve uvjete pa je voljom i najviše radom i treningom postigao vrh. Svi koji misle da je dovoljno malo talenta i da ga ćaća voza na treninge te da će odmah zaigrati bar u dinamu neka se okane lopte i ne troše vrijeme i novce.

bravo iznad

jedan je Modric tako da ti prica ne pije vode..trebas imat normalne uvjete da bi djeca imala volje trenirat inace odose u drugi sport tipa rukomet u kojem imaju vece sanse za uspjeh jer za razliku od nogometa tu su normalni uvjeti i donekle organiziran klub koji svake godine izbaci neke nove mlade igrace..a koje igrace je LJubuska Sloga izbacila zadnji 10g?

Tako je,nije samo Modric. Tu su jos Maradona.Pele,Di Maria,Gudelj,Savicevic,Tuce,Subasic,Dado Prso,Piksi ,Dzajic,Mandzukic,itd,itd

ja neznam nijednog poznatog nogometasa koji je uspio a da je iz LJubuskog..mislim da nije sto je LJubuski netalentiran grad za nogomet nego sto nema normalne uvjete,normalan klub i normalnu skolu nogometa..prevelik je to biznis i prevelika konkurencija da je dovoljno dat dici loptu i da sutaju na ledini nema od toga nista

Rođenje: 10. listopada 1996. (dob 21 godina), Ljubuški Nikola Katic Rangers fc

Upis u školu nogometa
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari