Ako ima Boga, njegova ruka neće ni vas zaobići!

ljubuski.info

Biskupi Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine uputili su sa 73. redovnog zasjedanja poruku u vezi sa predstojećim općim izborima u našoj državi, zakazanim za 7. listopa.

Sveučilišni profesor Slavo Kukić, analizirajući poruku, kaže kako bi Biskupskoj konferenciji bilo puno više u skladu s kršćanskim naukom i praksom Katoličke crkve pod pontifikatom pape Franje, da su svoju vjerničku pastvu pozvali da kazni one zbog kojih su na stotine tisuća građana ove zemlje, među njima i katolika, gladni zbog načina vladanja u zadnjih trideset godina.
Bilo bi joj puno bliže kršćanskom nauku da je pozvala svoju vjerničku pastvu da ne glasuje još jednom za one zbog kojih mora napuštati svoje domove, pakirati kofere i pravo na život tražiti diljem svijeta, ističe Kukić.

Prema njegovim riječima, Biskupskoj konferenciji bi bilo kršćanskom nauku puno bliže da je pozvala na okretanje leđa onima koji su kriminal i korupciju učinili stilom života, a pravnu nesigurnost izvjesnost s kojom se svakodnevno moraju nositi sluge božje.
Bilo bi im puno bliže kršćanskom nauku da su, zbog svega izrečenog, uprli prste u HDZ kao uzrok hrvatske i katoličke kalvarije nego što sirotu svijetu, upakirano u celofan, poručuju – u HDZ-u i Draganu Čoviću vam je spas. No, ako ima Boga, ruka njegove pravde zaobići neće ni članove te bogohulne družine, poručio je profesor Kukić.

Glas naroda

Dok se mi svađamo velika Srbija je sat vremena do Zagreba pročitajte šta se dogodilo u Kostajnici čovjeku u Hr dresu

Prvo zaviri u mozak sv. Dragana Cobica, onda svoj pa njegov :)

Danas igra Hrvatska.
Komunističke paće.

Svim ljubiteljima ove vukojebine od drzave mala poruka.
Od sada pa ubuduce samo igra Hrvatska opcija.
Od danas igra Hrvatska.Gledajte i uzivajte.

Kako kaze najbolji igrac svijeta zaglavni kamen nase repke Luka Modrić:
Nemože da nemože.
Vi komunistički niškoristi i miševi Titini uhljebi ste po.pu.ßi.li .Igraj Hrvatsko.

Svaka cast na komentaru al problem je u tome ovaj sto to pise je isti kao ovi na vlasti,jednostavno nama nama pomoci..Mi smo takav narod ko se god docepa funkcije pokusat ce je iskoristit da sebi osigura sto bolji zivot a narod ko [ * neprimjereno * ],jednostavno imamo takav bolesni sklop u glavi,jadan narod i gotovo,tuzno da nemoze bit tuznije..A ovi biskupi jednostavno nemam rijeci za ovakvo ponasanje Crkve al svakom se sve vrati u zivotu pa ce valjda i njima,ne zasluzuju bit svecenici takvim ponasanjem,vi trebate bit uzor narodu a ne odvlacit narod iz nasih krajeva a vjerujte da ste vi i vase ponasanje veliki uzrok ovoga masovnog iseljavanja..

Najlakse je kritizirati.Profesionalni kriticari su oni koji nisu nista napravili u svom zivotu.Kriticari filma ili romana ili pjesme.To su obicni uhljebi kao i ovaj tzv.doktor nigdje nepriznatog doktorata osim u ovoj vukojebini.
Koje su njegove zivotne referense.Samo nam truje mladost.Koja je njegova novostvorena vrijednost.
Davi se na narodnoj sisi.
To su komunistički balegari i mrzitelji hrvatskog i katoličkog bića.A sada i ubuduće pušioničari.

najlakše je bit hrvacka ptica grabljivica ukrast i upropastit što se može i sidit u prvom redu dodigosa pratra i mahat hrvackim zastavam i vikat volim hrvacku
onaj ko krade hrvacku državu niti je voli niti je želi nego je [ * neprimjereno * ]k hrvacke države

Ne.Najlakse je nista ne raditi.
Treba se potruditi i sjediti u prvom redu.Doći na vrijeme.Treba znati i krasti.
Ali najlakse je kuci spavati do13 sati i od tatinih para na kavu pa onda opleti.

Slika korisnika strangelove

U prvom dijelu opisuje sebe a u drugom svoju djecu?

Zamislite! Jedini ekonomski fakultet na svijetu i šire je na mostarskom sveučilištu koji je na studiju ekonomije imao za predmet sociologiju. Izmišljeno da se nekog uhljebi. Interesantno je to da je profesor bio bas Slavo Kukic. I iz njegovih se knjiga učilo, nešto poput marxizma.... Tada mu to nije smetalo , i nije dizao glas protiv toga.

Bili gospodin Kukic volio da kida lancice s krizevima ucenicima sa vrata kao nekada, ako Bog da to mu nece uspjet.

crkva i vlastela je krunisala matiju gubca 1573 godine-crkva je uz vlast a muze narod-bravo PROFESORE KUKIĆU

Ako ima Boga, njegova ruka neće ni vas zaobići!
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari