Sastanak u okviru projekta "Inicijativa za lokalne vlasti"

ljubuski.info

Predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Zdenko Ćosić, zajedno s ministrom financija Tonijem Kraljevićem, ministrom gospodarstva Dariom Sesarom, ministrom prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša Miroslavom Ramljakom i ravnateljem Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke Vilsonom Crnjcem sastao se danas u zgradi Vlade Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu s članovima Zajedničkog povjerenstva utemeljenog od strane Ureda posebnog predstavnika Europske unije u Bosni i Hercegovini u okviru projekta "Inicijativa za lokalne vlasti".

"Inicijativa za lokalne vlasti" je zajednička inicijativa Ureda posebnog predstavnika Europske unije u Bosni i Hercegovini, zajedno s partnerima USAID-om i Veleposlanstvom Švicarske u Bosni i Hercegovini.

Na sastanku se razgovaralo o problemima u području zdravstva, javnog reda i sigurnosti, općinskih službi i lokalnog ekonomskog razvoja, kao i preprekama s kojima se lokalne vlasti suočavaju u svakodnevnom radu u pružanju usluga građanima Županije Zapadnohercegovačke.

Cilj Inicijative je čuti mišljenje svih razina vlasti u Bosni i Hercegovini o glavnim problemima i preprekama u poboljšanju vertikalne i horizontalne suradnje, kao i učinkovitije usmjeravanje financijskih sredstava.

Vlada ZHŽ

Komentari

Sve je dobro kad je tu naš kralj

Ukinuti županije pod hitno

Čujes ti Vedran je kralj ovaj tvoj je uvla..guz.

Sve pre iz EU ,usmjeriti HDZ-u !Isti će putem -inicijative za lokalne vlasti-usmjeriti lovu ,u džepove HDZ -a ! Kao i tisuću puta- do sada!Piši propalo!

HDZ izmislio pa osnivaju braniteljske zadruge, tako da prebacuju lovu za sebe, pranje love, izlijevanje iz šupljeg u prazno !

Sastanak u okviru projekta "Inicijativa za lokalne vlasti"

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad porastem, bit ću ministar Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Što nam znači statistika? Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Nezaboravljenim braniteljima Žena iz kužine

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto