Priprema se službena "Fan zona" u Ljubuškom

ljubuski.info

Najveći dio navijača Hrvatske koji žive u BiH nažalost će Svjetsko prvenstvo, pa tako i utakmice na kojima bude igrala Hrvatska, pratiti preko TV-a. Mnogo tih navijača tijekom SP a ima naviku pratiti utakmice u fan zonama, u svojim omiljenim ugostiteljskim objektima u društvu prijatelja i ostalih navijača.

Prema podacima koje smo dobili u navijačkoj udruzi "Uvijek vjerni Herceg Bosna", oko 300 navijača iz njihovih podružnica iz cijele BiH, trebalo bi na mjestu pratiti prvu utakmicu koju će Hrvatska 16. lipnja igrati na SP-u u Rusiji protiv Nigerije.

Podrška

Ove godine smo malo zakasnili u realizaciji fan zona. Naša udruga je prolazila proces preregistracije, ponestalo nam je vremena. Službene fan zone imat ćemo u Ljubuškom i u Orašju. Bez obzira na to, spremni smo podržati sve one koji će organizirati praćenja utakmice u svojim lokalima ili nekim drugim javnim mjestima. Smatram kako im možemo pružiti podršku u rekvizitima i savjetima - kazao je Ivan Šunjić, predsjednik "Uvijek vjerni HB".

U Ljubuškom će fan zona imati veliki broj popratnih sadržaja te impresivan video zid. Lokalne vlasti maksimalno su izašle u susret organizatora. Ustupljena im je lokacija na gradskom trgu kod zgrade Općine.

Igralište za najmlađe

Ovim putem bih zahvalio načelniku Barbariću i svima ostalima u Općini, kao i svim našim sponzorima i prijateljima koji su podržali ovaj projekt. Uradit ćemo sve da u Ljubuškom napravimo pravo navijačko ozračje. Pripremili smo puno popratnih sadržaja. Na svoje će naviše doći oni najmlađi za koje pravimo i posebno igralište. Po mojim informacijama, slično možemo očekivati i u Orašju gdje će se cijela priča na sličan način organizirati na tamošnjim bazenima. Euforija pred utakmice Hrvatske, koju sve više osjetimo i u našim krajevima, sve nas posebno veseli. Željno iščekujemo onu navijačku groznicu koja je prisutna i u svim krajevima Bosne i Hercegovine kada Hrvatska igra na velikim natjecanjima - dodao je Šunjić.

Večernji list

Glas naroda

Izborna godina jeblavas utakmica putovi po selima zaresli a neradnik o utakmici fuj

pajdo kosor u ruke i povedi akciju, a mislim da si i ti u debeloj ladovini

mene kao građanina zanima koliko spomenuta udruga koja je privatna plaća po kvadratu korištenje trga koji je vlasništvo svih građana , budući da općina ljubuški privatnicima koji nisu u partiji naplaćuje 8 km mjesečno po kvadratu korištenje javnog prostora tj terase razne koje vidite na pločnicima , nevenko za sličnu stvar bandića se sudi pošto je jednoj privatnoj udruzi dao besplatno placeve za svoju političku korist, ja sam za navijanje ali ako netko mora plaćati korištenje javne površine a ti nekome daš besplatno mislim to nije u redu da na tome skupljaš političke bodove, to je već viđeno kod drugih šerifa

Pitajte Agapeovaca posto se placa. Oni znaju frisko su bili sa satorom na trgu. A mozda viditi i sa UZB posto oni placaju na Bijaci.

slažem se , a ne samo njih nego i razne druge udruge kao stap, dani ranog, dani ovog onog,prodaja cvijeća,itd. jer čim se i jednom građaninu nešto naplati onda je red da tu uslugu svi plaćaju, a inače ovako se vraćamo u doba udbe kad su birtije mogli držati samo njihovi doušnici, ti nama mi tebi

Ili to Sipovacka fan zona iza Opstine

Čiji je ketering? Nema džabe ni u starog barbe.

Šunjić ce pomoci u savjetima hahahahaahahaaaaaaaa de nas prosvjetli

Eto ti napravi nešto slično pa kritiziraju. A ovo što će se organizirati je za svaku pohvalu ma tko god to pokrenuo. U ovom slučaju je to Šunjić . A koliko znam Šunjića on ništa ne prepušta slučaju. To će biti na nivou i za primjer mnogima ne u Ljubuškom nego i šire.

To ce dopriniti boljem loptanju nase repke.

Super da se nesto pozitivno dogada u gradu ,i puna podrska ovoj organizaciji. Drago mi je da se mislilo na djecu to ce njima biti veliki dogadaj. Ako Hrvatska i odigra lose uzivat cemo u radosti djece. HRVATSKA❤

ovo mazu ljudima oci za izbore e necete bando lopovska dosta je vise covica

Priprema se službena "Fan zona" u Ljubuškom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari