Oporbeni projekt okrupnjavanja hrvatske politike se privodi kraju

ljubuski.info

Ostalo je svega nekoliko dana za prijavu političkih stranaka i neovisnih kandidata za nastup na općim izborima koji se održavaju 7. listopada 2018. godine. (zadnji dan prijave je 25. svibnja 2018. godine).

Tim povodom je u Tomislavgradu, u petak 18.5.2108. godine, održan sastanak hrvatskih oporbenih stranaka kojemu su nazočili dopredsjednik Hrvatske Nezavisne Liste Ivan Krstanović, predsjednici HDZ-a 1990 Ilija Cvitanović, HS HKDU-HRAST Pero Barbarić-Pepi i HSP-a Nikola Raguž sa suradnicima.

U otvorenoj raspravi na ovom sastanku su također sudjelovali i Ante Paponja, Mislav Sučić, predsjednik županijskog odbora HSS-a Stjepan Radić, predsjednik Neovisne liste za Kupres Stipe Ćurković - Rade i predstavnici braniteljske inicijative.

Ovim sastankom se privodi kraju projekt okrupnjavanja hrvatske politike, stranaka i istaknutih pojedinaca sa svrhom i ciljem zajedničkog nastupa na općim izborima.

Svi sugovornici su pokazali veliki stupanj spremnosti i odlučnosti, ali i odgovornost prihvatiti vlastitu obvezu da se prekine ova agonija i beznađe u koje su nas dovele vladajuće "elite" predvođene HDZ-om BiH. Ne želimo vjerovati da je prekasno, ali je svakako posljednji trenutak da se posljedice ovog bh "tsunamija" počnu otklanjati.

Samo ozračje i sadržaj diskusija svih pojedinaca nisu ostavile nikakvu sumnju u konačni uspjeh i zajednički nastup koji je praktično dogovoren. Ostaju neka otvorena pitanja koja će se rješavati odmah nakon prijave za izbore. Ova nova hrvatska snaga, kako je pojedinci nazivaju, uputila je poruku svim biračima, bez obzira kojoj političkoj opciji trenutno izražavaju naklonost: mi smo narod u opasnosti, mi smo država u opasnosti, stvarno smo došli do ruba ponora i predstoji nam jedno teško vrijeme mukotrpnoga rada. Spremni smo i vjerujemo da sa svim dobronamjernim i pozitivnim snagama možemo i moramo vratiti ukradenu budućnost svima nama, a napose našoj mladosti.

HNL

Glas naroda

Jake snage se sastale sve propali političari

Vidjeti ćete vi kada se uslikaju:
Kvesko Kiseljački,
Barbarin Padideka,
Huhuhuhuhu Enomiša,
Trkatrka eto indijanaca,
Dvokvintal Grabljanski
sa priključcima za pojačavanje efekta slike, Radoćini Radišćanski, Vizivizi Kliziklizi, Bebekokojreko Veljački itd.idt. vidjeti ćete vi što je materijal za sliku, yo,yo yo...

Merkelica pobjedjuje sto posto

Okupljaju se poraženi političari, dno dna politike.

Dolazimo ja i moj ujko Marko Zelić, vodimo i Radojka Nižića, Ivicu Nosića, Caju Nižića zvanog jad i tuga, povesti ćemo i Mićka Bandura i eto ti stranke. Popili smo vina domaćeg jer nitko nije imao da plati večeru, napravili smo projekt kako se dočepati državne sise, jer ženska nismo vidili od kad nemamo proračuna. Mene ne pozdravlja nitko u gradu jer nemam za jogurta, a ovi drugi sve što su ukrali do sada, potrošili.

Možemo li mi ikako na vlast, molim vas.

Vaš Ivica Gašpar, jednom ministar i nikad više

Nije Caja jad i tuga, ima para za pet generacija.

A stigle godine, sve manje "use, nase i podase"...

Zbrajaju se ispred gostionice a unutra se oduzimaju

Komentar za pet.

Ja cu ipak glasati za kveska djanera i impotetnog barbarica!Ne zanima me nitko drugi osim ova dva bića skromnog intelekta!

Ja cu glasat za BIZONA on ima najvecu skolu puca od obrazovanja

zaboravili ste debelog specijalizanta za honorare/lovu na više mjesta dr Landeku i
stranačkog mu druga po drobini Markotića. Oni zaslužuju više.

Vidjeti ćete vi kada se uslikaju:
Kvesko Kiseljački,
Barbarin Padideka,
Huhuhuhuhu Enomiša,
Trkatrka eto indijanaca,
Dvokvintal Grabljanski

za autora može li se dobiti prijevod ovih pseudonimuma...

Klošari bili ste na vlasti i jedino sto ste uradili kupili ste stan Silvani (bivšoj ženi Joze Alilovića), dali joj 250.000 KM da vam sa ruku da imate vlast.

ona je dobro unovčila svojih pet minuta, a sad lezi i pomalo...

nisu kupovali za svoje parae, već svih nas

"jad i čemer" jesi li ti jedan od ovih zagonetnih i koji si?

Vidjeti ćete vi kada se uslikaju:
Kvesko Kiseljački,
Barbarin Padideka,
Huhuhuhuhu Enomiša,
Trkatrka eto indijanaca,
Dvokvintal Grabljanski
sa priključcima za pojačavanje efekta slike, Radoćini Radišćanski, Vizivizi Kliziklizi, Bebekokojreko Veljački itd.idt. vidjeti ćete vi što je materijal za sliku, yo,yo yo...

Dobročinitelj i vizionar s kamena sa svojom ekipom pobjeđuje glatko zato što je sposoban svijet otišao

Hoće li crkveni prvaci u BiH konačno progledati ili će i dalje slaviti "Dobročinitelje"...

https://www.bitno.net/vjera/aktualnosti/ike-manduric-popovi-su-krivi-za-...

Jedan je fra Mandarić

jedan je fra Ševo!
jedan je i fra. Darijo!
jedan je fra Skoko!
jedan je....
tko kome smeta biti svoj i Božji?

"Najgore je kad te Evanđelje zbuni. Kad kreneš za tim da budeš dobar i svet, te uljuđen i fin, a propustiš bit - ono jedno jedino što je važno: položiti život svoj za ovce svoje! - umjesto paziti na to što će ljudi reći i misliti; hoće li puknuti veza s nekim političarem (Čovićem, Barbarićem...), pa tako i obećana sredstva za obnovu fasade; ili bojati se dvojice članova pastoralnog vijeća koji su u HDZ-u - i eto te, nisi više slobodan, ni pastir... O Bože što su mi nekad lijepe derutne fasade neucjenjenih Crkava s kojih ponekad i žbuka pada na sve strane, i šrkipeće klupe, ali gdje svećenik smije i zna reći što god smatra istinom i dobrom"..

Prava oporba Hrvata u BiH su oni koji su odavde otišli pogotovo oni koji su sa sobom poveli cijelu obitelj

Do izbora biće milion "migranata".

Ja mislio da je ovde riječ o " istaknutim pojedincima " a ono opet navlakuša cjenjenog " gosta " koji pravovremeno uvidja o čemu i kome je probitačnije govoriti.
Bravo goste.Uvijek ispred i u napad. Neka se tema raširi na naseg patera Ajka Mandarića a onda normalno i dalje.
Felisitation.Tres magnifikue.

Problem, oni su drugi! To je ono oko čega se sporimo.
Lakše je živjeti u problemu nego sa problemom. U njemu ili sa njim pitanje je sada.

da li biti pješak pored ovoliko mehanizacije ili užeći kola pa naprid pitanje je sada?

Oporbeni projekt okrupnjavanja hrvatske politike se privodi kraju
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari