HDZ 1990 glasovao za sve što im je Čović fakturirao!

ljubuski.info

Predsjednik Hrvatske stranke BiH Božo Skopljaković ocijenio je neprimjerenim i nervoznim optužbe koje je na račun HDZ-a 1990, a neizravno i drugih stranaka, uputio vođa HDZ-a BiH Dragan Čović a zbog po Čovićevim mjerilima nedopustive suradnje sa SDA.

Skopljaković, u priopćenju navodi sljedeće:

Nitko nema pravo osuđivati i izlagati javnom linču političke čelnike koji kroz dijalog i suradnju sa svim strankama tragaju za rješenjima gorućih pitanja i pokušavaju relaksirati zategnute odnose u BiH.

Najmanje to ima pravo vođa stranke koja desetljećima koalira upravo sa SDA, krčmi državno i društveno blago i zajednički varaju na izborima, a istodobno sije strah od Bošnjaka i njihovih čelnika zbog čega godinama najviše trpe upravo Hrvati u Bosni.

Kamo sreće da je to partnerstvo donijelo napredak i blagostanje ovoj zemlji i svima onima koji u njoj žive. Nažalost, svjedoci smo stalnih političkih manipulacija i predstava za javnost, dok su se stranački šefovi i njihove tajkunske klijentele dobro potkožile gotovinom i nekretninama, naša mladost "bauštela", ili prodaje pamet po zapadnim zemljama.

Ne mogu a ne primijetiti kako ostaje gorak okus da je i sami vrh HDZ-a 1990 u Mostaru pomalo sukrivac što ih je Čović ovako "nagradio" etiketom izdajnika. Umjesto da su izašli iz tzv. HNS-a, koji je zapravo jednoumlje i manipuliranje nacionalnim interesima, kako čelnici "devedesetke" sami kažu, ili u najmanju ruku preuzeli pripadajuće pozicije u toj nevladinoj organizaciji, kao onu predsjednika Glavnoga vijeća, njihovi zastupnici u državnom Parlamentu su podržali Izborni zakon, Zakon o kaznenom postupku, Zakon o trošarinama, sve dosadašnje proračune, zapravo sve što im je fakturirao upravo Dragan Čović.

Iskreno se plašim kako će ista sudbina zadesiti i tehničke izmjene Izbornoga zakona koje se odnose na video nadzor i skeniranje glasačkih listića.

Glas naroda

Tocno sve sto napisaste u vezi HDZ BiH iHDZ1990 no kako dalje.Ima li ijedna stranka Hrvatskog predznaka da njen celnik ili zastupnik posle izbora nece postati prirepak HDZ.Dosada to nije bilo.Zasto je to tako?Svi odjednom prominu stranku,misljenje.Kako nekom vjerovati ?. Mi glasaci desni ubjedjenja to vidimo najbolje.Sjetite se Hrstica,Jurisica,Primorca.Ko je sljedeci???????

Sve već viđeno, oni se kao falan svađaju kako bi napravili predstavu za narod u kojoj su oni uvijek dobitnici.
Jadan i žalostan onaj koji nasjedne i povjeruje ovakvim komedijašima.

Da, čovjek je u pravu. Kako samo smiješno zvuči izjava Ilije Cvitanovića od neki dan da će za ove izbore 90tka biti u koaliciji samo sa hrvatskim narodom.
Jadno do bola!!!!

Septička matom pridiljena a strane se ko đoja kono ti falan posvadile.
Sve se svodi na kadrovsku križaljku i vladanje u vieke vjekova.

Bozo Ljubic je najveci dokaz ovoga gore .... koji kontrolira odnose u Saboru da se nebi okrenule protiv Covica ...

ima DOBAR izbor, HRS

HRS treba malo prosetati do branitelja na Bijaci i bili bi puno uvjerljiviji .... da stanu otvoreno na stranu slabijeg, zaboravljenog i iseljenog ... trebaju povesti nekog normalnog svecenika ja bi im preporucio nekog PETROVCA ...

HDZ 1990 glasovao za sve što im je Čović fakturirao!
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari