Osim 'plana B', imamo i 'plan C' i 'D'

ljubuski.info

Hrvatski izaslanik u Domu naroda Parlamenta BiH Mario Karamatić (HSS) tvrdi kako se Ministarstvo sigurnosti BiH bavi svime osim svojim poslom.

Karamatić je reagirao je na informaciju kako su, između ostalog i s njegove službene adrese e-pošte , poslane prijeteće poruke klubovima SNSD-a i NDP-a u Narodnoj skupštini RS-a, kazavši kako bi bilo dobro kada bi netko iz Ministarstva sigurnosti BiH saznao tko je poslao te prijeteće poruke kako bi pošiljatelj za to i odgovarao. No, smatra on, to se neće desiti jer se Ministartvo sigurnosti bavi svime osim svojim poslom.
Ako je bilo zloporabe e-mailova, trebale bi reagirati nadležne institucije, izjavio je Karamatić uz ocjenu da sve navedeno pokazuje koliko su, zapravo, institucije BiH sigurne i zaštićene.

Ovaj izaslanik je iznio i stav da je priča o izmjenama Izbornog zakona BiH završena te da je zemlja ušla u nezapamćenu krizu zbog opstrukcije bošnjačkih stranaka.

Stranke koje čine Hrvatski narodni sabor (HNS) BiH neće praviti nikakve opstrukcije. Izaći ćemo na izbore i pobijediti unutar svog glasačkog tijela, a potom ćemo vidjeti što će biti - hoće li BiH upasti u agoniju ili postoji izlaz. Osim plana 'B', imamo i plan 'C' i 'D', i znamo što ćemo i kako, najavio je.

Glas naroda

Gotov si hsp zauzima tvoje mjesto.đžaba la..š

ovo je halal guda

Ovo je obično "dobročiniteljevo" potrkalo!
Zvona zvone, HRS!

tko predstavlja hrvate, majko mila nema nam spasa

Pa zar stvarno misliš da oni svi u parlamentu i u općinskim vlastima misle na nas (hrvate)? Ma daj, nakon ovoliko godina nisi skonta da misle samo na sebe i svoje, a mi smo tokmaci kad još vjerujemo da će nas neko zastupat. Ne boj se, svi oni imaju svoje planove za sve scenarije i jednostavno mogu otić odavde, a fala Bogu, "zaradilo" se i imaju di otić. Navedi mi jednog ko nema kuću ili stan u rvackoj. E hebe se njima, što gore njima bolje i duže će hapat.

E jeste nas uplašili s planovima,evo se tresemo

Osim 'plana B', imamo i 'plan C' i 'D'
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari