Dom zdravlja Ljubuški "korak ispred svih"

ljubuski.info

Dom zdravlja Ljubuški prvi je dom zdravlja u Zapadno-hercegovačkoj županiji koji ulazi u proces certificiranja i prvi u Federaciji BiH koji ulazi u proces certificiranja svih usluga.

Inače, krajem prošle godine svojim potpisima početak procesa certifikacije ovjerili su dr. Srećko Matić, direktor DZ Ljubuški i dr. Ahmed Novo, direktor Agencije za kvalitet i akreditaciju u FBiH (AKAZ), a uvodnom posjetom facilitatorice AKAZ-a Spomenke Omanović započeo je zahtjevan proces uvođenja standarda sigurnosti i kvaliteta koji će rezultirati boljom uslugom za svakog pacijenta, priopćeno je iz AKAZ-a.

Cilj prvog sastanka je da se upoznamo i utvrdimo koji je to najbolji način prolaska kroz sve procedure koje vas očekuju kako za osoblje tako i za pacijente. Utvrdit ćemo stanje, što je to što vi već ispunjavate i u kojim segmentima je potrebno dodatno unapređenje usluga, a tempo ispunjenja standarda i trajanja procesa zavisit će od vas, kazala je na uvodnom sastanku facilitatorica Omanović koja će u narednom periodu osoblje Doma zdravlja Ljubuški provesti kroz ovaj proces.
U središtu svega su pacijenti čije mišljenje će nam biti od velikog značaja, cilj je da se i oni zainteresiraju za proces i da primijete da se događaju pozitivni pomaci, dodala je.

Prvom sastanku sudjelovao je i direktor AKAZ-a doc.dr. Ahmed Novo koji je podcrtao značaj ovog procesa.
Zadovoljni smo što imamo zdravstvenu ustanovu kakva je Dom zdravlja Ljubuški koja prva u FBiH ulazi u certificiranje svih svojih usluga. Puno je posla pred vama, ali garantiramo vam da na putu postizanja standarda sigurnosti i kvaliteta nećete biti sami, vaše osoblje će se dodatno educirati, imat ćete iskusnu facilitatoricu priruci koja će vas redovno posjećivati i biti na raspolaganju za sva vaša pitanja, kazao je dr. Novo.

Sastanku su sudjelovale Ivana Vukšić s odjela pedijatrije i Dražena Kovač s obiteljske medicine.
Očekujemo da će nam nakon okončanja procesa posao biti olakšan, bit će uređenije i jasnije će se znati koje su procedure u kojim situacijama, kazala je Ivana Vukšić.

Direktor DZ Ljubuški prim.dr. Srećko Matić kazao je kako će osoblju pružiti svu raspoloživu potrebnu podršku tijekom ovog procesa.
Očekujem da uspješnim okončanjem procesa certifikacije pokažemo da Dom zdravlja Ljubuški pruža vrhunsku uslugu za svakog pacijenta zbog kojih na koncu sve ovo i radimo, a naš je cilj da u svemu što radimo uvijek budemo bar jedan korak ispred svih, pa stoga nije slučajno da smo prvi u FBiH koji ulaze u proces certificiranja svih usluga, kazao je prim. dr. Srećko Matić.

Dom zdravlja Ljubuški u zakonski obavezan proces certificiranja ulazi u okviru programa prekogranične suradnje INTEREG IPA koji podrazumijeva i uvođenje europskih standarda.

Glas naroda

Ajde navedi da vidimo, a ups po vasem su svi u domu zdravlja uhljebi.
Slobodno na vedi, ali tebe ni ukucani ne hebu 1%

svako tko je ikada progovorio i jednu riječ s tim likom znao o kakvoj se osobi radi, dno dna, sreća pa je krenulo odbrojavanje

Ko dođe bolji i pametniji. Kako neće.

Matiću di su pare... !?

Dobro pitanje za Matića, di su prije njega otišle pare. Pa pogledajte dugove doma zdravlja prije Matića i sada. Slučajno znam, a je tako, da je Matić skoro sve dugove vratio što su drugi napravili. I hoće čovik pomoć svakom. A znate da nisam za hdz, ali ako je neko sposoban i čovik je, zašto ne reći. Sretno, Srećko.

I zaboravih. Matić mi nije ništa u rodu, niti ga znam dobro, samo sam jednom bio s njim i pomogao mi je kad mi je bilo teško više nego rod, rođeni. Toliko i hvala mu.

kamo srece da nam je on nacelnik,ovako sposoban i strucan...samo naprijed doktore

Naslov bi trebao biti: “DZ i Ljubuški korak ispred svih po kriminalu, korupciji, nepotizmu i hedonizmu”. Hvala drugu Draganu i toj kliki kradeze-ovaca koja uništava budućnost svoje i naše djece.

kmeeee kmeeeee njnjnjnjnj

Dr Maticu samo naprijed nas narod ne voli uspjeh pozdrav iz Njemacke

Ja poznam svu bracu Matic svaka im cast posteno odgojeni od svojih roditelja a i djeca im fakultetski obrazovani da je vise ovakvih obitelji u opcini budite sigurni sve bi bilo drukcije jer nikada nisu zivjeli na racun socijale sami su sve postigli posteno u zivotu Puno pozdrava svoj braci Matic

Ja ih sve poznam nijedan nije pobijega u Njemacku za vrijeme rata svi su se odazvali za vrijeme rata a znam da su tri brata Matici bili istovremeno u Vakufu na terenu a mogli su ne ici jer su imali veze da neodu ni jedan teren zato braci Matic posebna zahvalnost

I ja znam, jedan je brat srećkov bio u izviđačima na drenovcu. Kako mu je ime, zaboravio sam, ako neko zna neka me podsjeti i di je sad, dobar momak

doktore ne obaziri se na dezurna piskarala.samo naprijed za bolji dom zdravlja i za bolji ljubuski.da su bogda nacelnik i ministri slicni tebi ljubuski bi bio puno bolje mjesto za zivot.
jedino pozitivno u ljubuskom u zadnje vrijeme je desavanje oko doma zdravlja,samo naprijed

Od svih donacija ,sam je sebi ''donirao '' po bar 5- 10 tisuća eura ,napucao prostor do Doma Zdravlja,legalizirao ga KAD NItko nije mogao, a KAKO? Sve se zna...
Ne nosaju kćerke od rada ljekarne i njegove plaće LV torbe .....itd itd....
Iako mi je puno draže da ima i zarađiva MATIĆ nego onaj [ * neprimjereno * ] od GORANA MLINAREVIĆA.
Mlinarevića i LučićeTreba potjerati što prije iz prostora do ulaznih vrata Doma Zdravlja ,jer su u BARACI napravili ljekarnu !! I svak mojih godina zna sta je ondje prije bilo GARAŽA ,a ne prostor za ljekarnu !!

Dom zdravlja Ljubuški "korak ispred svih"
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Je li nam bijeg jedina preostala borba? Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Nikad ne reci nikad! Ružica Zeljko
ljubuski.info
Nikad ne odustaj! Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari