Primjena antikorupcijskih politika tema okruglog stola u Širokom Brijegu

ljubuski.info

Misija OESS-a u Bosni i Hercegovini organizira okrugli stol na kojem će se razgovarati o dosadašnjem razvitku i primjeni antikorupcijskih planova i strategija u Zapadnohercegovačkoj županiji. Okrugli stol održat će se u četvrtak, 14. prosinca 2017. godine u prostorijama hotela "Park" na adresi Trg dr. Ante Starčevića 4, u Širokome Brijegu.

Cilj okrugloga stola je potaknuti predstavnike nevladinih organizacija na aktivnije sudjelovanje u izradi i praćenju procesa provedbe Akcijskoga plana za borbu protiv korupcije, te ih bolje upoznati s pojedinostima Strategije za borbu protiv korupcije koju je usvojila Vlada Zapadnohercegovačke županije.

Pored predstavnika civilnoga društva, na okruglome stolu sudjelovat će i predstavnici općina Zapadnohercegovačke županije i pripadnici županijskoga tima za sprječavanje korupcije.

Komentari

Galaktika Mlječna staza planet Zemlja,Europa,Balkan,Bosna i Hercegovina,e tu se nalazi županija Zapadnohercegovačka!Misija OESS-a,okrugli stol,hotel Park , Trg dr.Ante Starčevića , Široki Brijeg! Rasprava o strategiji za borbu protiv korupcije!Ima naznaka kako bi ova -strategija mogla zaživjeti za otprilike pedesetak godina !Što je , za povijest ljudskog roda, vremenski ništavno!A za ljudski rod -budi nadu!

Na sjednici nema našeg kralja

Nema ni Bizija

Tko je Bizi

Ak bude neven na tom teferiću, pitajte ga kako to da sve poslove za opštinu izvodi firma njegovog kuma tonćike? Kasira li kuma proviziju? Kako se dolazi do stanova u Agramu? Tko je Vasi obnavljo rodnu kuću? Kako rodica šnajderka do matićarke? Može li konobar biti geometar? Smrdi li neven ili miriše zbog roka uporabe, možda korupcije? Da li je išta u redu i transparentno u Ljubuškom ili je zna se, ako ne može drugačije onda pošteno?

Ako bude itko iz vlasti pitajte kako se namiču diplome i zvanja za podobnice. Kako se pišu zakoni prema potrebama napretka partijskih struktura, odnosno zašto su samo njihovi naj a ostali baj baj

Kakva korupcija o čemu pričate. Zar sumnjate u naš MUP, tužiteljstvo i sud.
Tu sve kipi od primjene zakona, nema odstupanja ni 0.0000001 %.
Malo ih zeza jedna kariola predmeta (ona malo veća žuta njemačka) ,ali uz krajnje napore i uz inteligenciju Vesne Ćavar sve se stornira i ispadne po zakonu.
I još nešto "Nema nedodirljivih".

Primjena antikorupcijskih politika tema okruglog stola u Širokom Brijegu

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto