U ponedjeljak mirni prosvjed Zaboravljenih branitelja ispred središnjice HDZ BiH u Mostaru

ljubuski.info

Sinoć je na hitnom sastanku rukovodstvo UZB/Borci BiH, u suglasnosti sa svih 17 podružnica, odlučilo dana 18.12.2017. godine (ponedeljak), iskazati svoje nezadovoljstvo mirnim prosvjedom pred zgradom HDZ BiH u Mostaru, s početkom u 10 sati,

Razlog prosvjednog okupljanja je nepoštivanja potpisane i ovjerene riječi od strane prvog čovjeka HDZ BiH dr. Dragana Čovića.

Svi članovi UZB se pozivaju na obavezan odaziv pozivu i da u zakazano vrijeme budu na zakazanom mjestu!

Isto tako, rukovodstvo UZB/Borci BiH poziva sve svoje članove ispred komponente Armije BiH da također iskažu svoje nezadovoljstvo pred središnjicama stranaka vladajuće koalicije SDA i SBB u Sarajevu.

Zaboravljeni branitelji će svoje nezadovoljstvo iskazati u isto vrijeme, istog dana, jer vrijeme koje je svim strankama dano za zakazivanje i održavanje izvanredne tematske sjednice o točkama braniteljske Rezolucije je davno isteklo!

UZB/Borci BiH

Komentari

Gdje je sada pošteni Vlado Marušić da se javi i kaže kako smo na korak do ostvarenja cilja.On je svoj cilj ostvario i sad se ušutio.Možete li zamisliti sad ovu situaciju?Prije nisi mogao živit od njegovih obraćanja i komentara.Sve jasno!!!

udbašu

Sve u svemu ova drzava nece dugo naprid jer je u njoj sve poremeceno
Nepravda laz manipulacija pljacka obicnih ljudi korupcija nepotizam eto vam fratri i politicari razloga za rasulo naroda. Vi ste najveci neprijatelji obicnim ljudima...

U ponedjeljak mirni prosvjed Zaboravljenih branitelja ispred središnjice HDZ BiH u Mostaru

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto