"Cestari" rasipali beton po ljubuškim selima

ljubuski.info

Proljeće je godišnje doba u kojem se u većem dijelu svijeta najviše radi na prometnoj infrastrukturi. Tako je i kod nas.

Naime, Ljubušaci zaduženi za održavanje lokalnih cesta s prvim danom proljeća "silovito" su krenuli u krpljenje lokalnih prometnica pa su tako posjetili i Šipovaču.

Iako je nekoliko dionica ceste kroz Šipovaču puno vode zbog obilnih padalina i mada mnogobrojne rupe na cesti koje su pod vodom nisu niti lako uočljive to nije smetalo odgovornima za održavanje cesta da se angažiraju oko betoniranja nekad asfaltne ceste. Jer, nema se vremena za dangubljenje.

Pripremljene 2-3 lopate, čizme i teretno vozilo s karoserijom betona kojeg nebo natapa kišom i sanacija je mogla započeti.

Nema valjka, nema mašine za rezanje, nema asfalta. Našim "cestarima" to nije ni bitno, oni su umjetnici sanacija lokalnih prometnica, a ionako već godinama cestu (neki će reći:"A i nas") zapljuskuju betonom.

Ovom prilikom obaviještavamo vozače da ubuduće voze mnogo opreznije - i dalje je veliki broj rupa na cesti, a s ovom tzv. sanacijom nastale su i brojne izbočine od razbacivanja betona koji ionako prouzroči još veća oštećenja.

Za nadati se kako nam nikad više ovi i ovakvi "majstori" neće krpiti cestu, te da će oni koji su nam poslali njih i beton ubuduće održavati cestu kako to i priliči struci.

O kakvom se "saniranju ceste" radi pogledajte na fotografijama i video uratku.

ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
Šipovača portal

Glas naroda

sacekajte jos malo..sad ce vlastodrsci prid izbore bacit koju lopatu

Neka nama našeg Buce i njegove zadruge lopovske ...oni se namirili iz HDZ a nama slana sve odnila

Ovo samo [ * neprimjereno * ]i mogu raditi,a da pa to nam i jest načelnik

Mašala znali iko odakle su majstori

Da su se bogda sitili malo vodom polit prije betona da bolje jami

Pa šta oćete put je dobar za golfa dvicu!

Bucina Mesna zajednica, uvijek neke katastrofe, uz virmu kuma tonćike, zna se.

Ovaj put je pravo lice NEVENKA BARBARICA

Ostarijo put ostarijo NEVEN tuga

mažu oči naivnom narodu no neće moći ovaj put

Prije nekoliko dana sam naišao na takve CESTARE u Lipnu. Žalosno. Beton i asvalt imaju različita svojstva pa je to pogrešno tako raditi. Nisam pravnik ali bih volio znati je li kažnjiva ovakva rabota. Održavanje cesta je posao registriranih tvrtki za taj posao. To je moje skromno mišljenje.

registrirani su i putovi grude pa ne znaju ili ne žele da naprave normalan ravan asfalt i da more bar pet godina izdurat

Uspješno završavaju započeto, vraćaju sjaj županiji!

ne vidim velike razlike od onog što korumpirani nesposobnjakovići po ljubuškom asfaltiraju,možda boja i na asfaltu se više jami

mercedes izbacija novo auto sa gusjenicama
kažu njemci za hercegovačka tržišta
nema lošeg puta za mečku na gusjenicama
jel tak il ne tak putovi grude za vas nema nade

Mogli su kradezeovci malo umišat crne boje u beton i krupnijeg šudera pa da izgleda ko asfalt.

De napomeni im,

Eh kumašine izdurat će to dijete nakon dijeteta

jedino rješenje ,a i ono nije dugotrajno jest da se obreže rupa sa sve četri srane pa sve iskopati najmanje -12 do 15 cm onda ugradit naokolo u visini asvalta jedu elastičnu masu zvanu Kompriband pa tek onda stavit asvalt 15 mm uviše nego postojeći pa ona dobro sa valjkom ili sa vibroplatom pozbit,

za to treba zaposlit ljude a ne [ * neprimjereno * ]e glasače

a sada mi recite šta ima taj vaš HDZ i neki Nevenko sa ovako neodgovornim radnicima.
molim iskren odgovor

Nisu radnici neodgovorni, nego koliko para da nevenko i hdz toliko se i tako uradi. Znači triba zakrpit 50 rupa s 2 kubika šljunka i s dvi vriće cimenta, a ostatak od projekta u đep.

Bila je jedna firma štoje mljela stari asfalt i ugradjivala u te rupetine,vjerovatno nema dice za kumstvo pa to rade ovi kumovi.

Bila je i sad postoji samo neradi jer vlasnik nije clan partije.Nema raditi posteno i kruv svakdasnji zaraditi .Ne ide to tako.

To je vama odlično koga to put još vodi u Šipovaču osim vas...

Ovaj komentar je dobar, stalno negoduju i pričaju protiv HDZ i Nevenka, a sad bi asfalta....nema..

Nevenkovo maslo on je najveci krivac za ovo jado

nije se rodio tko bi ugodio... ako se ne krpe rupe nakon kise ne valja [ * neprimjereno * ] se mater svima ako se krpe rupe opet ne valja i opet se [ * neprimjereno * ] mater svima...cime bi se trebale krpit rupe preko zime kad ne rade asfaltne baze s kojim materijalom....

ima ima ćorkane pile sokolo ima asfalt u vrećama ima ga koliko oćeš i imaju ga baza grude zato ne mantaj, već triba platiti a odakle kad kravica ne radi izilo se aaaaa jbg.

Prvo da razjasnimo nisu cestari već Parkovi održavaju lokalne ceste, što bi vi osim betona ta struka je tu Uvenuli ing. građevine a Parkovi puni stručnjaka i svi se slažu da se asfalt i beton ljube k'o bajro i majka.
Drugo nigdje neće grama asvalta do izbora jedino da vam prođe projekat pokockavanja ceste eeee onda bi kum uskočio i sve bi bilo ok, 'vako "dobro" vam budi i beton brzo će oni usipati gnjilu u rupe jer izilo se nema ništa džabe.

ps. savjet besplatno.
Jedino što možete naštelite da vam komad betona udari negdje o lim auta i pozovite policiju da napravi zapisnik eeee onda imate pravo tužti Uvenovo poduzeće Parkove jer su oni dobili ugovor o održavanju lokalnih puteva...

Glasajte vi kontra HDZ a, pa trazite asvalt, Nek vam da 90 ka

Bravo roki za 90 neces za ove lopine vise pa pa

90 ce transparentno trositi proracunske novce i obaljati stvari onako kako struka nalaze a ne raditi ovakve propuste U sipovaci je dobila izbore jos u opcini i bit ce novi asfalt sa odvodnim kanalima da se ne stvaraju lokve koje ga uniste Za ljubomorne malo vadenja masti

Oće, oće, samo vi glasajte za žarkića, pa će vam idalje bit tako.

najveće rupe su ulicekroz ćukovinu,prema srednjoj školi i ona od groblja do veterinarske jer je pojelo toliko para a sve će propast u zemlju.Kako su ovo zadnje asfaltiranje odradili to će se zgužvat čim sunce upeče takoi da će bit još gore nego prije

Ima ima asfalta samo plati pajdo,kakva zima pa slike lete danas nije 20-eti ovo je 21 -vjek,za ove da nerade firme radi zime,nedaje mi šarukja mlika nema livada.totije ovako..........PODOBNI a ne SPOSOBNI.........

Pa moj ćutušine za koga ti glasaš u Sloveniji,Austriji,Nemačkoj,pase vozaš ko gospodin,gori si od partizanina,bolan oni su to asfaltirali uz pomoć Naroda a nisu svi bili KOMUNJARE,a sada ti sam procjeni o tvom stavu i razmišljanju,takvi su Isusa izdali.

Pročitajte zakon i vidite koja prava imate kada upadnete i oštetite vozilo na udarnim rupama ako rupe nisu označene sa znakovljem.

Braniteljima zaboravljenim lopate u ruke plaću od 1500 km,i problem rješen i svi zadovoljni.

Sve će to Uvenkova zlatna koka Parkovi pokrpiti, čim drug markotić pročita članak, napraviti će oni asfalt od kamena ako treba, virma je to brale moj.

Kad vas onaj [ * neprimjereno * ] Buci može mantat tako vam i treba

Zlatnu medalju za krpljenje...samo ne znam jel im iko rekao da osim traktora taj put je namijenjen i za aute...

Meni ovo liči na neko picassovo djelo,nesto kao onaj iz 1937g.ZENA KOJA PLACE samo što dominira siva boja..hahahaha

Dobro ni pricat nezna na zadnjoj sjednici a majko moja sramote..odi blento u magarecu klupu i suti ili u Kanadu..stid me rec da sam iz sipovace..blento osramotio kraj i regiu i jos bi asvalt..eeee obilo se rode..e pa sad..psss

"Cestari" rasipali beton po ljubuškim selima
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Je li nam bijeg jedina preostala borba? Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Nikad ne reci nikad! Ružica Zeljko
ljubuski.info
Nikad ne odustaj! Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari