Čović okupio stranke za zajednički nastup

ljubuski.info

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice BiH Dragan Čović održao je sastanak u Parlamentarnoj skupštini BiH s predsjednicima stranaka članica HNS-a koje će sa HDZ-om BiH zajednički nastupiti na Općim izborima u BiH.

Na sastanku je razmatran tijek priprema i prezentiran je presijek stanja o izbornim aktivnostima, priopćeno je iz HDZ BiH.

Hrvatska demokratska zajednica BiH se prijavila za sudjelovanje u izbornom procesu za sve razine vlasti, gdje je HDZ BiH do sada sudjelovao. Nakon podnošenja prijave za sudjelovanje političkih stranaka na izborima, što su sve stranke HNS-a uredno završile, na sastanku je razmatran daljni tijek priprema i rokova koji se moraju ispoštovati, stoji u priopćenju na službenoj mrežnoj stranici HDZ BiH.

U narednom razdoblju sve stranke trebaju krenuti u proces odabira kandidata za izborne liste, kako bi se poštovali vremenski rokovi i izborne aktivnosti. Na sastaku je razgovarano i o nazivu koalicije, sloganima i porukama koje će se koristiti u kampanji. Zaključeno je kako izborni stožeri svih stranačkih razina moraju surađivati u nastavku kampanje, te je još jednom upućen poziv drugim strankama HNS-a da zajednički u okviru Hrvatskog narodnog sabora iziđu na izbore., navode iz HDZ-a BiH.

Iako nigdje u priopćenju nije navedeno o kojim strankama se radi, na fotografijama se vidi kako se radi o Ivanu Musi (HKDU), Mariju Karamatiću (HSS), Milijanu Nakiću iz HSP AS BiH, Miri Grabovcu Titanu, Anti Lozančiću iz HSS Stjepan Radić, Stanku Primorcu Ćani iz HSP BiH, Miri Grabovcu Titanu...

Glas naroda

Koja je ovo demagogija.Čović sve radi kako bi nas još u idućim godinama dokrajčio.Kad mu nije prošao izborni zakon rekao ide na plan B,pa nije znao točno što to znači pa ga sada u večernjem listu izvlači Jozo Pavković.Čović zadnje dvije godine sve je alarmirao da se promijeni izborni zakon,a kad mu to nije uspjelo onda sada šuti kao da se ništa nije dogodilo.Dogodilo se dragi naš predsjedniče,jer vi niste sposobni da vodite i zastupate hrvate,jer sa vama samo dublje i dublje tonemo.Ne može se dvije godine igrati na jednu kartu i kad izgubiš praviti se kao da se ništa nije dogodilo.Ne može nam budućnost opet biti Čavara,Krišto,Čolak ,Bevanda.Ljudima pada mrak na oči kad ih vidi.Šta nam radite naš dragi vođo,koji smo mi srećkovići da tebe imamo

Fini neki ljudi!

Goste a ti bi nas odveo na DRINU

U HNS-u sjede Hrvati koji imaju desetine tisuća halja i ne pada im na pamet da koju daruju potrebitim... Hrvatima.

Kako jednog Hrvata, HDZ-eovca, člana HNS-a, državnog uhljeba... nije baš nimalo sram uzimati deset i više tisuća maraka u ovom vremenu, okolnostima i situaciji u kojoj Hrvati životare ili bježe odavde?

Tu individualnu Hrvatsku moralnost i kad povežemo sa onom katoličkom, prosvjetiteljsko-franjevačkom. Nije li onda taj Hrvat u izravnoj suprotnosti s Isusovim naukom, a time i s katoličanstvom?

Jeste, itekako.
U tom slučaju političko-franjevacko-katolička kohezija unutar HNS-a je u kanonskom zločinu. Onda nas ne mora zbunjivati činjenica, da čovjek koji nije u HDZ-u, i koji nije u HNS-u, koji ne visi stalno pred oltarom ima daleko razvijeniji osjećaj za Boga i katoličku moralnost nego katolici koji su rutinski na misama.

Dakle ta činjenica u potpunosti negira HNS kao političko-religiozno-kulturni supstrat Hrvatskog naroda u BiH.

Ta organizacija nema nikakav političko-vjersko-kulturni mandat za definiranje nacio identiteta, niti sebi, a pogotovo drugačijim Hrvatima.

Dragan Čović i franjevci Hercegovacke provincije su HNS iskoristili bez ikakvih otpora baš po činjenici da su u njega utrpali vrh crkvene, (bez Biskupa) "akademske" i izvršne vlasti znajući da ta organizacija s takvim sastavom odašilje strah prema većini Hrvata koji prepoznaju taj manipulativni mikrokosmos.

Pojedinci koji slijede HNS manipulaciju su interesno analitički iskusni, egoistično zbrinuti, psihološki integrirani ali su duhovno atrofirali.

Taj projekt političko-dogmatskog monopola, moći i privilegija je ipak na izdisaju.

Ponajviše iz razloga što ga je razotkrilo vrijeme. PO DJELIMA ĆETE IH NAJBOLJE PREPOZNATI ...

Hrvati su narod kojem je katolička vjera njihov univerzum strogih crkvenih zakona, u kojem će biti odbačeni ukoliko ih se ne pridržavaju. Ta činjenica je vješto i bezobzirno iskorištena i primjenjena na izbornim fundamentalističkim propovjedima iz političko-crkvene kohezije koju je osmislila franjevacka hercegovacka provincija i HDZ-e oligarhija. Cilj je da nam HNS postavi temeljnu kulturu življenja i učini od nas dobre Hrvate i katolike koji će samo hrvatovati i katolikovati ubuduce u Zapadnoj Hercegovini ... djelomicno i u istocnoj hrecegovini bez Mostara (jer ce pri sljedecem popisu biti vise bosnjaka muslimana nego hrvata) - otprilike granicama Hercegovacke franjevacke provincije ... to su njihova djela i fakat ...

Evo zašto HRS

... neka hrvatskih stranaka ... svaka je dobro dosla ... samo samostalna - to podrazumijeva i poslije izbora nekoalirati ni s kim iz HNS-a - samostalno je najbolje - jedino tako je se moguce izboriti za demokratski korpus hrvatskog puka u kojeg se jedino tako moze inputirati znanje za izazove koje mu predstoje ... (minimalno sanirati za pocetak velike stete koje su mu nanesene u posljednjih 15-20 godina ovog partijsko-dogmatskog saveza) ...

A vidi Ćanketa i ovog Muse,pa majko mila koga vi predstavljte?

Časne šta je za tebe rekao Čavara

Borba do posljednjeg Hrvata u BiH

Ja sam bijo clan HSP ovi strvinari oko Covica nemaju vise 100 glasova dosta vise

Od obožavatelja Jože Broza do hrvatskih radikala, naša stvarnost.

ovi su pravi izvuće nas iz ovoga gliba pa pobogu mogu li se oni od srama progledati daj bože prosvjetli im malo pameti ili su bezobrazni do p...e mate... pa kad do sada ništa nisu napravili lijepo bi i kulturno bilo da jame kapute i sklone se isto jadranka kosor kad je govorila jajajajajajaj ili kakokako kakokkko

Kako se pravo lice pokaže kad tad. Jeli tako Ćanke.

ova koalicija može i preko Drine...o tužni skupe čemu li se nadate i koga predstavljate...

Lijepa Merkelica Bog joj dao zdravlja

Kad je cane sa 100 glasova potreban Čovicu zamisli dokle je doslo...

Kako vam nije neugodno napisati ovolike pamflete a ne potpisati se.Vi ste obične p.......
Koji ste vi [ * neprimjereno * ]vci.Napisi ime kada ovoliko kritiziras i pametujes.Ocito si čist pa si zato Gost.I ti bi tako vlast mijenjao.
Je li tako klimogavci.

Dolazi nova vlast Svjetla i Pravde HRS je dvotrecinski apsolutni pobjednik u Hercegovini od jeseni ništa i nikad više neće biti ISTO

Čović okupio stranke za zajednički nastup
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari