Skupština HBŽ u ponedjeljak odlučuje o sudbini ministra Mihaljevića?

ljubuski.info

Predsjedatelj Skupštine Hercegbosanske županije zakazao je održavanje dvadeset pete redovite sjednice za ponedjeljak, 27. studenoga, u 11 sati, u skupštinskoj dvorani u Tomislavgradu, potvrđeno je iz ove županijske institucije.

Sjednica je trebala biti održana 6. studenoga ali je na dan zakazivanja odgođena bez dodatnoga obrazloženja.

Za iduću sjednicu je među točkama dnevnog reda predložen Prijedlog zakona o srednjem strukovnom obrazovanju i obuci u Hercegbosanskoj županiji te Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama zakona o sigurnosti prometa na cestama Hercegbosanske županije.

Također će se na klupama zastupnika naći Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama zakona o komunalnim djelatnostima Hercegbosanske županije te Izvješće o izvršenju proračuna Hercegbosanske županije za razdoblje od od 1. siječnja 2017. do 30. lipnja 2017.

Zastupnici će isto tako razmatrati Prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o prijenosu prava i obveza ŠGD, Zaključak na Nacrt Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zdravstvenom osiguranju FBiH, Zaključak na Nacrt Zakona o štrajku FBiH, te Zaključak na Nacrt Zakona o mirnom rješavanju radnih sporova FBiH.

Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a 1990 Skupštini Hercegbosanske županije Nedjeljko Rimac uputio je zahtjev prema Skupštini Hercegbosanske županije za izmjenu dnevnoga reda.

U zahtjevu u ime Kluba zastupnika HDZ-a 1990 Rimac, inače predsjednik Središnjeg odbora ove stranke, traži proširenje dnevnog reda s raspravom o povjerenju ministru u Vladi Hercegbosanske županije Darinku Mihaljeviću.

Komentari

Mihaljević je zaboravio prijaviti još jedno primanje u iznosu većem od tisuću markona.

a znate kako to ide u partiji dobit će samo veću funkciju kao i do sada

Skupština HBŽ u ponedjeljak odlučuje o sudbini ministra Mihaljevića?

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari