Plenković u Mostaru: Red vijenaca, red meze, red probranih

ljubuski.info

Hrvatska republikanska stranka na svojim službenim stranicama oglasila se vezano za posjet premijera RH Andreja Plenkovića Mostaru i sastanak sa čelnim ljudima HNS-a. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Budući da HRS kao član Predsjedništva HNS-a nije pozvan na susret Andreja Plenkovića s predsjedništvom HNS-a, nego se sastanak održao, vjerojatno zbog očekivanih glasova izvan usklađenog zbora, s unaprijed probranim "predstavnicima" HNS-a, osjećamo potrebu ovim putem se obratiti premijeru Republike Hrvatske.

Poštovani g. Plenkoviću, Hrvati u BiH su nezadovoljni cijelom presudom, ne samo njenim jednim dijelom. Ukoliko Vi i službena politika Zagreba smatrate kako će Hrvati u BiH ponovno biti moneta za potkusurivanje RH, grdno se varate. Nitko zdrave pameti i razuma neće ikada negirati zločine počinjene od strane pripadnika HVO-a. Međutim, Hrvati u BiH nikada neće prihvatiti presude donesene iz "objektivne odgovornosti" i "sličnog obrasca ponašanja", osobito znajući kako su direktni počinitelji tih istih zločina i njihovi zapovjednici već osuđivani i osuđeni. Na taj način to postaju presude cijelom narodu, ma koliko god to i Haag i svi drugi negirali.

Od Vas i službene hrvatske politike očekujemo prvo da pokrenete sudske postupke protiv hrvatskih izdajnika poput Stjepana Mesića, eksponenata Račanove vlade i dr. koji su ne samo lažno svjedočili i falsificirali dokumente prema Haagu, nego i onemogućavali pristup informacijama, dokumentima i svjedocima našoj Šestorci, a osobito generalu Praljku.

Drugo, očekujemo podizanje optužnica protiv zapovjednika ABiH zbog agresije na Republiku Hrvatsku, budući da su bili dijelom jedinica JNA koja su granatirale civilna područja, kao i zbog masovnih zločina nad Hrvatima u BiH. Podsjećamo Vas kako ste dana 04. travnja 2017. ove godine, kada ste prvi put imali sastanak sa Predsjedništvom HNS-a, dok su Vas iz sestrinske stranke obasipali izrazima ljubavi prema europskim vrijednostima, na izričito izlaganje Slavena Raguža, predsjednika Hrvatske republikanske stranke, izjavili kako Vlasti u Hrvatskoj prate situaciju u BiH, kako ste upoznati s problemima hrvatskih branitelja i kako ćete učiniti sve da DORH ozbiljno pristupi optužnicama.

Što bi od tog obećanja? Pozivamo Vas da požurite, jer u BiH ponovno vlada epidemija neke smrtne bolesti koja pogađa isključivo svjedoke koji bi se usudili svjedočiti protiv zapovjednika ABiH, kao što je to slučaj sa uhićenim ovih dana u Konjicu, a sličnih slučajeva smo se nagledali i ranije. Čim bude i naznaka optužnice, nekim "čudnim" okolnostima svjedoci preminu, osobito ako bi ih se, ne daj Bože, povezalo sa federalno-koalicijskim partnerima. Zato požurite!

U krajnjoj liniji, imate onaj dopis ICTY-a da se preostalim "zločincima" sudi pred hrvatskim sudištem. To bi, možda, bio dobar način spiranja ljage sa hrvatskog naroda, ali krenite s ovima koje smo prve naveli.

Što se tiče hrvatske politike u BiH, ne trebate nam dijeliti lekcije. Mi ako ne svrgnemo sa čela ovu generaciju političara koja nas od 2003. do danas galopom od konstitutivnog naroda, čini nacionalnom manjinom, mi ćemo to i postati. No, to je na nama da ih skinemo. Ako sve ovo ne shvatimo kao jednu katarzu, onda smo ih i zaslužili, ali ponavljamo, to je na nama. Vas sigurno za savjet nećemo pitati.

Nadamo se kako ste uživali u posjetu i kako je domjenak bio na razini, u što ne sumnjamo!

Hrvatska republikanska stranka

Glas naroda

Bravo za HRS palac dolje za Plenkovica i Covica ovo postaje degutantno moja devetogodisnja kcerka vas je procitala

Jadni ste da ne možete bit jadniji

Kud ne odoh u Njemačku sad nemam para imam dugove i ovu presudu ni kriv ni dužan a ovi puni ko brod a L.O P O.V.I.

Za Zagreb su u BiH Hrvati samo vrhuska HDZ-a BiH a to su nasi jad i bijeda kliminalci deserteri hopovi isdajnici itd

Haha , nasao se uvrjeden sto nije pozvan.Ma jaki si mi ti cimbenik da te netko slusa.Vijecita vegeta a ima jednog jedinog vijecnika u cijeloj drzavi a vec 4-5 izborni ciklusa proslo.

Je li ovo maksimum što ste u partijskoj šupi uspjeli sročiti? Moralo bi to ipak malo pismenije i maštovitije. Ipak ste vi stoŽerna stranka.

Ali će posle budućih izbora imati puno više,za razliku od tebe i ovih spodoba koji tobože spašavaju hrvatski narod.

Navedite ime jednog Srbina ili Bošnjaka da je uništio Hrvatsku imovinu u Hercegovini ili Bosni osobno ću ga riješiti pa o čemu mi onda pričamo 28 godina

Safet Ćibo. Ajde "dejstvuj".

Moj uredniće, ti ćeš se šiv izjesti od mržnje prema Hrvatima.
Neka je Tebi Bakir Hadžiomerović ljudina, je si li mu proćita Zloćin i kaznu na AVAZ-u. Toga je Slavo Kukić i Zvonko Jurišić vodali po Mostaru , Ljubuškom i Posušju, a on im psovao ustašku mater, a oni crkavali od smeha.
Zbog takvog humora je Salku Kukića i RAŠIĆ (Dnevni list) je nagradio sa prostorom u [ * neprimjereno * ]rskom Dnevnom listi, sa kolumnom preko dvije stranice.
Samo nastavite, ali vi ste već umrli i zaudarate. Samo vas nema ko pokopati.

Baka zovu te Miroslav Rupčić Ivan Medić Ante Jelavić ... koji su zaradili pare na Hrvatskoj krvi ostavi broj telefona i adresu da ti se uruči nagrada

Opet onaj SRPSKI BOT!

Uvik mu se omakne po koja na "ekavici" a da nije ni svjestan toga:)Koji podli mulici ste vi, jebba vas DRUG DRAGAN COVIC !
Oni samo bacaju kosti u Federaciju da se mi vamo medjuse glodjemo, a oni profotiraju...KO VAS NE ZNA...

Ajme!
Od ovi triba bizat sto dalje jer ako ovi osvoje vlast ,bice jos ratova i "sestorki"..ajde nosi vas djava manite!
Imaju sudovi, strani sudovi i strane sudije, nemamo mi pojma sta se desavalo.Virujte vi meni.Mi smo previse mali da bi znali. Zato Plenkovic i poziva samo HDZ-OVCE:)ONI znaju sto narod ne zna.Cuvaju ledja jedan drugon!

A ne smimo zaboravit da je OSOBNO MiloKRAD Dodik spasija zatvora ovog lupeza druga Dragana Covica Jugoslovena sto je prisa medju ans Hrvate nedavno.Reka mu je:Moj ce te sudija u Sudskom vijecu izvuc iz goovana ali onda moras igrat kako ja sviran. I vidi kako ga danas MiloKRAD voda ko svoga cuku a DRUG Dragan Covic samo mase repom kad mu se "GAZDA"primakne..jadni mi sta smo docekali, da prijateljima anzivamo one koji su ans napali, ubili nam mladost,sda nam Srbi postadoser"prijatelji"..POGLAVNICE OKRENI SE U GROBU!

General Praljak se ubio zbog ovakvih suci u Hagu su manje krivi

Zbog kakvih?

Zbog ovakvih likova licemjera i.dajnika l.pova anemičara dezertera profitera i ako ti treba poimence Plenkoviću srami se nismo mi b.dale Hrvatske

Zbog kakvih?

Zbog tate i tebe

Dragane Čoviću za jednu tvoju štednu knjižicu ginem je li pošteno

Bravo HRS! Samo naprijed!

E stavrno ste jadni da jadniji ne morete biti.
A reka sam Vam da ste umrli, ali vas nema ko odnit u groblja jer zaudarate na Bakira Hadžiomerovića i domaće i.z.d.a.jnike.
Vuj!

Ja ne mogu da vjerujem da se ovo događa nakon Praljkovog epskog čina

Vuk dlaku mijenja ali ćud nikada tako i ovi moj Hrvatski narode uzdajte se u se ovo su teški foliranti

HRS imate li kontakt osim Facebooka

Imate na webu sve! hrsbih.org

Plenkoviću i Čoviću stidite se ovim HDZ igrokazom pogotovo nakon samoubojstva generala Praljka

Zar se ovako reagira nakon sramne presude u Haagu i junačkog samoubojstva generala Slobodana Praljka ja bih vam rekao sram vas bilo

okanite se vi Plenkovića nije on 13 godina na vlasti u Hrvatskoj odkad su generali izručeni Hagu, vi žohari opet se glođete međuse , vidićete šta će nam bit u narednih nekoliko mjeseci evo ovaj igrokaz muslimani 13 svojih ćapili zbog zločina nad Srbima u Konjicu , a vidićete šta će biti sa našima, pa valjda se sad zna tko je prijatelj a tko neprijatelj samo građanski neposluh i radikalno isto očekujem od Hrvatske da malo do lita ove muslimane što laju po portalima i društvenim mrežama nauči pameti

Da je mogla hrvatska i vi sa njom bi nas naucili pameti jos93 ali nije išlo. Mismo uviek tu,postujemo sudstv i presude,pa ko je kriv neka odgovara. Ne sakrivajte se iza naroda.

Njima trebaju Hrvati jer da nije njih bili bi teška sirotinja a sad su milionaši

Covic je od jucer inace heroj hahaha

jedini način kako da plenković i službena politika pomognu hrvatima u bih jest da zaborave da ta populacija uopće postoji!!!

čović će bit heroj kad popije cijankalij,što prije to bolje i za njega i za ovaj narod

Trebamo dobro skupiti glave i iduci put izabrati ljude koji ce zastupati uistinu narod a ne licemjere iz hdz;Nas gradonačelnik se ;rasplakao;pri odavanju počasti generalu Praljku a financirao je film Zločini HB koji je korišten u Hagu protiv šestorke

triba vratit jelavića medića rupčića onda će čović bit u pravoj ekipi

Dragane Čoviću Sanader je za tebe mala maca i to mi svi znamo

sluša sam ćosića je nepismen on nezna pričat ko čovik kako da bupe premijen zhž

Vi što se bojite dajte glas Slavenu

Pravi narod bi pohapsio provoditelje nakaradne politike i okrenuo bi novu stranicu tko još ima na vlasti bogataše na nacionalnoj krvi i .zdaji

muslimani su nam obećali treći
muslimani su nam pobili rodoljube od kraljevića do praljka
muslimani su se uhljebili i opljačkali hrvate preko kradezea
muslimani su pretvorbom opljačkali poduzeća ala todorić i lučić
muslimani su nam obećali rvacki kanal tv
muslimani su nam prodali herceg bosnu
muslimani nas muljaju i pljačkaju iz kradetea koji vrvi od udbaša i lopova
muslimani su i u kleru koji drži vreću vlast i aktivno krade rvacki narod
postali su novinski mafijaši gospodarstvanici i vegeta političari
ima ih u svakoj vlasti a ne brine ih siromaštvo i ljudska duša
muslimani su sjeli na sva radna mista i uhljebili se nezakonito
obiteljski preko
kupljenih škola
kupljenih radnih mjesta
partijsko zapošljavanje
iseljavanje naroda
ekonomska diktatura
ko nije u hobotnici vlasti može samo nestat iselit se
sve ovo su nam napravili muslimani organizirani u udbaško terorističko mafijaški kradeze koji je prouzročio organizirani zločinački podhvat protiv države bih
sve ovo su napravili zločasti muslimani
no dolazi plenki čoviću i oni će spasit rvacki narod i odvest u blagostanje u njemačku i ovih još koji nisu odselili
joj ti zločasti muslimani sve su oni krivi i kradeze

pa eto iđi u Zenicu, Sarajevo... tamo je sve u redu

Iće tvoji u Zenicu na više godina

jude

svi moramo oko adezea i plenkija da njima bude švica a nama bauštela u nemačku
čekaj kenjče dok trava naraste

svi trebamo glasat za kradeze i biće nam super ko i dosad
narod radi kradeze se grade -bogate

budeli hrvacka stala uz hercegovačke hrvate stvarno će mo prosperirat
sramota te ljude treba poćerat odakle su došli
svaki put nas na[ * neprimjereno * ] za svoje interese od stoljeća sedmog

svi ljudi koji su odgovorni za smrt praljka bušića i ostalih treba procesuirat sad i odma

koliko je adeze okro isto toliko je rvacki narod osiromašen
narode ima te li oči-samo preraspodjela imovine -lopovluk

Ima cijankalija

možda cijan kalij i arsen postane napitak stožerne stranke kad ih narod pošalje na ispovid pred put u raj posle životne plljačke svog narod
no kukavice nemaju muda da piju cijan kalij i arsen to samo rade
heroji naroda-pravednici nnne čimavice vlastitok naroda
možeš lagat neko vrijeme i neke ljude no nemožeš slagat sve ljude i vječno
zakljućak nema savršene laži

Plenković u Mostaru: Red vijenaca, red meze, red probranih
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari