U petak predstavljanje slikovnice "Čarobna plesačica"

ljubuski.info

Javna ustanova "Kulturno-športski centar" Ljubuški, odjel Knjižnica Ljubuški, organizira predstavljanje slikovnice "Čarobna plesačica", autorice Milene Jukić Bandić.

Predstavljanje slikovnice upriličit će se u petak 9. ožujka 2018. godine, s početkom u 10 sati, u Gradskoj vijećnici Ljubuški.
Predstavljanju će nazočiti polaznici dječjih vrtića s prostora Općine Ljubuški - Dječji vrtić "Ljubuški", Dječji vrtić "Jelenko", Dječji vrtić "Petar Pan", Dječji vrtić "Leptirić" i Dječji vrtić "Bubamara.
Po okončanju predstavljanja slikovnice, za polaznike dječjih vrtića upriličit će se kreativna radionica na temu "Čarobna plesačica", koja će biti obogaćena plesnim točkama od strane plesnog kluba Dance Factory Stars Ljubuški.

Čarobna plesačica naziv je priče posvećene djevojčici Ani Riti Puljić za čije je liječenje namijenjen cjelokupan prihod od prodaje ove vrlo maštovite slikovnice.

Svi zainteresirani za kupnju slikovnice - čija je cijena 10 KM, a time i za pomoć djevojčici Ani Riti Puljić, moći će svoj primjerak nabaviti za vrijeme predstavljanja slikovnice te kreativne radionice, u razdoblju od 10 do 12 sati.

Podsjećamo, ova trogodišnja djevojčica iz Stoca koja boluje od spinalne mišićne atrofije podignula je Bosnu i Hercegovinu na noge, a njezina borba odjeknula je i preko granica ove zemlje.

Kupnjom slikovnice za svoje dijete, nećake, prijatelje... ujedno činite dobro djelo i pomažete Ani Riti da ostvari svoj san i postane plesačica.

Knjižnica Ljubuški

Knjižnica Ljubuški

Glas naroda

idemo napunit vijećnicu,mala primjedba,trebali ste ovo staviti u subotu,dosta ljudi radi

U petak predstavljanje slikovnice "Čarobna plesačica"
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari