Nastavlja se besplatni tečaj engleskog jezika u Knjižnici Ljubuški

ljubuski.info

Besplatan tečaj engleskog jezika u Knjižnici Ljubuški tijekom prvog školskog polugodišta pohađalo je 75 polaznika od 2. do 9. razreda osnovnih škola s područja Općine Ljubuški.

Tečaj se nastavlja i u drugom školskom polugodištu, stoga pozivamo izričito sve članove Knjižnice Ljubuški od 2. do 9. razreda koji su voljeni pohađati besplatan tečaj engleskog jezika da dođu na prvi susret koji će se održati u srijedu 17. siječnja 2018. godine, s početkom u 17 sati. Tečaj će voditi profesorica Monika Bošnjak.

Podsjećamo, cilj tečaja engleskog jezika u Knjižnici Ljubuški je upoznavanje učenika s literarnim tekstovima, običajima i kulturom engleskog govornog područja.

Tečaj se temelji na suvremenim metodama nastave i odabirom raznovrsnog materijala, kako bi se učenicima približio engleski jezik kroz obradu bajki, igru, pjesmu, radni materijal prilagođen tom uzrastu te interesima ciljne skupine, a težište je na razvijanju komunikativnih vještina u kojima gramatika preuzima funkciju sredstva za komunikaciju, a ne kao što je po tradicionalnim načelima nastave gramatika predstavljala konačni cilj učenja, u kojoj su se vještine govora, razumijevanja i slušanja zapostavljale.

Knjižnica Ljubuški

Glas naroda

U srijedu 10.siječnja???

Pametnije bi im bilo učit njemački

Vidiš koliko valja stavit za ravnatelja čovika iz Hsp i Spp a sve ide naprid

slažem se s ovizim komentarom dobar radišan čovik.

Triba da dica uče njemački jerbo posli škole nema posla ni fabrika tj.radnih mista osim za kradezeovce i tajkune

Ovo za članove knjižnice je tako licemjerno.U prvom su polugodištu naglašavali kako je tečaj za svu djecu besplatan , da bi kasnije djeci rekli da ce se morati učlaniti u knjižnicu kako bi isti mogli pohađati.Ovdje su se samo Monika Bošnjak i Vizentaner dobro izreklamirali.Nije mi žao novca za članarinu , ali mi način na koji to rade zaista smeta.

članska ti je cenera ili kolko već ak ti je to skupo posalji dite na privatan tecaj gdje ti je sat kolko košta članska knjižare. svugdi u svitu je tako da bi moga koristit ono što knjižara nudi moraš bit njezin član. unas se naučilo sve đabana.

Niste me razumjeli,jer nije problem članska iskaznica, plaćala sam ja tečaj i 40 km mjesečno , nego je nepošteno nešto reklamirati kao besplatno, glumiti nekog dobrotvora , a to je sve zapravo daleko od stvarnosti.Vizentaner je ispao menadžer godine, jer eto dok je on ravnatelj knjižnice sve je odjednom procvjetalo, a profesorica je velika dobrotvorka.

dici je besplatan tečaj. I triba zafalit knjižnici za ovi projekt. ti odbijaš da dite učlaniš u knjižnicu a uzimala bi šta ona pruža. eto vodi dite na tečaj i plaćaj 40 marki

I samo da znate, ovo nije Knjižara, nego KNJIŽNICA - institucija u koju Vi, sudeći po vašoj pismenosti , nikad niste ni ušli.

Normalno da ću platiti tečaj,ali onda neka to bude kako i spada.Svima je jasno da isto gradivo raditi dijete u prvom i petom razredu.Ponavljam da se netko dobro reklamira, ali kad je Vizentaner tako dobar što ne organizira tečaj njemačkog jezika? Evo ja ću vam reći zašto nije , jer Monika nije završila njemački jezik, ali pošto su u rodbinskim vezama trebalo ju je negdje uposliti i dobro izreklamirati.

Nastavlja se besplatni tečaj engleskog jezika u Knjižnici Ljubuški
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija
ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Piralen - Mostarska skraćenica za otkaz! Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Sama svoja veleposlanica Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari