Ako ima Boga, njegova ruka neće ni vas zaobići!

ljubuski.info

Biskupi Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine uputili su sa 73. redovnog zasjedanja poruku u vezi sa predstojećim općim izborima u našoj državi, zakazanim za 7. listopa.

Sveučilišni profesor Slavo Kukić, analizirajući poruku, kaže kako bi Biskupskoj konferenciji bilo puno više u skladu s kršćanskim naukom i praksom Katoličke crkve pod pontifikatom pape Franje, da su svoju vjerničku pastvu pozvali da kazni one zbog kojih su na stotine tisuća građana ove zemlje, među njima i katolika, gladni zbog načina vladanja u zadnjih trideset godina.
Bilo bi joj puno bliže kršćanskom nauku da je pozvala svoju vjerničku pastvu da ne glasuje još jednom za one zbog kojih mora napuštati svoje domove, pakirati kofere i pravo na život tražiti diljem svijeta, ističe Kukić.

Prema njegovim riječima, Biskupskoj konferenciji bi bilo kršćanskom nauku puno bliže da je pozvala na okretanje leđa onima koji su kriminal i korupciju učinili stilom života, a pravnu nesigurnost izvjesnost s kojom se svakodnevno moraju nositi sluge božje.
Bilo bi im puno bliže kršćanskom nauku da su, zbog svega izrečenog, uprli prste u HDZ kao uzrok hrvatske i katoličke kalvarije nego što sirotu svijetu, upakirano u celofan, poručuju – u HDZ-u i Draganu Čoviću vam je spas. No, ako ima Boga, ruka njegove pravde zaobići neće ni članove te bogohulne družine, poručio je profesor Kukić.

Glas naroda

Bravo Kukicu al nesmješ javno brate banda je to češ degenek opet dobit

Batina ima dva kraja

Batina je iz raja izasla...

Mislili vi sta mislili ali kakav je l.opovluk u politici takav lop.ovluk podrzava Hercegovacka franjevacka provincija. Pare i matarijalno je najbitnije. Nivo politike je kriminal nemoral nepostenje a crkveni jadnici to podrzavaju. I njihov nivo je jednak nivou kriminala. Fra Dario je nivo takve politike i on svoju bracu smatra podanicima i nemoralan je i neposten je prema njima.
Fra Dario Bog te gleda i s tobom fra Sevu i fra Skoku i provincijala. Jadni ste koliko ste mizerni i bijedni.

Samo naprijed profesore Kukiću Svaka Čast

Moj kukicu 2006 do 2010 bila je platforma na vlasti sa vama sdp_om jurisicem lijanovicem pa sta ste napravili, pokrali ste sve zivo sad se procesuiraju, de ne kenjaj

Biskupi nikad nisu imali petlje konkretno, imenom i prezimenom, ili konkretno stranku prozvati za kriminal, korupciju, nepotizam, što je glavni razlog odlaska naroda s svojih stoljetnih ognjišta. Takvim ponašanjem ste suodgovorni!!!

Pa gospodine slavomire kukiću koliko znam da su tvoji bili na vlasti dva puta po četiri godine
za osam godina alijanse i platforme su Hrvati izgubili i ono malo prava što su imali,nisu ovi dobri ali nedaj Bože samo tvoje opet !!!!!

Hahaha kako su meni super ovi što se vade na četiri godine vlasti drugih

HBK i HDZ su doveli do masovnog iseljavanja Hrvata iz BiH

bravo profesore ova bagra HDZa i veliki dio klera uništi rvacki narod po receptu brune bušića
pojedoše nas rvacke ptice grabljivice

Bravo profesore u brk po licemjerima što osramotiše abet i po lop ovima koje blagosivaju.sramite se oboji ste protrali hrvatski narod što nje uspilo ni Turcima ni Titi ni srbin vami uštogljenoj stoci je

Najlakše je reći oporbi koja je nikakva imali ste vlast šta ste promijenili

Ma sve to je ljudi, ali zemlje u kojoj živi Slavo Kukić nemože naprijed.
To je neviđeni licemjer, a soli pamet di stigne.
Dva stana u Zagrebu, kompleks na Čiovu, vikendica na Blidinju. Ma [ * neprimjereno * ].
Kad je tako pametan neka udari po muslimanima. Ne oni su sveci, oni mu daju neke akademike.
Ajde neka napiše jednu rečenicu protiv njihova zla, pa ga nećemo mrziti.
Nego udaraš na najnejače. To samo mogu kukavice i podlaci.
Da je nedaj Bože djelovao za vrijeme drugog svjetskog rata, stao bi odmah na stranu jačega, zna se koga. To su bjednici koji uspjevaju izajom svoju bjedu materijalizirati.
Ali ničija nije gorila do zore. Još 20-tak godina ode i ti Kukići pod ploču, pa šta si piso piso.

ha ovaj boljševik o bogu i crkvi a šta reći....

Žalosno što se crkva i kukavelj koja ju predstavlja mjesto narodu okrenula zlu i sotoni

koji si ti svetac predstavi se molim

Sveti Dragan

Bog nam je dao ovaj teritorij a Đavo političare koji nas protjeraše iz Hrvatske i BiH

Ne zna se tko je gori, Slavo, ili ovi koje proziva? Kad je imao priliku poćurivao je [ * neprimjereno * ] (bliske prijatelje i rodbinu) po institucijama, od FTV, Porezne, i ministarstava.

Ovaj komentar iznad je najbolji Čović Raguž Kukić jao nama

Kumovi jurisici covici novi privatnici svi oni kod nas cine jedan posto stanovništva ostalo je bjeda sirotinja a prebacivanje odgovornosti je suplja prica painlaju karavane prolaze ali ajmo biti realni kad su ovakvi isplivali na površinu nismo bolje ni zaslužili nego spasavjate sebe svoju djecu od ovih sotona a da Ce neki novi donijeti nesto bolje nece nikad

Svećenici i političari sram vas bilo.
Ugledajte se u vatrene vidite li kako oni vole hrvatski narod i domovinu.
Oni je ne pustoše i ne pljačkaju ko v,i zahvaljujući njima cili svit zna za nas.

Hovno ali nije ratni profiteri

" Ako ima Boga " .Kakav početak ortodoksnog Titoiste.Moja domovina ima boju Tita šepe.
Bljak.

Ajee, vi pišete o nekome koji każe," ako ima Boga", a piše o svećenicima. IMA BOGA i naravno sudit će svakom, a posebno svećenicima.

Ne znam čovika ne more bit gori od ovi da je crni djava

Kako te nije stid Boljšvik stari i ofucani da ti uzimaš Crkvu usta nisi dostojan smradu jedan pokvarani

Nije se potpisivanje ćirilicom,bio komunist a nikad Dodikov čovik,nije za istok već zapad .Bravo akademiče,znanje za 5.

Nije Austrougarska donijela lopovluk u ovu vukojebinu i Jugovinu već su ga stvorili on i njegovi komunisti koji nisu imali gaća vec su pokrali tudje stanove i oteli imovinu.Zar oni nisu primjer za sve ostale.
Oni traze da se lmladost mijenja a oni su najvece zlo u povijesti.Jucer se vidjelo kakav su Narod Hrvati.Slavlje bez incidenta.Ljubav i zajednistvo.
Ali to ovakvim tipovima smeta.
Čime je ovaj covjek zaradio ijednu svoju plaću.Koga je naucio ista u zivotu raditi.Koga on moze obrazovati svojom destrukcijom.
Kako se zove njegova naobrazba.

To i je problem, isti je i on i Čović i veliki dio fratara!

Ko moze ista raditi sa njegovim prenesenim znanje osi biti uhljeb i dojiti narodnu sisu.Sta moze neko raditi vani sa onim sto ga je on naucio.Kakva je njegova vec obicna uhljebnicka skola.To su obicni niškoristi ili ti paraziti ili ti krpelji kojima je sve hrvatsko mrsko.
Ali nećete komunisti i udbasi.Jucer smo vam pokazali.

oporba nije ništa uništila a vlast i kler jesu i sve ste opljačkali [ * neprimjereno * ] doće narod po svoje
slavo je profesor on kriritikuje svoje lopove a ne muslimanske nije nacionalist jer muslimanski problem je problem muslimana a on vidi hrvacko zlo
dovoljno da su ka tukli i ignjetavali [ * neprimjereno * ] hrvackog naroda to jest hrvacke tice grabljivice jer hadeze hobotnica je u titinoj državi bila beznačajna jer nisu mogli krast i rastierivat hrvacki narod
no došlo bre vreme da se otvori lov na lopove i [ * neprimjereno * ]čiće i lopovski kler koji se namuga pričajuć gladnu narodu o raju a njima je raj na zemlji

ne navijate vi za hrvacku nego kradete hrvacku dali je i [ * neprimjereno * ] navijač
ko voli državu ne krade ju i ne krade susjeda vi ste [ * neprimjereno * ] [ * neprimjereno * ]ce no doša vam je kraj ko čuašesku ili sanaderu-i sanader navija za hrvacku koju je kra i uništava

I zapamtite odsad i ubuduće :
Ovde igra Hrvatska.
Vazi za sve na Balkanu.

Upamti Patrice dolazi uskoro prava Hrvatska i bas ova nogometna. Lopti za igrati ce biti puno

sad ćemo svi živjet od drugog mjesta u nogometu koje si zaslužili pojedinci u nogometu a država i narod ih sramoti godiname svrm negativnim osim nogometa
veliko licemjerje i balkanski lopovluk i primitivizam
nije nogomet jedina stvar u državi a čestitke nogometašima a sve ostalo nam je nula zašto

ovaj marksovac boljševik se još pita ima li ili nema boga, doznat ćeš jedno 2 sata prije nego što ti kucne zadnji čas

Da ima pravde i boga ne bi bilo i dopušteno ovoliko zlo na kugli zemaljskoj. Nego, netko dobro žive izmišljajući bogove, vragove, slijetanje gospe svjetlucavke, razna čuda i čudesa. Sve je to kučibaba za niži intelektualni level.

Slavo Kukić je trga križiće učenicima s vrata.To ga je učinilo bošnjačkim akademikom.

A kako ti Kukiću znaš šta je kršćanski nauk i Kalvarija?

zato što je načitan i pravi znanstvenik - akademik!

Zivot je zamrseniji od knjiga i njenih prepisivaca

Sta reći na zvanje dopl. Politolg iz Sarajeva.U Titino vrijeme politologija.Pa to je najveće zlo koje se ko fol nesto učilo.O čemiu je mladi Slavo učio.I šta on moźe koga naučiti.To je trebalo davno umiroviti da nam ne truje djecu svojim bljuvotinama.Gdje on moze ista vani zaraditi sa svojim znanjem komunistickog politologa koji mrzi sve sto dise hrvatski.
E moj Slavo i magare crkne od tereta svoje opterećenosti.Čuj politolog i to Titin.On i Bog. Ne sramoti se više.Dosadio si i Bogu.

Šteta što se profesor Kukić nije kandidirao za člana predsjedništva iz reda Hrvata, ovako stvarno nemamo za koga glasati: Čović jugosloven i u svaki kriminal upetljan, Komšić prodana duša, a Zelenika nema šanse ko ni Faletar.

Jedini pravi Hrvat je JERKO IVANKOVIĆ!

je pravi hrvat istina , ali na žalost veliki hopov i prevarant

Pitali Smiljka Sogolja pokojnog novinara HT,kako ti mozes izvjestavati tako jucer za komuniste a danas za HDZ.Rece Smiljko ja sam ti isti a oni samo okrenuli kapu i posli u crkvu.To je sustina politike.Oni. su isti samo Kukic osta komunista a ovi drugi posli u crkvu i postali veliki Hrvati......

Volio bih zaviriti u glavu ovog politologa i sociologa orjunaskog komuniste da vidim taj mentalni sklop koji cijeli život živi na pljuvanju po hrvatskom narodu.
Kakva je to paća.

Tko ga je postavio za sveučilišnog profesora HDZ zna se. To je zlo hrvatskog naroda i takvi su im kadrovi.

Ako ima Boga, njegova ruka neće ni vas zaobići!
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari