Šipovača ponovno pod vodom

ljubuski.info

Po drugi put ove jeseni Šipovača, naseljeno mjesto kod Ljubuškog, je pod vodom. Naime, velike količine padalina prouzručile su izlijevanje potoka Vrančuše te vode iz korita Banje i Luka.

Nabujalo korito Luke je poplavilo lokalnu cestu pa je zaselak Banja ostao prometno odsječen od ostatka Šipovače i do ovog dijela sela zasad se može samo preko Vojnića, dok je voda prodrla i u nekoliko kuća.

Šipovaču su posjetili pripadnici Odjela civilne-protupožarne zaštite općine Ljubuški i direktor JP "Parkovi" Vedran Markotić,koji su s mještanima obišli poplavljeno područje sa ciljem rješavanja problema izlijevanja nabujalih voda u tom mjestu.

ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
Šipovača portal

Glas naroda

Nek prisele u vojniće

ruke u džepove, igrajte džepni bilijar, netko će drugi to za vas riješiti...ebana ste strana je li mraz, je li suša il je kiša.... valjda se ne molite dobro

riješiti će to direktor JP Parkovi Mrkotić, okrenuti će nabujale Banje vode Vrančuše i Banje u cjevovod i vratiti sve nazad do Vitine u Vriošticu.
Bitno je se uslikati i onda u Veljake na krkanciju...

Došao Žarkić pa sa njim dolazi svaka nepogoda.

Pa platite mu kartu nazad!
I sve će vam biti riješeno?

Mutna voda ko nastanak mutnih Parkova
Vedranova i Tonijeva škola
zamuti pa će nešto isplivati
Drugovi iz Graba

Šipovača ponovno pod vodom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari