Poslodavaci pozivaju branitelje na blokadu institucija, a ne prometnica

ljubuski.info

Udruga poslodavaca Federacije Bosne i Hercegovine poziva nezadovoljne branitelje i radnike da probleme i opravdane zahtjeve koje imaju, rješavaju sa i u institucijama sustava koje su im uzrokovale probleme zbog kojih je njihov status neriješen.

Iz Udruge poslodavaca FBiH pozivamo obespravljene branitelje i radnike svoje opravdane prosvjede organizirati na način da blokiraju rad institucija koje su im onemogućile ostvarivanje njihovih zakonima zajamčenih prava. Udruga poslodavaca FBiH apelira na nezadovoljne borce da ne blokiraju prometnice, jer na taj način otežavaju neometano odvijanje radnih procesa u tvrtkama u kojima su zaposleni članovi njihovih obitelji, prijatelji i kolege, čija prava poštivaju njihovi poslodavci, navedeno je u priopćenju Udruge poslodavaca.

Pozivajući na radničku i kolegijalnu solidarnost, Udruga poslodavaca FBiH ukazuje na štete koje zbog blokada prometnica trpe uposlenici poduzeća, a koje će se u konačnici mogu odraziti na ispunjavanje preuzetih obveza prema klijentima i dobavljačima, što opet ima izravan utjecaj na očuvanje postojećih i otvaranje novih radnih mjesta.

Udruga poslodavaca FBiH u cijelosti podržava opravdane zahtjeve obespravljenih branitelja i radnika i podržava konačno rješavanje njihovog statusa, ali ističu kako blokada prometnica neće doprinijeti rješavanju tih problema.
'Naprotiv, blokadom saprometnica najčešće se ometa rad i nanosi velika šteta kompanijama koje uredno izmiruju svoje obveze prema uposlenicima i državi, proračunima iz kojih se jedino mogu osigurati sredstva za izmirenje obveza prema nezadovoljnim borcima i radnicima., navodi se u priopćenju.

Glas naroda

Ja sam mali poduzetnik obiteljska firma ali podržavam UZB čak i ako nisu mjere popularne vlast je bezobrazna

Malo je među poduzetnicima branitelja ne razumiju oni te ljude

Oni samo znaju koliko para moraju dT za izbore hdz a ovi im izlaze u susret to su ti naši poduzetnici

Dragi poduzetnici dok su oni gnjili i ginuli po bunkerima viste iza leda krali skupa sa ovim iz institucija dok prezivjeli danas nemaju za kruha vise vozate u bijesnim kolima i mislite daste face svemu dode kraj juga je bila puno jaca od ovog [ * neprimjereno * ]-drzave pa je odnese vrag a ovi iz institucija netrebaju mislit dasu bogovi a milicajci njihovi andeli cuvari

Poslodavci navikavate se lagano ...... doći će vrijeme i za vas!

Posllodavci kad počnete BJEZAT čekamo vas prije Zadra vidimo se USKORO

Dragi poslodavci nije me više puno briga za ovu lopovsku državu jer vjerojatno dok sam ja kupio sebi oružje za rat i dao za njega 5500 njemačkih maraka i iza toga promrmljao po ratištima dosta vas je uzimalo dinare Franjevci Tuđmana i stavljalo na svoje privatne račune i kada se rat završio sa time krenuli u poduzetničke vode nisam rekao da su svi takvi čast izuzecima. Da bih nakon svega da ne budem gladan morao napustiti ovu jednu zemlju i što je još najgore morao sam i svih svojih četvoro djece izvući iz države da sutra ne bi bili gladni jer kako stvari stoje tu u Bih nema kruha u idućih barem pedeset godina. Volio bih i kamo sreće da se varam. I zato dragi branitelji podržavam vas i pratim događanja ne dajte da vas više vozaju gledam tiskovnoj konferenciju kažu nema nikoga da dođe na pregovore a nisu rekli da imaju sve zahtjeve u pisanom obliku i da su potpisali da će ići u proceduru. DRŽITE SE I USTRAJTE I NEKA VAM BOG POMOGNE U VAŠIM BORBAMA.

Dragi poslodavci !Hvala vam ,što ste zaposlili ,na desetine tisuća branitelja! Zaista tužno!Šmrc!

Jesu ovi Dzajici i Rupcic pisali.73

Šta kaže fejzbukovac fra logara partija i dugi rukavi i njegovu rodbinu pozaposliše

kako se postaje poduzetnik i ko se skriva iza poduzetnika

koji poslodavci sve su to Perači poreza

Podlodavcii otvorite Pučku kuhinju u svakoj Mjesnoj Zajednici ko u Slavoniji pa će SIROTINJA biti MIRNA

Udruzi "poslodavaca" bi trebalo biti očigledno i jasno da su branitelji pokušali sve načine rješavanja svojih problema, te su tako došli do zadnjeg načina , a to je ovaj trenutni.
-Kako će blokirati rad institucija kad iste ništa ni ne rade.
- U većini tih poduzeća koja su u navedenoj udruzi su zaposleni sinovi i rodbina parlamentaraca, a ne branitelja tako da se braniteljima ne nanosi šteta ovim postupcima.
- Spominjući radničku i kolegijalnu solidarnost, trebali su branitelje podržati na prijašnjim prosvjedima pa bi i oni sada bili solidarni.
- A sto se tiče ispunjavanja obveza u vidu poreza , time se samo puni džep onima koji su doveli branitelje u ovu situaciju, financiraju se stranačke kampanje, i samo vi imate od toga koristi jer vam poreznici oproste kad ne platite porez ako ima malo podmazete.
Tako da ne vidim kakvu bi dobrobit navedeno donijelo braniteljima.

Poslodavaci pozivaju branitelje na blokadu institucija, a ne prometnica
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari