Postavljena dvometarska pisanica u gradski park

ljubuski.info

JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški, odjel Knjižnica Ljubuški, u suradnji s Dječjim svijetom Ljubuški te JP "Parkovi" d.o.o. Ljubuški, organizirala je tradicionalnu kreativnu radionicu pisanica pod nazivom "Ususret Uskrsu".

Kreativna radionica pisanica upriličena je danas u prostorijama Dječjeg svijeta Ljubuški. Po okončanju iste, sudionici su se s vlakićem, u nazočnosti maskota – animatori iz Dječjeg svijeta Ljubuški, prevezli u Park hrvatskih banova gdje je, uz pjesmu i ples, upriličena ceremonija postavljanja dvometarske pisanice oslikane motivima općine Ljubuški, koja će krasiti središte grada tijekom uskrsnih blagdana. Svečanosti postavljanja pisanice, izuzev polaznika Dječjeg svijeta Ljubuški, nazočili su i polaznici Dječjeg vrtića Ljubuški te učenici OŠ Marka Marulića Ljubuški.

Podsjećamo, Knjižnica Ljubuški započela je s projektom pokretne knjižnice s ciljem približavanja blagodati knjižnice umirovljenicima, polaznicima dječjih vrtića i učenicima područnih škola s područja općine Ljubuški te je ova kreativna radionica pisanica u prostorijama Dječjeg svijeta Ljubuški jedna od aktivnosti spomenutog projekta.

Knjižnica Ljubuški

Komentari

Svaka čast na svemu Mariji i tetama u DS od prezadovoljnoga roditelja! Radite sve tako jednostavno a tako pažljivo i fino prema svakome djetetu i imate osjetnu notu katoličkoga odgoja, zapanjen sam i oduševljen samo jedno veliko HVALA UČITELJICE I TETA! BVB

pofala i knjižnici ljubuški na dobrom i istrajnom radu , svaka čast

Svaka čast na projektima, a posebno što radite i mislite pozitivno.

Marija Mijoc i Vizentaner u akciji samopromocije na tuđi račun.

Sigurno nisu na tvoj

Postavljena dvometarska pisanica u gradski park

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad nezakonito postane normalno... Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Ljudi trećeg reda Ružica Zeljko
ljubuski.info
Zakon pišem, tinta mi se proli Igor Božović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari