"Hrvatska zvona" podržala HRS

ljubuski.info

U prepunoj dvorani kina u Širokom Brijegu sinoć je održana javna tribina u organizaciji Udruge Hrvatska zvona: Jedinstvo ili zajedništvo: Demokracija ili jednoumlje.

Gosti tribine bili su predsjednik ove udruge Marko Tokić, predsjednik HRS-a Slaven Raguž i svećenik fra Mario Knezović.

Predsjednik Udruge Hrvatska zvona dr Marko Tokić kazao je kako hrvatskom društvu u BiH treba svojevrsni društveni preobražaj.
Svatko tko se osjeća pozvanim, neka dođe, dobrodošao je da zazvonimo zajedno, kazao Tokić.

Na tribini je pročitano i pismo podrške koje je nazočnima poslao Dario Kordić.

Fra Mario Knezović kazao je kako je važno da se sabiremo u jedno, kako bi pokazali naše različitosti.

Jedna od večerašnjih tema kojima se bavimo je jednoumlje, kazao Knezović i dodaje kako je bijedno to što nekada nismo prvi spremni ispiti čašu, kalež, peharnik…
Ako budemo očekivali da će cijeli život netko drugi tu čašu ispijati za nas, nismo se dostojni zvati mislećim ljudima, kazao je Knezović i podsjetio na riječi velikog Dantea: U trenucima moralne krize, one neutralne čeka najgori krug pakla, kaže Knezović.

Crkva ima pravo progovarati

Osjećam se nekad debilno kad moram iznova kao papagaj ponavljati ljudima kako mi kao Crkva imamo pravo progovarati jer nas oni iz bivšeg sustava žele vratiti u sakristiju, kaže Knezović.
Večeras ovdje ponosno stojim i ne mogu miran ostati kod kuće kad imam podatak da je naša zemlja, Bosna i Hercegovina najkorumpiranija zemlja na svijetu. Ja ako o tome ne progovorim, spadam u carinike koji o tom šute. Onog trenutka kad se oslobodimo straha, možemo misliti, kazao je on.

Meni ništa ne treba

Knezović je kazao kako mu se ništa ne može pokloniti jer njemu ništa ne treba.
Meni je borba za opće dobro motiv, kaže on. Ti spinovi o nekakvim interesima pokazuju bolest našeg društva. Ja poznajem masu osoba koji djeluju na načelu darežljivosti bez interesa, kaže on.

Jednoumlje smeta i na svjetskoj razini, kaže Knezović i ponavlja riječi pape Franje koji je kazao kako jednoumlje udara na savjest i da je ono nasilje nad savješću, nad nacijama i čovjekom. U takvim uvjetima ne možemo govoriti ni o demokraciji, jer je demokracija trenutno u rukama nadmoćnijih.

Mi smo svi politička bića i to moramo shvatiti, kaže Knezović i dodaje da je to zauzimanje za opće dobro.

Jedan službeni dokument crkve jasno je rekao kako se svećenik mora zanimati za politiku, to bi ste vi prisutni trebali reći vašim svećenicima koji možda nisu ni pročitali taj dokument. Nas je medijska mašinerija uvjerila da je sablazno ako se svećenici bave politikom.

Podsjetio je i na sve one svećenike koji su se bavili politikom. Papa Ivan Pavao II. se bavio politikom kad je Republika Hrvatska međunarodno priznata, pitajte ministre u Hrvatskoj, tada se nitko nije bunio jer se svećenici bave politikom. Fra Jozo Zovko se bavio politikom, fra Slavko Barbarić se bavio politikom, kaže Knezović.

Jednoumlje je bolest, kaže Knezović, mi u BiH stalno govorimo o tom unitarizmu i s pravom govorimo, ali ne možemo onda unutar svoga naroda raditi protiv različitog mišljenja. Mi u ključnim strateškim stvarima trebamo imati jednoumlje, ali mi to nemamo jer je jednoumljenje u nas utemeljeno na matrici koristi i interesa. Ja sam se umorio od izlaska na presudne izbore, kaže on. Kod nas nema odgovornosti, to nama fali, da se mi provjetrimo. Meni nije važno tko će vladati, koja stranka, ali ne možemo odustati od minimuma.

Mi ne da nemamo televiziju, mi nemamo ni viziju, što će nam televizija kad nemamo vizuju, kaže Knezović.

Ja ću pomoći svima koji se zalažu za pravdu, pravednost i ideale, kako god se zvali, kaže Knezović.

Tokić opleo po Kukiću i Komšiću

Nakon fra Marija Knezovića, prisutnima se obratio profesor Marko Tokić.

Podsjetio je na propuste međunarodne zajednice, od upada u Hercegovačku banku, do nametanja Alijanse i Platforme.

Podsjetio je na slučaj Željka Komšića koji je dva puta biran u Predsjedništvo bošnjačkim glasovima, ali i na najave Slave Kukića koji je svojevremeno kazao kako može osvojiti 200 tisuća glasova.

U slučaju takve manipulacije, Hrvati ne mogu dosegnuti tih 200 tisuća, pa im je isto hoće li ići na izbore ili biti negdje na kupanju na Jadranu, kaže on i podsjeća kako je tzv. građanski princip koji Bošnjaci zagovaraju sličan onem kojem je i Milošević svojevremeno zagovarao.

Mi Hrvati smo se pretvorili u četverogodišnjake, kaže Tokić, svake četiri godine nas zainteresiraju za izbore. Puna su im usta potrebe za jedinstvom, zajedništvom i to traje do drugog dana nakon izbora. Zaboravi se da smo svi jednaki, pa prestanemo biti jednaki i postanemo mali, četverogodišnji Hrvati.

Iskusili smo nametnutu vlast, ali smo bome iskusili i vlast na većinskim hrvatskim područima gdje su sve stranke usvojile model da su svi Hrvati jednaki a neki jednakiji. Nastavimo li kao i do sada šutjeti, model će se samo usavršavati, podsjeća Tokić.

Svakoga dana svjedočimo iseljavanju, kaže Tokić i pita tko će raditi kad i ako svi odu i hoćemo li morati uvoziti nekog.

U političkom životu jedinstvo zagovaraju oni koji bi htjeli zadržati postojeće stanje. I tako HNS umjesto svrhe postade sredstvo, ali ipak u HNS-u vidimo demokratski potencijal.

Jedinstvo se treba postavljati na zajedničkim ciljevima, kaže on.

Podrška HRS-u

Javno ćemo podržati Hrvatsku republikansku stranku, kaže Tokić jer je to jedina stranka koja se do sad nije kompromitirala.

Ne ustanemo li i budemo li šutjeli i kamenje će progovoriti, kaže Tokić, nema nam druge nego raditi na vlastitom preobražaju kako bi oplemenili svoju sredinu.

Jedinstvo, zajedništvo, demokracija jednoumlje me podsjeća na neka povijesna razdoblja i ne evolutivni proces Hrvata kad treba, kazao je predsjednik Hrvatske republikanske stranke Slaven Raguž, to. Krajem osamdesetih smo, dodao je, pokazali to jedinstvo koje je preraslo u zajedništvo. Cilj je bila demokracija i do nje se došlo, ali čim izađemo vani, vidimo da smo napravili puni krug i vratili se u jednoumlje, kaže Raguž.

Raguž se vratio u izlaganju na par godina unatrag i podsjetio na 2010. godinu i gaženje prava Hrvatima te pokretanje postupka svojevrsnog gaženja svega hrvatskog. Podsjetio je i na to da je, ekonomski gledano, vlada famozne Platforme bila i statistički i ekonomski gledano najgora vlada u povijesti Federacije BiH.

Podsjetio je i na greške koje je HDZ BiH učinio nakon 2014. i ulaska u vlast vezano za ustupke koje su činili DF-u oko Vijeća ministara i imenovanja Suljagića kao državnog doministra.

Što se radilo u ove četiri godine, pita Raguž. Gdje je Izborni zakon, gdje su promjene Ustava i sve obećano, što je vlast radila osim spašavanja kladionica, promoviranja akciza, spašavanje fonda MIO/PIO i tome slično.

Ne idu za novcem

Govoreći o narodu koji odavde odlazi, Raguž je rekao kako ljudi ne odlaze samo iz ekonomskih razloga nego i iz političkih. Jednaku odgovornost za gaženje našog naroda imaju i ovi tzv. naši, ne samo oni iz Sarajeva koji u institucijama ne brane ništa osim vlastitih interesa.

Nama treba jedan korak unatrag; u demokraciju, moramo preispitati sami sebe. Za stanje gdje jesmo, odgovorni smo i mi sami.

Živimo u svijetu i u iluziji jeftino prodane istine, kaže Raguž. Podsjetio je, u kontekstu medijskih manipulacija, i na slučaj gola koji hoda i udara djecu po Širokom Brijegu.

Tribina je zaključena pozivom da se svi zainteresirani potpisivanjem pristupnice pridruže Hrvatskim zvonima.

dnevnik.ba

Glas naroda

Stranka koja nije kompromitirana, stranka koja je upozoravala i upozorava kuda srlja hrvatski narod u BiH!
Probudimo se, budimo savjesni i onda ćemo biti na pravom putu!
Zazvonimo zvona, hrvatska zvona u znak potpore HRS!

ovaj fra knezović spominje udbu i komuniste bivše kako i opet žele vratiti u sakristiju, pa moji fra svi u hercegovini da vam kažem kako je hdz od vrha na dolje popunjen bivšim komunistima koji su prije 91 obnašali jako visoke pozicije a danas se vi s njima ližete, pa nemojte jedno pričati a drugo raditi gubite moral i dostojanstvo, i lažete običan narod, i da vas pitam jeli čović kao direktor u jugoslaviji dopuštao radnicima nositi križ na posao prije 91

Svaka čast,potpisujem.

Fra Mario Knezović kazao je:
- "kako je važno da se sabiremo u jedno, kako bi pokazali naše različitosti". Lobira za HNS, kasnije ce se pokazati HDZ BiH ...
- Citira Dantea: "U trenucima moralne krize, one neutralne čeka najgori krug pakla". Plasi posten Narod koji vec se politicki izrazava ima 25 godina .... ne zeli s Mafijom i uhljebima imati nista jer im to posteni hrvatski karakter ne dozvoljava - imaju malo vise dostojanstva ...
- "Crkva imamo pravo progovarati jer nas oni iz bivšeg sustava žele vratiti u sakristiju". Preabcuje odgovornost i krivicu na TRECEG ...
- Citira Papu "jednoumlje udara na savjest i da je ono nasilje nad savješću, nad nacijama i čovjekom". Koristi PRAVEDNIKA koji je vec "OSAMARIO" politiku HDZ-a BiH i Hercegovacku provinciju vezano za Medjugorje i privrzenost politici koja Katolicanstvo Bosne i Hercegovine svodi na Zapadnu Hercegovinu (otprilike OKVIR KOJI PRIPADA TERRITORIJALNO HERCEGOVACKOJ PROVINCIJI) ... u ovome ce uspjeti za nekih 10-15 godina jer su Bosni ostali samo starci i Bosnjaci su mladji i vitalniji za produkciju svog korpusa ...
- "Jednoumlje je bolest", kaže Knezović .... svaka cast 25 godina ti je trebalo a opet lobiras "neutralne" da glasaju za koaliciju HNS-citaj HDZ BiH - JEDNOUMLJE.
Dalje kaze Knezovic: "ali ne možemo onda unutar svoga naroda raditi protiv različitog mišljenja". - dali ovo podrazumijeva da se mozemo nesloziti sa samo jedom mogucnosti izbora koje formulira HNS.
Onda Tokic za njim progovara: "ali ipak u HNS-u vidimo demokratski potencijal". - E moj Tokicu ...
HNS je umrtvio demokratski proces u Hrvatskom korpusu ... sto je uvelike omogucilo ovu Korupciju i Jednoumlje u Hrvata odnosno propast ... i TO CE SE NASTAVITI ... jedine zrtve su Stranke u HNS-koje su u velikoj opasnosti da nedodje do asimilacije te hrvatske demokraticnosti u jednu stranku JEDNOUMLJE ... najveci dokaz vam je Bozo Ljubic ...
Nesto mi govori kad ovo sagledam - ovaj POPULIST Knezovic daje podrsku - valjda ga i provincija smatra "svecenikom koji moze strsiti" ali otvara Provinciji po mom put kako da LOBIRA SVOJ PUK da ne glasaju slucajno za ostale demokratske Hrvatske stranke koje su izisle iz HNS-a ili ce izici (Ovo je najveca poenta njivog straha - i radi toga ovoliki angazman s Tokicem) ....
Cujes TOKICU, KNEZOVICU i Co ... potrebno je u Hrvatskom korpusu nesto vise da bi se spasio od ovoga sto ste ponudili ... prava ALTERNATIVA jednoumlju o kojem ste govorili .... ovo sve govori o vasoj sposobnosti ...

Tako je, Hrvatska zvona su HDZ-ova igra i poslali su mnoge špijune s fotoaparatima da prate tko je došao, što se govori i da nešto ne izmakne kontroli.

ovaj POPULIST Knezovic nema s kime se nije slikao ... samo je vazno da ne izgubi na popularnosti kod svog PUKA ... kako bi ga mogao "OBRATITI" ...

Vidjeti ćemo jel HDZ Igra odakle ti krive informacije

Komentar sve potpisujem od gosta,sinoć gledam neku emisiju o Lučićima i pronevjeri MILIJONA maraka mogu mislit koliko ima takvih u bih pa nije ni čudo štase dešavalo oko Hercegovačke banke naši KLOŠARI uspjeli su Hypo banku uništiti a nas strah od Komšića.SAMI -SEBI-KRIVI.i uvjek tražimo krivca u drugom...pozdr.

Neka je ovoj gospodi primjer Pokojni-General PRALJAK,i on je imao pogrešaka ali je pokazao svjetu kako se brani svoje.pokoj mu duši.a ovi ga i ne spomenuše a spominju stojićevo pismo pa spomenite onda i njihov kapital i dasu ti uzrok OVOGA.....

Svaka čast!

Ljubuški nema gdje održati skup jer nema kina

Kada ih je podrzao Dario Kordic kao najposteniji politicar i najveci domoljub onda Hrvatska Zvona i HRS imaju buducnost.
A ovaj govor koji je napisao gost na cijeloj stranici podsjeca na sve isto kao i danas.Pisi sto vise a kazi sto manje.
Dario Kordic je ikona postenja i domoljublja.Jedino sto je uzeo je 25 god.zatvora.

ja vidim jedino Buducnost u istinskom Demokratskom procesu u Hrvatskom korpusu - koje bi rezultiralo prijeko potrebnim USKRSNUCEM HRVATSKE NACIJE U BiH .... samo je moguc u slucaju da se formira ALTERNATIVA jednoumlju koje ce uskoro definirati HNS ...
HNS umrtvuje Demokratske procese unutar naseg korpusa, to je klopka i veliki rizik ... i trebati ce puno vremena da se iz ovoga izvucemo .... - Evo u Njemackoj otkad su se udruzili CDU-CSU i Socijademokrati rezultiralo je umrtljivanjem demokratske konkurentnosti .... Socijaldemokrati oslabljeni kao nikada sto je i velika opasnost za Europsku Socijaldemokraciju i na kraju se pojavljuje ALTERANTIVA ZA NJEMACKU .... koja je sastavljena od ZABORAVLJENIH koja ponovno pokusava Demokratizirati Njemacko drustvo .... To ce i Hrvatsko drustvo u BiH brzo zadesiti ... zato Knezovic PLASI NEUTRALNE ...
ALTERNATIVA HNS-u je prijeko potrebna u Hrvatskom korpusu ... i nije dobro glasati ako postoji samo jedna mogucnost ... inace kako cemo untar nasega Korpusa integrirati ZNANJE ako ne sa smjenom vlasti koje nas vode bar svakih 8 godina - to je u zadnjih 25 godina bilo nemoguce .... to znaci da smo oslabili i ZNANSTEVNO da to vise mozemo izvesti ... upadamo u siromastvo i Diktaturu najgoreg oblika ....
Sto se tice nasega hrabrog Kordica svaka mu cast ... i pok. generalu Praljku takodjer .... ali iskreno bih ga volio vise vidjeti ALTERNATIVNOG ... je to je jedini moguci izlaz ...

a koje ste vi budale.....
najbolje je da se svi odmah iselite.....

Jeste Patrik oličenje poštenja je Dario-jesi li čuo da će se selo Ahmići zvati Kordićevo?Naime to je želja rodbine nastradalih.Eto toliko otvojoj "ikoni"

Dario Kordić je osuđeni ratni zločinac,pa ako je tebi to najveći domoljub jadno je tvoje vjerovanje.

Koliko su sinoć "škljocali" fotoaparati ne bi bilo neobično da se pozovu nazočni na odgovornost i nađe im se grijeh mišljenja svojom glavom. Kako je daleko ova naša demokracija od morala... U se, na se i poda se, politika postade zanimanje za odabrane i njihove. Sjetite se Kardelja, Bakarića, Dolanca... U čemu je danas razlika, koja imena danas napisati da nisu dugotrajna poput ovih iznad?

Vjerojatno si svjestan koliko Dario Kordić moze biti aktivan u politici.Osim podrske nista više.

Na ovim izborima ćemo vidjet ako narod nebude progledao hitno iseljavanje neka ostane Čović i njegova momčad,neka rađaju novi tim u Hercegovini.

Pricuvni HDZ..kraj citata.

Hrvatska Zvona i HRS do pobjede.Jedini posteni.

Ernest Hemigvej-KOME ZVONA ZVONE.
Da nije možda neko pročitao????

Hm...
...i ne pitaj nikad kome zvona zvone,tebi zvone...
Tako nekako...
Bas sam se pitala,kome ovi zvone,hm...

Hrs = pričuva hdz bih.

jesi to ti gašo ili je rade ili je tonćo naučio tipkat?

Dario Kordić je kolateralna zrtva hrvatskih udbasa zajedno sa udbaskim odvjetnikom Antom Nobilom.
Tako stradaju samo posteni jer nisu znali za njihove prljave igre koje su igrali pedeset godina u u.s.r.a.n.o.j Jugovini.
On je istinski domoljub i ikona domoljublja.
Koliko ih je nevinih u povijesti popusilo.

Motika motika drugovi i drugarice a ne politika!

Strah s razlogom slijedi promjena lider je među nama !!!
Mi smo najprije kršćani tek onda Hrvati !!!
Tko ima jasan cilj čistoga srca i obraza-ma kakva mu hrđa na putu može stajati!!!
Ževkati iz mračnoga prikrajka sve vam je opravdano ali se vi upitajte zašto ste sami sebe baš tu otjerali!!!
Džaba se progledate u mraku ogledalo vam je ostalo vani !!!
Imademo mjesta za vas ali vama još adresa nije poznata!!!

Crni ili Hemingvej je potaknuo pjesnicku zicu ili pjesnicki izricaj naseg Gosta ili itd.

Ma ne samo Patrik i Ruska me inspirisu!

Ili inspiriraju? Nek si ti happy...

Yes I'm very very happy thanks God!We have a choice to be happy or not.Have a very nice day!

Romano pisac ne pjesnik.I ne plekaj se u stvari koje ne razumiješ.P..apak

nikada nikada više nedam svoga glasa
strankama koje za đokera imaju fratrikosa
te takve stranke su nss u crno zavile
i od svoje kuće otjerale
a ovom super mariju bi preporučija
da se bogu moli a ne da se u plitiku miša
jel tak il ne tak to je vaš posa super marijo

Ima ljudi koji su ostali kod svojih kuća i mole se Bogu i uopće ne sumnjaju da će im On pomoć. Sami oni koji ne vjeruju u Njegovu providnost bježe vani i žugaju na svakoga. Da vjeruješ kao što kažeš ostao bi ovdje, zasukao rukave i radio i molio, a ne za svoje neuspjehe okrivljivao druge, koji su tebe kao otjerali. Šta bi ti? Bili bio zadovoljan kad bi tebe zaposlili na račun druge sirotinje. Bi, bi, sve bi ti onda bilo ovamo dobro. Znači glasa si za njih i kad si vidio da te nisu uhljebili sad kontra i svi ti krivi. Ja niti sam glasa za njih, niti ću ići odavde. Bogu fala još mogu zaradit sa svojh deset prstiju. A sada šaluj, šta ću ti ja ili iko drugi.

8.46 odlican komentar,ljudima je potrebna duhovna moralna i ekonomska obnova.Proizvodnja i stvaranje vrijednosti nove.Politika i politicari se oduvijek bore najprije za sebe,narodu ako sta ostane.Svatko treba da se bori za svoje dobro pa ce i onome uz nas biti bolje.Bog je rekao pomozi sebi i ja cu ti pomoci.!

Izbjeglice ti si bio dobro uhljebljen u Hdz u i izgubio misto.I sad ti kriv svatko,......kosi,ovi,oni.Prestalo da ti medi i normalno si potrazio meda u Svabiji.E sad imas problem i tamo,med postade gorak.Ali ne mozes Nijemcima slati komentare jer ne znas jezik dovoljno za diskusije drugo ti si samo sluga,proleter.Bez prava glasa za sad a i u nas si ga promjenom stalnog prebivalista izgubio!Sta ti ostaje?

Marko Tokic .studira 28 godina .HDZ mu je i otac i majka sve mu dao. Marko Tokic izabran za predsjednika Hrvatske Samouprave proglasio Samoupravu razoruza HVO ,ukinija Samoupravu i otisa raditi kao sveucilisni profesor.Sad ovo sve radi isto po direktivi Marsala iz Sirokog. Kad odradi zadatak ide u mirovinu.

Ivane.U početku bijase " Riječ ". U početku bijase HDZ e.I manje vise bijasmo svi dionici te price.
HDZ je bio alfa i omega stvaranja hrvatske drzave i garancija opstanka hrvatskog naroda.
Ali pojedinci su tu stranku vremenom pretvorili u omrazenu stranku svojim nedjelima.
Mito, korupcija , elitizam itd. I u samom HDZ u postoji masa nezadovoljnika ali postoji strah kao i SKJ u.

" Riječ " ostade vijerna do kraja i sve po Njoj posta.Tako smo i mi sa pocetka stvaranja HDZ a mislili da ce ostati vijerna svome narodu.
A vidi sada ovo.Na sto lici.Nema u njoj sta nema.
Sta god izgovoris prljavo u njoj je.

Bio sam, poslušao i razočaran otišao...očekivao sam da se jasno i glasno kaže tko je doveo narod u ovakvu bez izlaznu situaciju i da se dogode poruke u smislu ujedinjenja opozicije i zajedničkim nastupom na predstojećim izborima ali na žalost to se nije desilo...sve o čemu se najviše trudili svelo se na platformase, alijansu,slavu kukica,zeljka komšića ...tribina bez energije sa puno suplje priče i demagogije gdje se ponavljam nije ništa konkretno ponudilo...pa čak i na izravna pitanja gostiju nisu ništa uspjeli konkretno odgovoriti...razočaran sam i to ne mogu sakriti, puno više sam očekivao...HDZ se nema čega bojati...

Nisi ti bio na tribini! Očekuješ od jedne tribine o jednoumlju da ti riješi sve probleme to dovoljno govori o tebi i namjerama. Pali ste po fra Mariju neka vas sram bude. Kad svećenik javno govori ne valja, kada svećenik šuti ne valja vam ni onda. Neka vas sram bude. Slaven Raguž je imao vrhunsko izlaganje o tome kako su hrvatski predstavnici jednako krivi za situaciju u narodu kao i Bošnjaci, ali nije amnestirao bošnjačke elite. Smatram ga jedinim pravim čovjekom koji je alternativa Čoviću. Vi što vas partija plaća za komentiranje malo se informirajte i ponudite makar neke argumente. Da se hdz nema čega plašiti ne biste vi toliko ovdje to komentirali.

Ovaj put nije bilo rijeci o bogatim tetkama.
To je vec napredak.

Komentar se nije odnosio na fra Marija već isključivo na izlaganje Marka Tokića a od Slavena Raguža nisam ništa ni očekivao tako da me njegov blijedi i anemicni nastup nije iznenadio...on u biti i nema izgrađenu političku misao i uvjerenja sam da upravo on limitira HRS i tu političku ideju, opciju...

Pridruzimo se hrvatskim zvonima i zvonimo.
Mozemo i jos stogot radit. Sta vrijedi prica,to moze i kamenje.

Ja podržavam HRS ali ne i Daria Kordića mislim da je greška ratne zločince povezivati s promjenama koje su nam neophodne

Biskup Vladio Košić je docekao Darija Kordica u zracnoj luci.Ako mislimo da jedan katolicki biskup moze docekati ratnog zlocinca onda mi nismo nizasta.
Dari Kordic je ikona obrane Lasve.Kada je on stavio na glavu beretku sa hrvatskim grbom 91.god.i to sam gledao na Jutelu tada sam rekao kakva on ima m.u.d.a.
Puno lakse je biti Hrvat u Sirokom, Ljubuskom nego u Busovaci.
Najveceg kojeg su ne samo osudili vec i razapeli
Je ISUS KRIST.Samo zbog istine.Kada je on dao podrsku onda to ima veliku težinu.

Patrik Dario Kordic je bio za Banovinu Hrvatsku to je propali projekt zbog njega i takove politike Hrvatima je teze u Bosni a Dodik stalno govori da granica sa Srbijom nije vise na Drini i sto je najgore u tomu im pomaze HDZ BiH

I Stepinac je u svoje vrijeme bio u Vatikanu kod pape iiiiiiii????

Nisam za raspad BIH.Nisam da Srbija predje Drinu.Nisam vise za HDZ.
Jesam da Hrvati imaju svoju federalnu jedinicu.
Misli da je ovo hrvatska katarza ili prociscenje.
Neki odlaze.Mozda tako treba.Neki se i vracaju.
Ali ovi na vlasti u vrhu HDZ a ne mogu vise voditi svoj narod.
Oni su se u svemu odnarodili.

"Hrvatska zvona" podržala HRS
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari