Tomić: Želimo bolje povezivanje Sveučilišta i gospodarskog sektora

ljubuski.info

Rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Zoran Tomić posjetio je u četvrtak HT Eronet gdje ga je primio predsjednik Uprave Vilim Primorac sa suradnicima.

Tom prilikom prof. dr. Tomić je istaknuo kako je Sveučilište u Mostaru do sada imalo iznimnu suradnju s HT Eronetom te kako se nada da će se ta suradnja i nastaviti.

Ocijenio je kako je u idućem razdoblju jedan od ciljeva Sveučilišta, otvaranje prema gospodarstvu i gospodarskim subjektima te bolja povezanost i suradnja.

Govoreći o planovima, rektor Tomić je naglasio kako je suradnja između Sveučilišta i gospodarskog sektora iznimno značajna, a povezivanjem gospodarskih subjekata i akademskih institucija stvaraju se osnove za unapređivanje i poboljšanje znanja, vještina, kompetencija, a otvaraju se i brojne mogućnosti. Također, najavio je i Gospodarski forum u organizaciji Sveučilišta koji bi se trebao održati koncem studenoga.

Kako je priopćeno iz Ureda za informiranje HT Eroneta, predsjednik Uprave tog poduzeća Vilim Primorac naglasio je kako će Sveučilište u Mostaru imati uvijek potporu HT Eroneta koji je otvoren za suradnju i zajedničke projekte.
Nedavno je HT Eronet opremio informatički laboratorij na Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru, a još jedan od projekata koje pokrećemo jest besplatna Wi-Fi usluga na području kampusa, za sve studente Sveučilišta u Mostaru. Isto tako, HT Eronet ostaje otvoren za sve aktivnosti u segmentu digitalne transformacije društva, gdje vidimo i ulogu našeg Sveučilišta, kazao je Primorac.

Tijekom sastanka je dogovoreno i skorašnje potpisivanje Sporazuma o suradnji između Sveučilišta u Mostaru i HT Eroneta, čime se otvaraju brojne mogućnosti i za jednu i drugu stranu.

Komentari

Ma dobro se sjetio besplatan WI-FI.zar to već nije Eronet omogućio ko svugdje u normalnom svijetu.HERCEGOVINO zemljo K-L-O-N-O-V-A.

Zoka posjetio si Eronet sad Večernji list to su firme koje sigurno propadaju a vjerojatno i fakultet na kojem radiš

Jeli ovo onaj tomić koji je tokar završio jedva srednju školu.

HDZ BiH ima dar da opismeni čovjeka preko noći svaka čast kapa dole

jedan tokar je vlada 35 godina

Zorane Tomiću javno objavi svoj CV s točnim podacima može li.

Hoću hurac

Manje se fotografisite Jazavci provocirate Narod kad vas vidi a vidite da narod sve zna o vama stidite se i uvucite se u misije rupe da vas nevidja ni sunce ni mjesec

tokar rektor užas a hercegovina ima i nobelovce u zemlji ili dijaspori
destrukcija

Bilo kakav komentar je suvišan.....ej narod moj je li se osjećate bolje kad vidite ovakve viesti.....mi nismo bolje nego nam se pocne da prostite bljuvati.....kad bi znali istinu i kad istina bila neko mjerilo vrijednosti.....tesko bi ostao ijedan tu na poziciji gdje i jest kako god se zvali i gdje god radili.....nismo u njemackoj ali bi mogli ići ako ništa u austriju ili svicu....e moj narode to smo mi gdje god bili ostat ćemo narod i to narod sa obrazom......bolan urednice nam je ovo uvreda čitati ovakve vijesti

Jedan od većih prodavača magle.

Malo se bolje raspitajte što je taj čovjek konkretno učinio za Filozofski fakulteti što će učiniti za Sveučilište.
Ovaj portal obiluje prodavačima magle koji misle da je narod [ * neprimjereno * ] i da će ovakve pustiti na vlast koji samo znaju pljuvati po drugima.
Tomiću tata nije bio komunistički funkcioner pa ga nije slao u London i Pariz na ljetne tečajeve. No takvi znaju samo za sebe i pljačkaju i izdaju vlastiti narod.

Mi iz Ljubuškog znamo Zoranovog ćaću i braću tražimo da javno objavi svoj index a pravnog fakulteta zato što je rektor državnog sveučilišta ili ne smije

čuli povezivanje sa gospodarskim sektorom, ahahahahha koji bolan gospodarski jedino da odete merkelici u njemačku, vaš gospodarski se svodi na državne, gradske općinske uprave, policiju i sudove,to je vama gospodarski sektor.
Tamo ste navukli uhljeba oli ti ga kr*elja koji sišu svaku kap i do srži ovaj naš narod koji nema druge do li u bili svit po to vaše gospodarsko, fujjjjj!
pogledajte ljubuški jedino gdje se gužva je općinska vrata kroz koja vriju uhljebi amo tamo k'o 'čele kad se zadimi košnica, naroda nema, otiša u bili svit, a milicija šeta u parovima po nevenkovim kockastim trotoarima gori doli k'o u filimovima sa meksičkim kartelom nos vas lipi đ*va ko što vas je i donija!

Gospodarstvo u Hercegovini je HDZ BiH ostalo je u inozemstvu moj Zorane Tomiću pišeš ti knjige ali tko će napisati o bijeloj kugi što zahvati Hercegovinu

Ovaj daje nadu svim tokarima ako je tito tokar postao predsjednik jugoslavije tako je tomic tokar postao rektor sveucilista.samo preko partije tako se postaju generali i prof dr mr sc

i jeste li se dogovorili
kojega studenta treba zaposliti
nekoga g u z o n j u n a sina
koji fakultet zvršava
a samo jednom na fakultetu bija
kada se upisiva
jel tak il ne tak b a n d o b r e z o b r a z n a

Jedino što je učinio za fakultet je namijestio sebe preko stare UDB-a linije na poziciju rektora!?
Sva pamet ovog svita ne može
pomoć ovom narodu uz ovako pozicionirane "face"??
Pzz. Svim moralnim ljudima!

Vidili smo silnu Oporbu kad je bila na vlasti.
Čamber i bezveznjaci iz devedesetke na djelu: mrak. Ali u doslovnom smislu.
Ko komunistički volovi: 5+ za rikanje, 1 za teglenje.
Tomić je od njih udaljen tri svjetlosne godine.

Mostar je ljeti pust grad dok ne dođu studenti to zna svaki Mostarac znači da je onaj tko je utjecao na smanjenje broja studenata krivac za ekonomiju u Mostaru a vi držite govore i pišite knjige

Gospodine Tomiću kako je roditeljima djece koja su s fakultetom u Minhenu a moj sin i nevjesta su tamo čitati o napadaču koji je izbo nožem više ljudi

Tomić: Želimo bolje povezivanje Sveučilišta i gospodarskog sektora

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari