Produljen pritvor osumnjičenom za oružanu pljačku Automat kluba

ljubuski.info

Vezano za razbojstvo koje se dogodilo dana 22.9.2017. godine u Ljubuškom na štetu automat kluba, Josip Aničić, Viši stručni suradnik i službenik za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva ZHŽ dao je slijedeću izjavu:

Županijski sud u Širokom Brijegu osumnjičenom Z.S. (34) produljio je pritvor za još 3 (tri) mjeseca. Prijedlog za produljenje pritvora tužiteljstvo je uputilo 3.1.2018. godine. Tužiteljstvo je zatražilo da se pritvor prema osumnjičenom Z.S. produlji za još 3 (tri) mjeseca, zbog opasnosti da bi osumnjičenik mogao ponoviti kazneno djelo.

Protiv ove odluke može se izjaviti žalba. O eventualnoj žalbi odlučivat će Vrhovni sud F BiH.

Osumnjičeni Z.S. (34) sumnjiči se da bi zajedno sa I.R. (29) i T.Ć. (35) uz uporabu oružja počinio kazneno djelo Razbojništva. Sumnjiče se da su se dana 22.9.2017. godine u večernjim satima dovezli do automat kluba u Ljubuškom. Nakon toga maskirani u potkape i sa automatskom puškom AK-47 ušli su u automat klub. S namjerom pribavljanja protupravne imovinske koristi uz prijetnju i pucanjem iz automatske puške od djelatnice kluba zatražili su novac. Kada su oduzeli određeni iznos novca izašli su iz automat kluba, ušli u vozilo i udaljili se.

Osumnjičenik Z.S. (34) nalazi u pritvoru od 10.10.2017. godine.

Komentari

Lezi klosaru

Klosar smeker narkoman

vidite dase [ * neprimjereno * ] mogu naći još bili maskirani ipak policija radi svoj posao dobro a samojim se zanepodalo ona naj veća pljačka u povijesti hrvata na dužicam ukrali sedam mil markica a ovi iljadarku pajih uhvatili odma pohvala

Produljen pritvor osumnjičenom za oružanu pljačku Automat kluba

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari