Paradise Grooves 2015. na Kravici

ljubuski.info

Festival elektronske glazbe "Paradise Grooves" koji se tradicionalno održava na jedinstvenoj lokaciji vodopada Kravica pored Ljubuškog, obilježit će ove godine jubilarnu petu godinu postojanja.

U organizaciji ProStar agencije te agencije Exclusive Music Management , peti "Paradise Grooves" održat će se od 24. I 25.07.'15. te će predstaviti preko 28 dj-eva, producenata , MC-eva i repera iz BiH i regije.

Ovogodišnji festival će ljubiteljima kvalitetnog underground zvuka kao i hip hopa ponuditi jedinstven program koji će upotpuniti i zanimljivi vizuelni efekti i performansi.
Vizualne performanse (VJ-ing), glazbeno-scenski efekti kao i poznati DJ-evi i producenti istraživat će nove oblike stvaranja glazbe te interakcije zvuka, slike i publike.

Jedan od suorganizatora Đani Panić koji se publici predstavlja kao DJ Gianni Motta ističe kako je posebnost ovog festivala što se odvija na jednoj od najatraktivnijih lokacija u BiH, te što okuplja na jedno mjesto muzičare koji godinama aktivno i entuzijastično grade temelje underground scene BiH i regiji.
"Ove godine smo pored house žanrova, program upotpunili i sa hip-hop glazbom, vizualizacijama i perf ormativnim dijelom, te ubuduće također planiramo muzički repertoar festivala što više obogaćivati raznolikim muzičkim žanrovima", riječi su organizatora.

Jedni od imena koja nastupaju na "Paradise Grooves " 2015. su Locomatica (Beograd), Ivan Komlinovic (Zagreb), Pero Full House (Split) Miss Mayra (Tuzla), General Woo( Vukovar), Sove ( Mostar), Vj Maya (Sarajevo) i brojni drugi.

Što se tiće samih ulaznica za ovaj događaj, u preprodaji će se naći karte u iznosu od 20 KM i one će vrijedit za oba dana festivala. Dok će na dan održavanja festivala karta vrijediti 15 KM za jedan dan.

Glas naroda

O mamicu vam elektronsku, i koji magarac vam dadne to da organizirate na kravici

a ti si najveći magarac...nek se nešto događa u ljubuškom..zamrlo sve..osposobitie ljetno kino

Kakav paradise..daj te nam park i svirke u njemu

Paradise Grooves 2015. na Kravici
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari